Ben eski sevgilimle, eskiden birlikte oldum diye artık sevilmeyi hak etmiyor muyum? Benimle tanışan erkeklerin hepsi bakire olmadığımı duyunca direkt yatmak istiyor. O kadar kötü ki bu duygu. Böyle olacağını bilsem bir şey yapmazdım. Kendimi çok kötü hissediyorum. Sadece yeniden insan gibi sevilmek istemiştim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki sevilebilirsiniz tabii ki hiçbir sorun olmaz ancak iyi insanlar için sorun olmaz çünkü bazı erkekler bir kızın geçmiste birseyler yasadığını öğrenince hemen farklı gözle bakıyorlar falan oysa ki kendileride genelleme yapmıyorum kendileride geçmiste yasasalar bile geçmiste birsey yasamamıs kız istiyorlar buna hiçbir hakları yok, zaten sizi seven bir erkek çıkarsa karsınıza ki elbet çıkar asla sizin geçmisinize bakmaz kendisi yasamasa geçmiste böyle birsey siz yasadım deseniz yine sorun etmez sizi yine sevmeye devam eder bu konuda hiçbir sorun olmaz. sizi ancak gerçekten sevecek insanlar bunu umursamaz hiçbir sekilde bunu asla unutmayın hiçbir sorun yok sizde sevilmeyi ve sevmeyi hakediyorsunuz ve bu sekilde de insanların gerçek yüzlerini görmüs oldunuz size ne gözle baktıklarını zamanla çıkar karsınıza doğru bir insan merak etmeyin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle gerçek yüzlerini görmüş oldum. Çok teşekkür ederim çok iyisin.
- +1 yıl
Ne demek rica ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım kardeşim senin bakire olmadığını sevgilin nasıl biliyor? Biriyle flört ederken ben bakire değilim mi diyorsun? Flört döneminde verilmeyecek doneleri verirsen karşındakine senin bu durumunu suistimal eder, Sevgililikte birşeyler yaşanmaya başladığında açıklaman gereken bir durum bu, her tanıştığına Bekaretinden bahsetmesen iyi olur. Ha keza her ilişkinde direkt yatağa girmiyorsun ki bekaretini bilsin karşındakiler...
01 Yorumla
Soran+1 yılYo hayır direkt ben bakire değilim demiyorum ama konu cinsellikten açılınca ve lafı geçtiğinde eskiden böyle yaptığımda diye cümleler kurduğumda öğreniyorlar.
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. İşte bizim ülke erkeğinin düşüncesi bu.. Her kes her elmayı disleyerek bırakacak sonra elma yemek isterken dislenmemis elma araması..Önemli olan senin yüreğinin temizliği ruhunun bakireliği..
22 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim 💗
+1 yılTabi ki hakediyorsun böyle pislikşer yüzünden asla kendini kötü hissetme ve sevgisinden emin olana kadar bu durumunı söyleme
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
64Cevap
+1 yılKonu bakirelik, yatıp kalkmaktan ziyade birini gerçekten seviyorsun ve sevilmek istiyorsun fakat sadece geçmişine ait bir yaşanmışlık yüzünden oyuncak yerine konuyorsun..
Düşündüm ve bir an senin yerine koydum kendimi de içim acıdı.
Allah karşına adam olanını çıkarsın.. Bu zamanda bu davarlar topluluğuna “insana kıymet vermek” denen şeyi anlatmak sanıyorum pek mümkün değil.03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. İnsan yerine konup değer görmek, sadece bu. Birini herhangi bir sebeple ben reddettiğim zaman da, bana "ben seni bu halinle kabul etmiştim, başkası kabul etmez" diyor. Sanki ben sevmediğim kişiye sırf bu yüzden boyun eğmek zorundaymışım gibi.
