Kafana takma. kafana takacağın biri değilim demek ne demek?

arıyorum açmıyo mesajlarıma cevap yazmıyo. ama kıskanacağı şeyler yapınca hemen tepki gösteriyo. karşılık verince tamam ya bişey demiyorum ne istiyosan onu yap diyo.. kızıyorum bağırıyorum neyin var problem ne diye.. senle ilgisi yok bu aralar işimle ilgili sorunlarım var işe gitmek istemiyorum diyo. tamam birlikte çözelim yanında olayım diyorum senin kalbini kırmak istemiyorum diyo.. böyle kırmış olmuyo musun diyorum. benim için değerlisin kalbini kırmak isteyeceğim en son kişi sensin beni kafana takma boşver diyo. nasıl ya falan diyorum hayatına bak diyo sonra nolcak diyorum sonrası allah büyük diyo. yok öyle kenara çekilip gitmek diyorum. bak seni üzmek istemiyorum bu ara iyi değilim problemlerim var yalnız kalmak istiyorum kafa dinlemek istiyorum sen de beni takma git gez eğlen kafanı dinle tamam mı diyo.. neyin var sadece iş mi diyorum başka bişey yok sadece işimle alakalı diyo uyumam lazım erken kalkcam sen de uyu canını sıkma tamam mı diyo. susuyorum sesleniyo tamam mı diye. ağlıyorum yapmaa niye ağlıyosun ağlama diyo. tamam iyi geceler diyorum. üzme kendini iyi geceler diyo kapatıyo...
Kafana takma. kafana takacağın biri değilim demek ne demek?