Bak sana anlatayım bir kız vardı bizim okulda ben 2. sınıfım ama alttan aldığım ders yüzünden 1. sınıfında dersine giriyordum neyse işte bu kız çok ilgi çekmeye başlıyor bir gün ilgimi çekti neyse geldi bana soru sordu falan filan tanıştık işte aşık oldum sevmeye başladım olmaz olaydım keşke neyse ben buna açıldım sonra cevabın nedir dedim yanında durduğuma göre sence dedi sarıldım bir mutlulukla falan sevgiliyiz sanıyorum ama ondan öncesinde arkadaş gibiydik bir şerefsizin tekiyle sevgiliymiş ayrıldığını söyledi ondan sonra sevgili olduk neyse işte sevigili gibiyiz ama değil de gibiyiz telefon numarasını vermedi neymiş efendim ailesinin güvenini sarsmış takip ediyormuş okuldan alırlarmış neyse tamam dedim kıyamıyorum 1 dediğini 2 etmedim fedakarlık yaptım neyse hep arkadaşları üzerinden ulaşıyorum sonra bu aynı siteden bir çocukla arkadaşlığı varmış 10 15 senelik güya öyle diyor kankam kardeşim diyor çocuğa o çocukla beni aldatmasın mı sonra o ayrıldığım dediği kişiyle de ayrılmamış biribirimizi birbirimizle idare ettirmiş işte neyse sonra iftira attı bana dövdürtmeye kalktı okulda sapık konumuna koydu halbuki bana ilişki teklif ettiğinde bile ben hayır dedim evlenmeden olmaz o kadar temiz ve saf olduğum halde herkes o pisliğe inandı kız diye ama işte sonrasında geldi helallik istedi etmedim o etti sonra da sevgilisini okula getirdi derse soktu kavga edecektim ama arkadaşlar sakinleştirdi değmez bırak pisliği karaktersiz dediler bana inanlarda vardı herkes kendine yakışanı yapar boşver dediler ALLAHA havale ettim öyle yani
@BURAK3343 valla kanka sırf ilişkiye girmek isteğini kabul etmediğim ben seni duvaklı gelin olarak helal dairesi içinde eşim olarak görmek istiyorum gibisinden konuşma yaptım gücüne gitti laylaylom onları yaptı intikam için kanka küfür serbest ne diyorsan de
Hayır neye göre nasıl deneyeceğiz. Mesela farklı hesap açıp yazıyorlar adam karşılık verince kiyamet koparıyorlar.
İyide sen adama öyle şeyler yazdın ki adamda keyfine baktı, seni ciddiye mi aldı sanki:() Ben sadece genel duruşuna bakar , gözlemlerim ona görede güven duyarım. Bu kadarı yeterli abartmaya gerek yok
Sevdiğin insana mı güvenirsin yoksa güvendiğin insanı mı seversin sorusunun cevabını bulsun ilk deneyenler. Güvendiğiniz insanı sevmelisiniz aksi sakat oluyor
denedim yine denerim ve hep deneyeceğim.. iyi günde kötü günde... hastalıkta saglıkta.. varlıkta yoklukta.. sevinçte hüzünde ne yaptıgını bazen alenen bazen caktırmadan hep denerim.. yoksa herkes en mükemmel insan :)
Öyle saçma numaralara girmem hiçte hazzetmem. Çünkü bunu yaparsan karşı tarafa güvenmediğini net bir şekilde belli etmiş olursun, güvenmediğin kişiden de sana güvenmesini bekleyemezsin. İlişki bitirici hamlelerdir benim nazarımda
Güven herşeyden önce gelir. Güven olmadan sevgi ve saygının olacağını sanmıyorum. Ayrıca bir insanın güvenirliğini test etmek kolay ama sevdigin insan için bu nasıl yapılır bilmiyorum. Hiç denemedim.
Aklımın ucundan bile geçmez. Şüphe zehirdir ve içine girdiği şeyi tamamen yok eder. Sevgi ve ilişki bu zehirle hem insanın kendisini hemde aşkını yok eder.
Güvenmediğim adamla işim olmaz zaten. Kimseyi denemem, biri beni denese bu benim sadakatime hakarettir. Başkasına da böyle bir şeyi yapmayı uygun görmem.