Empati yaptığın için ayrıca sağ ol.- +1 yıl
Bence bu noktada sorun biraz da sende. Ne yazık ki genel algıda kadın her ne kadar cinselliğinin farkında olup kendi arzusu ile bir şeyler yaşamış olsa da sonradan ilginç bir şekilde yaşadığı şeyi kendisi hata olarak görüyor. Bilirsin bir çok kadın söze “geçmişimde yaptığım bir hata” olarak başlıyor ve kendini birilerinin seçeceği, kabul edeceği ya da etmeyeceği bir nesne şekline sokuyor.
Bu şeyi hangi sebeple olursa olsun yaşadın ve o öylece geçmiş zamana ait bir yaşanmışlık olarak kaldı. Ne ekstra bir doğruydu ne de ekstra bir yanlış. Siz birilerinin seçip sevmeyeceği, kabul edip etmeyeceği, tasarruf hakkının yalnızca karşı tarafta bulunduğu bir eşya değilsiniz. Bu bakımda bence hayatınıza dahil edeceğiniz kişileri de sizin yaşam felsefenize yakın olan kişilerden seçmeniz, öz saygınıza zarar vermeyen, kalbinizin kırılmayacağı, alınan-verilen bir eşya gibi görülerek kadınlık onurunuzun çiğnenmeyeceği bir iliski yasamanız daha olası hale gelecektir.
Özetle kadınlara tavsiyem; size insan olduğunuz icin değer vermeyi öğrenemeyecek kadar kendini yetiştirememiş ve kendi insanlık vasıflarını yerleştirememiş erkekleri sevmeyin.
Soran+1 yılHaklısın.
+1 yılCanim benim ben eşim ile.1.5 sene sevgili kaldik evlenmeden bakireligimi aldi bana evlenicez dedi. Ama eşim de diger erkekler gibi evlenmeye gelince biraz duraksadi beni de seviyordu. Zaman gecti gitti 4. evlilik teklifini kabul ettim evlendim. Mutluyuz her seyi ayaklarima seriyor. Ben de senin gibi bir ara ayrilinca cok korkmustum bu duygulari bende yasadim. Ama beni yari yolda birakmadi. şu an cok mutluyuz beni gezdirmedigi sehir kalmadi ben ogrenciyim o ise astsubay ailesi melek gibi ozellikle annesi masallah
07 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrıldım eski sevgilimle. Bir daha da barışmam ki
- +1 yıl
Senin hayatin dert etmeyeck biri cikar illa ama o da sinirlenince yuzune vuru en iyisi diktir ama o da yirtilabilir
Soran+1 yılYa ne diktirmesi asla öyle bir şey yapmam bozuldu gitti işte uğraşamam onunla
- +1 yıl
Keyfin bilir burda dert yanmak sana fayda etmez
- +1 yıl
Yalniz evlilik için işn zor bakire olmayan kizlari kaşar goruyorlar evlenmezler buyuk kismi kullanir birakir dikkatli ol
Soran+1 yılTamam kanka sen evlendin tamam
+1 yılBu durum eğitim ve kültür seviyesi düşük bir sosyal çevrede olduğunun belgesidir.
Sosyal çevreni değiştirmelisin.11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılKızım sende saf gibi her yeni manitana daha önce yattığını kızlığının bozulduğunu söylemek zorunda mısın? Sır olarak kalsın. Seni ciddi seviyorsa anlarsın o vakit ister söylersin ister ufak bir operasyonla geri diktirirsin.. Artık devlette de yapıyor bunu doktorlar. Hem hasta doktor mahremiyeti denen bir şey var sen istemedikçe anan bile söylemezler. Ama senin 1 birey olup kendin hareket etmen lazım. Doktorada elinden tutup annen götürmeyecek mesela.
