Allah’ın rızası yolunda yürümesi, benim için en güzel armağan olur 🌺 Onun dışında aile değerlerine önem veren, saygılı, anlayışlı ve güvenilir biri olması “işte bu” dedirtebilirdi sanırım 😊
Samimi ve yalın olursa, beni değiştirmeye çalışmazsa ve ben de onu değişsin diye düşüncem olmazsa.. en başta da kalbimle hissetmek ve yanında kendim olarak rahaaaaat olmak. Başka kriterim yok. Kafalar uyuşsun, kalpler uyuşsun.
Saygılı, eğlenceli ve kafadar birisi olması yeterli. Popüler kültüre de, genel kültüre de hakim olması da önemli tabii, en azından her şey hakkında konuşabilmeliyiz.
Manevi ve sosyo-kültürel bağlamda kendini yetiştirmesi ve geliştirmesi yeter dimi knk :d Evde sabah akşam çekirdek çitler çay içersiniz. Birde 1.10 boyu falan olduktan sonra birazcık realist olun milenyum cağının en büyüm vebası ambalaj hastalığı herkeste var.
Sadece insanlar birazcık sığ bakıyor. Senin görüşlerini ya da beğendiğin insan tipini eleştirmek gibi bir niyetim yoktu ama nedense konuşma tarzın ve üslubun istemsiz olarak battı... Galiba aradığın özelliklerin hiç birisi bende olmadığı için baştada zeka :dd Kaçıyorum iyi forumlar