Daha demin bir video gördüm bir kadın, evsiz sokakta yaşayan birine aşık olup onunla evlenmiş. Siz yapabilir miydiniz?

Tabi ki aşık olurum. hatta keşke öyle bir kadına aşık olsam çünkü o kadın sevilmeyi hak ediyor sürekli sevgili değiştirmiş kızların aksine daha çok mutlu olmayı hak ederdi bence
Evlenirdim. Ailenin, evin kıymetini bilen insan sayısı ne kadar az biliyor musunuz? O kadar iyi anne baba olabilecek insan sayısı belki milyarda 1 milyon falandır.
Aşk bu her sey olur.
Hayir yapamam ben
Tesekkurler eig için
Cevap
20Cevap
Ha ha tabikide insanlarin villasina arabasina degil yüregine sözlerine asik olunur. Yeter ki beni sevsin güzel yürekli biri olsun. Ben evi olurum.
Ben aşkı bilmiyorum belki de bana tattırabilir emin değilim
Sokakta yaşaması tabikide sevilmeye engel değil ama dürüst olun günümüz dünyasında selam vermeye bile çekiniyoruz. Başımıza ne geleceği belli değil. Aşık olmazdım.
Kadın gerçekten sevebileceği ve kendisine karşı minnet duyacak birini seçmek istemiş ve cesaretle uygulamış.
Yaşamadan asla bilemeyiz. Şimdi burada yok asla gibi büyük laflar ederiz öyle biri çıkar ki bütün bildiklerini unutturur aklını bir anda alıverir :D
Önünden geçerken bir anda vurulacağımı zannetmem başka türlü de nasıl denk geleceğiz de bir evsize aşık olacağım. Olmam yani.
Hayır bu ülkede olmaz bu, hatta dünya üzerinde bile zor. Sadece filmlerde videolarda izlenebilir yani kurgu...
Her türlü akıl dışılığa karşı hazırlıklı olunması gereken dönemlerden geçmekteyiz, akıllarınıza sahip çıkın 😀
Covid 19 beyine zarar veriyor
Aksi olsa şaşırırdım kadın bu sevgi dolu kalbini illai birine verecek.
Neden bunu kadına çektin ki sadece sizde yok ki biz asi bir çocuk gibiyiz hangi yaşa gelirsek gelelim ama değiştirecek kişide karşıdaki kadın.
@mert19971111 sorudaki örneğin var mı?
Hiç duymadım etrafımda da oda insan sonuçta neden olmasın ki
Kader de varsa. ...
Hoşlanabilirim, ama aşık olmam için daha yakından tanımam lazım.
Hangi ülkede olduysa orada vatandaşlık alıyorum kendime😅😅😅
Aşk yer, zaman, mekan tanımaz, olabilirim.
Böyle derler, ortalama halli bir erkeğe bile aşık olmazlar. Bu kızların huyu bu zengine, güce aşık olurlar kişiye değil
@Muratünale832 Herkesi bir tutmayınız.
Hayatın zamansız anlarda karışımıza çıkardığı mesajları doğru yorumlayıp idrak etmek... ileri seviye adam içerir...
Aşk bu, bir makyajla Brad Pitt, kıvanç, Çağatay olacak bir çok insan vardır.
Gönül bu ama sanmiyorum
Evsiz birine mi jadjkasjkaka kadınlar ortalama halli bir erkeğe bile aşık olmuyo evsize mi olacak
Olurum tabii neden olmasın onlarda insan
olmaması için bir sebep yok
Neden olmasın. Olabilirim.
Hayir. Zaten aska inanmiyorum
Tbikide askin yeri zamni
Kim olduguna bakmaz
Gizliler dogru soyler
Ah hayır sanırım buna cesaret edemezdim😬
Sokakta yaşaması sevilmesine engel mi?
Olabilirim
Denemek lazım.
Sanmam.