00 Yorumla
+1 yılEmin ol onlar bunu yapıp temiz beden arayan... neyse
Evet bir hata yapmışsın kime göre neye göre sen isteyerek yapmışsın hata değil belki sana göre ama bebiş sen seni gerçekten seven adama baksan her halinle kabul eder sen nerde vurucu tim var bizim halil abi var onlara bakmışın tanıdığım kız olsa yanına yaklaştırmam 😅
O yüzden sen kendini sev olabilir sen severek sevdiğin için bişey yapmışsın önemli değil seni gerçekten sevecek olan kişi kabul eder :))00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olamaynları kabul eden erkek de çok. Ama senin çevren zaten yatak arayan erkeklerle doluymuş. İstersen şu yaşlarda ara ver. Evlenme çağına gelince tekrar dene. Evlilik zamanı gelmeyince insanlar takılmış oluyor. Gerçekten sevse bile evlilik uzak olunca sevgili halindeyken ayrılmak kolay oluyor. Bazısı da gençliğimi yaşıyorum diyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım karşına seni geçmişinle ilgilenmeyip seni sevebilecek koca yürekli bir adam çıkar, evet o adamların sayısı az olsa da vardır kabul eden ve çok sevip evlenen hatta evlenip çoluk çocuk sahibi olan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yılındayız mağara adamlarıyla mı görüşüyorsun hep bekaret mi kaldı
23 Yorumla
Soran+1 yılEn entel görüneni bile böyle.
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin? Çevreni daha kaliteli insanlarla doldur bence.
Soran+1 yılCiddiyim..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızım ben hiç seks yapmadığım halde banada aynı şeyi yapıyorlar senle alakası yok
30 Yorumla O tip erkeklerden bence uzak durmalısın. Karşındaki kişi bakire olsun ya da olmasın birlikte olmak için karşılıklı buna hazır olunması ve istenmesi lazım. Erkekler bakire olmayan kızları kolay görebiliyor malesef ama bu çok yanlış bir durum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim senin durumu anca yaşayan anlar onlar da direk yatmak ister çünkü amaçları o
Böyle düşünürsen hayatını mahfedersin bunu sadece ciddi düşündüğün kişilere söylemen daha doğru olacaktır
Dertleşmek istersen beklerim.00 Yorumla Ah ahhh bunu niye yaparsınız ki neden bu hataları yaparsınız sende insansın hata yaparsın öyle düşünenlarden uzak durcan yapcak bişey yok
Ama şunu unutma herkez içine sindiremez bu durumu erkek yapar suç olmaz kız yapsa işte adı başka şeyler olur02 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzücü
kıymetinizi bilmeyen insanlar onlar size afedersin kullanma gözüyle bakanlar eski sevgilinle ne yaşadıysan yaşadın o bitti yeni ilişki yeni sayfa olmalı tabi bunu anlamayan insan çok
10 Yorumla
+1 yılOyle bunu bosanan kadinlarada yapiyorlar aş*glk m*hluk cok
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.
Düzgün insanlar ile takıl. Yaşadığın şeylerin bu erkeklerin bakış açısıyla bir ilgisi yok. Hem sen ne diye millete ben bakire değilim diyorsun. Kime ne yahu?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Şöyle oluyor aslında bana aitmiş gibi hissettirmiyor hiçbir zamanda olmayacak gibi o yüzden soğuyor erkekler diğer erkeklerde hemen yataklık yapıyor ilişkiyi ciddi düşünmüyor sonra hadiii
00 Yorumlahak edıyorsun tabıkıde bende bırısıyle bırlıkte oldum hatta daha fazla sırf bakırelık dıye aptalca bısıyım yok dıye bakıre bırısını aramam sacma cunku ben kendım kırlıyım temız dıye ona buna laf atamaam
10 Yorumla
+1 yılSeversin dünyayı doludizgin
ama o bunun farkında değildir
ayrılmak istemezsin dünyadan
ama o senden ayrılacak
yani sen elmayı seviyorsun diye
elmanın da seni sevmesi şart mı?
Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık
yahut hiç sevmeseydi
Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden?
Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da
hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil.”00 Yorumla
+1 yılSaçmalama bak bakirelerede aynı muamele yapyorlar ya da bir kızı gordklerinde kesin bu kız bisey yapmıstor mantgı var
11 Yorumla- +1 yıl
Birde out yapmıslar erkekLern zikri neyse fikride odur
+1 yılZor durum gerçekten ama bunun içinde sadece yatılmayı haketmiyorsun umarım seni böyle kabul eden biri karşına cıkar
10 Yorumlatabiki yeniden gerçekten sevilebilirsin. sadece doğru insan gerekli. sana bunu duyunca yatak teklif edeni bırak ztn.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe bakireler var tersten giriyorlar ilişkiye. Namus bel altında değil insanın ruhu orspu olmasn. Ne bakireler var evlendi kten sonra kocasını aldatyr
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yatmak istedikleri icinmi sevilmedigini düşünüyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece yatmak istedikleri için böyle düşünüyorum
Soran+1 yılNe demek istediğini anlıyorum ama onların çok duygusuzca yaklaştığını görüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılaslinda boyle daha iyi, cunku masum puzuyla onune gelene is atan cano cok piyasa da, onlarin duygusal cakal modlarini cekmekten kurtulursun, seni bakire bozma keyfini tatmak icin yalakalik yapiyorlar, kafani yorma
00 Yorumla
+1 yılPeki ben seni ciddi anlamda tanımak istesem, ciddiyetim için koşul öne sürer misin
08 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi? Ne koşulu
- +1 yıl
Ne bileyim hayat yolunda ciddiyette maddi olarak zorluklar koşullar gibi
Soran+1 yılEvlilik konusunu açmadan seni tanımak istiyorum diyorsun kısaca
- +1 yıl
Sen beni çok iyi anladin, samimiyetimi de.
Hiç kimse bu denli samimi güzel doğru gelmez, bunu da anlamalisin, gerçeğini ve sorunu gözeterek
Soran+1 yılSen de onların yaptığının aynısını yapıyorsun. Ben ilgi dilenmiyorum kimseden. Sadece bir erkeğin bir kadını sevdiği gibi sevilmek istiyorum
- +1 yıl
Ben onu diyorum işte, en özel en tatlı en saf en kutsal haliyle.
Sevip kenara atan sevgiler gibi degil
Soran+1 yılHayır sağol.
- +1 yıl
Bazen kader dost doğru insanı, yanlışlar içinde. olanin karşısına. cikarir. ama o kişi elinin tersiyle iter.
İşte şu an bu hale kendi. elinle. dusuyorsun.
Unutma başı seyler güzel şeyler. cok. nadir olur ve kaybeden hep kotuyle muhatap olur.
Hoscakal
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bunu yaptım ne yazık ki ama arkadan. SOnrakılere soylemeye cekindim sırf bu gözle bakıcaklar diye.
20 Yorumla
+1 yılBakire olsan da yatmak isteyecekler. Çünkü onlar erkek 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO an hoşuna gideceği için ilişkiye giriyosun ama sonradan keşke diyosun kızlar böyle işte.
Erkelerde sorun olmuyor üstelik 4 kişi ile yattım diyebiliyorum her yerde ve rahat.00 Yorumlasorun o değil, senin o muhabbetlere girmen. Erkek sana bakirelik muhabbeti açıyorsa onun amacı zaten belli. Sen de önüne gelen ile yani her sevgili olduğun ile yatıyorsan o da senin suçun. Sen kendini değersizleştirirsen karşına hep değersizler çıkar
06 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyle sevgili oldum bile demedim bunu sen şu an uyduruyorsun
Soran+1 yılHer sevgili olduğum ile yatıyorsam? Bir kez yaptım bunu onu diyorum !
Soran+1 yılboşver git kıt beyinli hesap soruyor bir de
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hayıflanma bu karakterdeki insanları kendinden uzak tutmuş oluyorsun şimdi bunu yapan yarın birlikte olduktan sonra sana da mı iyi davranacak diye düşünüyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Turkiye de yaşadığını unuttun sanırım? Neden kendini kullanırsın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce Seni sevmediğini müsaade et seni sevdikten sonra bakire olmadığını söyle
00 Yorumla
+1 yılBulursun bence umutsuz olma
seni boyle kabul edecek birsürü erkek var00 Yorumlabu konuda sıkıntı çıkarmayan kişilere elbet denk gelirsiniz..
