Arkadaşlar sabah kayınpederimin gece attığı resimle uyandım yanlışlıkla attı sanıyorum diyeceğim ama fotoğrafı silmemiş ve daha sonra hiçbirşey yazmamış özür dileme vesaire.. Sizce bu durumu eşime ya da kendisine izah edeyim mi? Ne yapmam lazım şu durumda inanılmaz sinirim bozuldu
Kayınpederim Gecenin 2’sinde Çıplak Resim Yolladı. Ne Yapmam Lazım?
Ben olsam şöyle bir yol izlerdim. Bir kere bu fotoğraf yanlışlıkla atılmış ihtimali ile hareket ederdim. Önce eşime gider gülerek ve dalga geçerek senin baba halen çapkınlık peşinde ama fotoğrafı nasıl ve kime atacağını öğret sonra fotoğraf gitmiş mi gittiyse ne oluyor öğrensin artı yanlışlıkla atınca nasıl silmesi gerektiğinide öğret yoksa kayın validemide yakında watsapp uygulama düşeceğinden korkuyorum de.
O babasıyla konuşur. Diğer konu hiç sanki o foto sana gelmemiş gibi davran :D. Artık biliyosun kimler kimler yanlışlıkla şeylerini paylaşmadı sosyal mecralarda.
Cok zor bir durum bunu ilk fotoyu atanla konuş belki seni arzuluyordum felanfilan saçma durumları olabilir öyle birşey istemediğini söylersin eğer iş büyümeye başlarsa eşinle bu durumu çözmeye çalışırsın direk eşine söyleme kadının gönderme amacını öğren ilk gelişme olursa bana yazar mısın merak ettim
Ha pardon bunu size kayinpederiniz atmış ben de kaynananiz attı sandım bence de kocanizla konuşmanız gerek ama kayinoederinize birseyler yazın amacini öğrenin
Konuşmaman saçma zaten, hiçbir şey olmamış gibi davranman durumu normal birşey olarak kabullenmen anlamına gelir, elbette ki konuşup kavga edeceksin bu da soru mu, hataysa özür beklemelisin, değilse de pişmanlık oluşturmalısın.
Kesinlikle eşinizle paylaşmanızı öneririm. Sakın bu durumu kayinpederinize belli etmeyin. söyle dusunun sonuçta kayinpederinizin özel hayatı sizi ilgilendirmez siz kendi evliliğiniz den mesulsunuz. Belki başkasına atacakken size atmıştır. Sonuçta yaşlı insanlar ve sosyal medyayı emin olun ki bizler kadar iyi kullanamayabiliyorlar. O yuzden yanlışlıkla olmuştur belki. Ona soyleyipte utandırmasın bence. Eşinize söyleyin ve bekleyin. Birlikte gözleyin. Takip edin. Ha sizlik bir durum yoksa eğer eşiniz bile sormasın bunu. Bu yaştan sonra cidden utanç verici bir durum bu. Heleki insanın kendi evladına rezil olmasi kaldırılacak yük değil bence.
Eşinize durumu bildirmelisiniz. Aksi halde olay sizin üzerinize kalır ve daha da büyür.. Önce eşinize sonra gerekirse bütün aileye.. hiçbir açıklaması olamaz böyle bir şeyin. Yanlışlıkla ya da kasıtlı farketmez, eşinize kesinlikle söylemelisiniz. Yorumlar da da çok yazan olmuş zaten, sizin üstünüze kalır diye. kesinlikle öyle. silmeyin ve gösterin eşinize.
Yerinde olsam görür görmez şaşkınlığımı kocamla paylaşırdım. Kayınpederini az çok tanırsın ne niyetle böyle bişey yapmış olabilir, yanlışlıkla olsa bile böyle bir fotoğrafı neden çekmiş olabilir burası düşündürücü. Saklayacağın bir durum yok göster eşine.
Aşırı sıkıntılı bır durum. Bence kaynana de anlat olayı resmi de silme göster ya da görumcen varsa direk onunla konus. Şimdi kocana anlatırsan olan kocana olur. Elinden bir kaza çıksa sıkıntı. Sen ama kesınlıkle muhattap olma kayınpederinle.
Yanlışlıkla yollayıp fark etmemiştir sen kocana söyle. Babandan böyle bir resim aldım sanırım yanlışlıkla yolladı haberin olsun kim çekmiş ki böyle bir fotoğrafı ne gerek varmış anlamadım dersin.
Eşine söyle Salak mısın Hiç bir şey olmamış gibi. devam mı ediyorsun Mal mısın sen yuh be yuh Çabuk söyle kocana Söylemezsen sen de kayinpederine yürüyon demek yuh be edepsizler ya Ama erkenden söyle Şerefsiz kayinpeder seni yanlış anlamasın
Utanmaz arsız olmazsa özür diler mesaji siler hatta arar yanlışlık oldu der birde soyle bisey var sana mesaji attığında aradan 2 saat gecmisse mesan kendinden siliyor ama karşı taraftan silemiyor belkide 2 saat sonra yanlisligu fark etti kendinden ailince senden de silindi sanıyor olabilir dur bekle tepkisne gore hareket edersin resim sende kalsin mesajda kalsin sen silme yeter sonradan delil olması icin
icinde besledigi duglari bilemezsin sapiklik bir yasa ait deilki etkilenmistir belki senden ve bir umit kendi icinde yasadigi o sapikca dusuncelerden gaz alip yollamistir , bak bu cok onemli bir konu simdi sesini cikarmazsan o adam bundaz yuz bulup 2. adimi da atar 3. yu de sonra nefret edip bisey soylemek istersen sucu da sana atar rizasi vardi der
Acilen eşine göster vede anlat durumu yoksa bu sana ilerde tacizde tecavüzde eder
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eşine anlatmalısın durumu. Hiç öyle masumca düşünüp yanlışlıkla olmuştur falan diyemeyeceğim bence gayette kasıtlı. Öyle olmasa fark ettiği an özür diler, mahçup olur en azından bir açıklama yapar..