Birini çok seviyorsun ama o imkansız gibidir ama sen hayırlısı diyerek sabır ediyorsun ve bu sayede nasibini mi güzelleştirmiş olursun diyorlar ya nasipte iyisi var demekki ben beklemeden onunla kaçsam o zaman hata mı yaparım Çok seviyorum ama bizi ayırdılar olmaz dediler kimse onay vermedi
Bende aynı durumdayım ailesi istemedi beni oda pek çabalamadı çabalasa bırakıp gitmezdi ben kiz halimle ailemi karsima aldim illede o diyr :( o ise beni birakip baskasiyla nisanlandi :( bende çok sabrediyorum 1sene oldu hala sabrediyorum 1 senedir hiçbir erkeklede konuşmuyorum hepsini reddediyorum tamam sabretmek güzel ama olmayacak biseyi beklemek zor boşuna kendini umitlendirme o kiz seni sevse kimseyi dinlemez yine seninle olurdu
İşler zor karışık ve kötü herşeyin hayırlısı diyorum son zamanlarda herşeyin hayırlısı ben o benim kocam olsun istiyorum ve elimden geleni yapacağım biliyorum onun da planı var
6 yıl bekledikten sonra umudumu çoktan kaybetmişdim dahada zorlamaya gerek yok bence ama tabi hayat kader nerde ne karşımıza çıkar bilemiyoruz hakımızda hayırlısı demekten başka çaremiz yok