00 Yorumla
+1 yılSende bu konuları tanıştığın kişilere söyleme bakire olmadığını.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Tabi ki hak ediyorsun. Moralini bozma asla. Seni seven çok olur merak etme
00 YorumlaSende madem oyle bu isi nakite cevir al gülüm very gulum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAkıllı olun diyoruz ama dinleyen yok bekaret ülkrmizde hala bir tabu bunu anlayın artık
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılMal oldukları içindır. Boşver senı anlayan biri çıkacak elbet karşına.
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var, odunlarla arkadaşlık etme, patlaksın diye gam yapma, dünyanın dörtte üçü patlak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatmak zaten sevginin fiile dökülmüş halidir. Çok cahilsin keşke ölsen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHepsi böyle bu erkek milleti, boyları posları devrilesiceler 🙄🙄
00 YorumlaVa ben aşk yolunda yürümek sevgiyle sadakatle bağlanmak istiyorum ama hiç bir yerden olmuyor
00 Yorumla
+1 yılBence herkes kadar hakkınız olanı yaşamışsınız. Sevilmenize engel teşkil etmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle olacağı zaten belliydi. Siz seviyormusunuz sanki. iyi niyetli oldugumu öğrenen benden tipimi maaşımı soruyor. onlar gibi pic olsaydım severdiniz değilmi?
00 Yorumla
+1 yılMaalesef durum böyle. Bakire olmayanlar ya da dul olanlar olunca millet ilk o tarz şeyler düşünüyor.
00 Yorumla
+1 yılSebebe göre değişir sen erkek olsan ne düşünürdün kendin hakkında o önemli.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen normal biriyim. F*hişe değilim. Sadece eskiden böyle bir şey yaşadım.
- +1 yıl
Fahişe olunca noluyor ki onlar sevilmeyi hak etmez mı? Her neyse konumuz da o değildi ben sadece senin kendin üzerinde olan düşüncem daha önemli demek istedim yani. Erkek olsan kendin gibi birisini kabul edersen o halde hak edersin bence. Zaten herkes kendisi gibi birisini hak eder.
- +1 yıl
Kendin üzerinde olan düşüncen*
Ediyorsun insanlara aldırma
10 Yorumla
+1 yılherkes sewilmeyi hak eder bir gun senide sewen karsına gelir
00 Yorumla
+1 yılSeni hakeden seni önemseyen ve böyle şeylere takılmayan insanlarla hayatını sürdür
00 Yorumla
+1 yılYatmadan düşünecektin
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. üzücü hemde çok
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden üzücü?
o erkekler tertemiz sanki , boşver takma kafaya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Fazlasını hak ediyorsun ins bulursun sevgiyi aski
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık bence karşına çıkan erkeklerde sorun var
00 Yorumla
+1 yılSana bunu uzun şekilde anlatırım
00 Yorumla
+1 yılNeden hak etmeyesin ki
10 YorumlaHer insan işini şansı ve sevilmeyi hak eder
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke yapmasaydin ailen bu durumu biliyor mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılYok bilmiyo
Cevap sahibi+1 yılEvlenince kocan öğrenecek ama bilmiyorum ilerdeki eşin kabul eder mi ama kan gelmezse anlar ve şimdi ki erkekler her şeyi biliyor
Soran+1 yılBen bir şey saklamam evlenmek istediğim kişiden zaten
Cevap sahibi+1 yılAnladım Allah günahlarını affetsin 😔 🤲🏻 ve cumlemizinde amin🤲🏻 😔
saçmalama en çok sen hakediyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun?
Soran+1 yılAnladım
- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sırf biriyle birlikte oldum diye sevilmeyi hak etmiyor muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler