Sevgilim sürekli bağırıyor ne yapmaliyim?

Sevgilimle 2 yıla yakın zamandır beraberiz ilişkimiz çok iyiydi bundan 6 7 ay önceye kadar önceden kaybetme korkusu olan kavga ettigimiz de alttan alan kendini affettirmek için bir çabada bulunan oğlan şimdi önemsemiyor işleri yoğun olduğu için aradığım zaman çok konuşamıyor benimle bende özleyip konuşmak istediğimde bağırıyor azarlıyor işim var diye ve bunu iş arkadaşlarının yanında yapıyor onlarda duyuyor bende beni rezil ediyorsun diye tartışıyorum konu daha çok uzuyor kavga ediyoruz sonra her seferinde bana hadi ordan git diyor önceden kaybetmekten korkan şimdi umursamıyor neparsan yap diyor çokta seviyor biliyorum bir kaç ay içinde nişan işimiz var kavga ettigimiz de bir kere bana tokat attı sonra özür diledi falan affettim yeminler ettirdim namusu üstüne yemin etti bir daha bağırmaycağına azarlamayiycağina ama yine aynı oluyor ayrılıyorum sonra pişman oluyorum özlüyorum 2 yıldır hayatımdaki insanin yokluğu çok koyuyor arayınca affediyorum barışyoruz telefonunu kapatıyor ne yaparsan yap diyor sonra arıyor ben artık bu durumlardan çok sıkıldım çok sevdiğim için katlanıyorum niye bağırıyorsun dediğimde hak ediyorsun hakketmesen yapmam diyor ailem istemiyor beni bir an önce gelip istesinler git diyor annem hep erkek çocuklarını sever bana hiç önem vermez her sıkıntıma sevgilim koşar o bana destek olur önceden bu kadar sinirli değildi küfürleri ettiği hakaretler bitmiyor hiç bir zaman o**bu falan demedi şerefsiz karaktersız kitapsiz bu tarz küfürler ediyor hep beni suçlu göruyor suçu kendinde hiç aramıyor ben ne yapacağım çok çaresiz kalıyorum ailem bir an önce gitmemi istiyor bundan ayrılırsam aileme ne diyeceğim bir insan hem çok sevip hem herşeye sinirlendiğinde adam yurduna koymamayı nasıl becer ki
Sevgilim sürekli bağırıyor ne yapmaliyim?