Bu kişiyle flörtleşiyoruz ama çok sıkıcı bir hal almaya başladı, bir insan tartışmalarda hiç mi uzlaşmak istemez direk söylemek istediklerini söyleyip konuyu değiştirir veyahut ortadan kaybolur birkaç saatliğine, sanırım bu böyle gitmez ve zaten flörtken bu kadar yorduysa ilerisini hiç düşünemiyorum siz ne diyorsunuz arkadaşlar?
Hatalarını kabul etmeyen ve sadece konuyu değiştirmeye çalışan bir kızla ne yapayım?
Flört aşamasında dahi bir hata yaptığında kabul etmiyorsa, ilişki zamanında ne yapacak sence? Bu tip insanlar genellikle ben haklıyım ve benim dediğim olacak diyerek yaşıyorlar. Ne söylersen söyle alacağın cevap asla değişmez. Sana tavsiyem, ilişkiye başlamadan evvel bitirmen. Çünkü ileride daha çok canın sıkılacak ve sinirleneceksin.
Her tartışmanızda kaçıyorsa konuyu değiştiriyorsa bir sorun var demektir. Her insan hata yapar önemli olan yapılan hatanın farkına varmak. Özür dilenmesede hatanın farkına varıp tekrarının olmamasıdır. Eğer hatalar ardı ardına tekrarlanıyorsa o kişide veya ilişkide bir sorun ve uyumsuzluk olduğunu düşünüyorum.
Hay ağzına sağlık abim benim ❤️❤️❤️ hata yapıyor ve yüzüne de söylüyorum ama yine de yediremiyor hatalarının farkına varmıyor bilerek mi yapıyor çözemedim bu beni deli etti işte ve tekrar tekrar olunca ve aylardır olunca nadiren gelip burada da sizlere sormuş bulundum ve seninde dediğin gibi uyumsuzluk var demekki ileriye gidemiyorum bitirdim gitti abim benim. Teşekkür ederim
Yol yakinken bitirmek en mantiklisi. Simdi bunu desen yine tartisacak. En iyisi bu tavirlarindan yoruldum ileriyi göremiyorum de engelle hic ugrasma. Kısacık ömrümüzde bizi yoracak üzecek canımızı sıkacak kisilerle ugrasmamaliyiz.
Reis arkadaş hiç çekilmez ama böyle biri sadece arkadaş ise silip atması kolay olur bence zorluk çekmezsin sjsjsjs ben gelemem böyle şeylere az önce de bana birdaha yazma diye son mesajımı da atmış bulunuyorum rahatladım ya.
Vallahi bak ciddi diyorum, kafandaki onca düşünce uçup gidiyor bir yük kalktı resmen sjsjsj dene derim sanada, ben flörtken onca değer verdim önüne bir sürü şey serdim ilgisiz bırakmadım ama hep içtendim ama olmadı gamsız çıktı yeri geldi birşey demeden uyudu yeri geldi günlerdir yazmadı ama ben 2 saat yazmayınca çıldırıyordu, ne ala memleket hani zerre değer sezmedim ilgi de sezmedim son zamanlar, belki bir başkası da vardır beni yedekte tutuyor da olabilirde bilemiyoruz ama olmadı olmuyor bitti gitti bende şu saatten itibaren.
5 ay gibi bir süre, bunları boş verelim de. Gerçekten bu tip insanlardan uzak durulması gerekir rahatsız ediciler insana saygıları yok seni düşündüklerini söylerler ama zerre akıllarından geçemezsin çok kötü oldum varya şu an neyse kral teşekkür ederim.
Allah razı olsun kral. İnsanlar eğlenebildikleriyle arkadaş, anlatabildikleriyle dost, ağlayabildikleriyle kardeş olurlar. Birine seni mahvetme yetkisi veriyorsun onun elinde bir koz gibi düşün ve bu yetkiyi kullanmıyor ise işte o kişi seni aşka götürür onunla partner olmasan bile bir ömür mutlu olursun. Sinemaki insanlardan uzak durmak gerekir.
Öyle göründü abi gel gelelim bende gönül eğlendiren birisi değilim hani uzun bir ilişki ve ileride ciddi bir ilişki olması adına çok çabaladım olmadı da hayırlısı ya.