Aşk karşılıklı olunca ve kavuşunca sevgiye dönüşüyor, karşılıksız olunca platonik oluyor, kavuşma imkanı olmayınca imkansız oluyor ki bu durum çok karmaşık, imkansız diye bir şey olmaz diyenler olabilir ama oluyor nadiren. Yani aşkı gerçek yapan onun imkanlı, imkansız, karşılıklı veya karşılıksız oluşu değildir. Bence aşkı gerçek yapan masum bir çocuk gibi hissederek sevmektir. Bir çocuk menfaat, karşılık, cinsellik, çıkar, yalan falan böyle şeyleri bilmeden sever.
İmkansız olan uzuuun bir aşk yaşadım, tüm sevgimi o hanıma verdim, çok çalkantılı, kavgalı gürültülü bir ilişkiyidi. Üstüne bir de ülkeler farklıydı, olmadı imkansızı seçtim, ama sonuç olarak severek mecburen vazgeçtim ☺️
İmkansız 0 demek değildir. Düşük ihtimal, olmayacağı anlamına gelmez. Yeri gelince kocası, yeri gelince arkadaşı, yeri geldiğinde çocuğu gibi davranacağım. Anlarımızı mutlu yaşamak için. Çünkü ben mutlu yaşayacağım. Aramak gibi bir niyetim olmadığından önüme çıkmıyor diyebilirim. Ee hayatta ne konusursan devamlı, o enerji bir şekilde sana gelir..
Yazılı olmayan bir kural der ki avuşamayan kişilerin aşkı artar ve büyür o yüzden imkansız aşk büyük aşktır ama bu imkansız aşkı ahlaki kurallar içinde yaşamak daha doğru olur iğrenç ilişkileri alet etmeyelim lütfen.
bence bu zamanda gerçek aşk diye bişey yoktur. çünkü insanlık çok bireyselleşti sekülerizmin getirdiği bireyselcilik ile. herkes kendini düşündüğü için gerçek aşk olmaz. aşk bence karşı tarafın nasıl davranması gerektiği beklentisi içine girmeden kendinden fedakarlık yapabilmektir.
Aşk kesinlikle imkansızdır. Aşkın kavuşmak olduğuna asla inanmıyorum. Bizim aşk dediğimiz tutkulu sevgiler aslında. Aşk, görmeden de sevebilmek, bir ömür yolunu gözlemektir. Bunu yaşamayan kimse aşık oldum demesin. Sevdim desin. Aşk değildir o.
22 yıl bekledim hiç kimseye aşık oçmadım. Sonunda aşık ola ola gittim en imkansıza aşık oldum. En başından imkansız olduğunu biliyordum. Bile bile yaktım kendimi😔