Karşı apartmanda bir adam var
36 yaşında hiç evlenmemiş çocuğu yok
Anne ve babasını yani ikisinide 5 ay önce kaza kaybetti. bir evin tek oğluydu ablaları var hepsi evli. Anne ve babası ölünce mecburen yanlız yaşamaya başladı elektrik mühendisi bir firmada elektrik işleriyle ilgili çalışıyor kendi arabası var
Temiz yüzlü bir adam pek yakışıklı sayılmaz ama iyi birine benziyo bu daha önemli
Adamın teyzesinin facebook hesabını buldum, adama kız arıyolarmış yani adamın sevgilisi yok zaten bu belli oluyordu işten gelip yemek yiyip uyuyor ve işe gidiyor. Gözlemledim.
Kendisiyle dışarıda denk gelsek bakışıyoruz ama o kadar
Ben 23 yaşındayım gazetecilik kazandım bu sene ilk üniversitem ehliyetim de var ben de onun gibi temiz yüzlüyüm ve erkeklere güvenmediğim için de uzun senelerdir sevgilim yok
Onunla tanışmak istiyorum bundan anne ve babama bahsettim ama adam rizeliymiş diye izin vermediler. Tanımak istiyorum onu ama bu tek taraflı olmaz ne yapmalıyım. Teşekkür ediyorum
36 yaşında hiç evlenmemiş çocuğu yok
Anne ve babasını yani ikisinide 5 ay önce kaza kaybetti. bir evin tek oğluydu ablaları var hepsi evli. Anne ve babası ölünce mecburen yanlız yaşamaya başladı elektrik mühendisi bir firmada elektrik işleriyle ilgili çalışıyor kendi arabası var
Temiz yüzlü bir adam pek yakışıklı sayılmaz ama iyi birine benziyo bu daha önemli
Adamın teyzesinin facebook hesabını buldum, adama kız arıyolarmış yani adamın sevgilisi yok zaten bu belli oluyordu işten gelip yemek yiyip uyuyor ve işe gidiyor. Gözlemledim.
Kendisiyle dışarıda denk gelsek bakışıyoruz ama o kadar
Ben 23 yaşındayım gazetecilik kazandım bu sene ilk üniversitem ehliyetim de var ben de onun gibi temiz yüzlüyüm ve erkeklere güvenmediğim için de uzun senelerdir sevgilim yok
Onunla tanışmak istiyorum bundan anne ve babama bahsettim ama adam rizeliymiş diye izin vermediler. Tanımak istiyorum onu ama bu tek taraflı olmaz ne yapmalıyım. Teşekkür ediyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neden rizeli olunca şeaptılar merak ettim 😂 Galatasaraylı aile galiba
Galatasarayla alakamız yok ama karadenizli diye
Biz bulgaristan göçmeniyiz
Karadenizli olunca ne oluyor ki 😂
Bende onu soruyorum. Fena olur diyorlar 😆
Şimdi ben de bulgar göçmenleri salakmış diye düşünsem doğru olur muydu bu 😂 ailene sor bir
Bence sorun yok sonuçta her milletin kötüsü var buna sinirlenmem ama ailemin tepkisi saçmaydı
1- Kendinden 13 yaş birisiyle yapabilir misin?
2- Hadi diyelim tanıştın vs vs anne baba engelini nasıl aşarsın
3- Bir bahane bul evine git. Ama kapıda durmak için değil içeri girmek için bir bahane
1. Yaş hiçbir şeye engel değildir. Bende 15 büyük biriyle çıkıyorum.
2. Anne baba engeli için de her ebeveyn kendi çocuklarının mutluluğunu ister. Elbet zor olacak ama başarabilirler.
3. Eve gitmek olmaz. Kızın tek başına ne işi var? Dışarda konuşman daha mantıklı.
Adam sabah 07:30da işe gidip akşam 20:30'da evine geliyor ve 22:30'da uyuyor
Evler karşı karşıya 25 senelik komşuyuz
Onların apartman aşırı dedikoducu komşularından biri görse 1 saatte adımı çıkartırlar
Telefonu falan var mı sende
@sarlıhangeyo 1 ve 2 kişiye göre değişir. Sen 15 yaş büyüğünle çıkarsın ama başkası yapamaz. Bazı aileler dediğim dedik çaldığım düdüktür der. Ve son olarakta bir insan tanışmayı kafaya koymuşsa her yolu denemeli. Bende derdim dışarda tanışın diye ama net bir sonuç vermez. Hadi gitmesin diyelim ama en garanti yol direk duygularını ifade etmek.
@sarlıhangeyo yok canım nereden olcak sadece gözlemleyip not aldım
Gözlemlemeyi ve araştırmayı sevdiğim için gazetecilik kazandım ya
İyi de zaten bende onu dedim ki. Telefonu varsa ara senin de bildiğin bir yere çağır. İçini dök hislerini düşüncelerini anlat diyoeum bende. Ama ev olayı saçma olur
O işe giderken veya işten dönerken beraber yolculuk yapma imkanı varsa onu dene
Mantıklıı
Ya daaa araban yoktu demi senin?
@sarlıhangeyo arabanla adama çarp demezsin umarım :)))
Yok be. Arabamda sorun var yardım eder misiniz diye sor dicektim. Ben arabalardan anlamam komşuyuz bir sorun olduğunda sizi rahatsız edebilir miyim diye sor dicektim. Ordan yardıracak işte.
Ya bu oyunları yapmak istemezsende sana şunu söyleyim. Elalem ne der diye düşünme. İnan bana bunu düşünme. Git karşısına çık konuş ya. Nolacak sanki.
@sarlıhangeyo yahu kız onu yapabilse yapar zaten gelipte buraya soru sorup akıl almaz. Belli ki reddedilmek ya da küçük düşmek istemiyor. Yani en sağlıklısı tesadüfen tanışıp adamın ilgisini çekmek. bir arkadaşlık kurmak sonra su akar yolunu bulur.
Bekleyebilecek mi? Adama xaten eş arıyorlarmış. Ya yarın bulurlarsa? Ya çoktan bulmuşlarsa?
@sarlıhangeyo beklesin demedim ki. bir şekilde onunla tanışmanın yolunu bulsun. bir sürü yol var. bulmak isteyen bulur. tanışır. sonrası zaten kolay. zaten düğünler yasak altın almış başını gitmiş nereye evlenecek adam
Ay öyle deme yaaa. Bende evlenmek istiyom. Yalnız kız gitti biz hala derman olmaya çalışıyoruz
@sarlıhangeyo sende 1 sene bekle şu zamanda evlenip içinde uhde bıracaksın. İlerde düğün videonu izlerken maskeli mesafeli insanlar müzik yok dans yok kuru kuru bir düğün mü izlemek istiyorsun. Kız kesin beni dinledi adamın evine gitti :)))
Sanmıyom adamın evine gittiğini. Bizim evlenmemiz için galiba çok zaman geçmesi gerekio. Ama o da büyük sıkıntı. Adam 41 yaşında. Ben 26. Çocuk istiyorum
@sarlıhangeyo Çok zaman niye gerekiyor sizin için özelden mesaj yazamıyormusun
Yazamıyom. Aile onayını almamız lazım.
@sarlıhangeyo onu alırsınız artık aileler çocuklarının mutluğunu istermiş ya ;)
Ah emin olabilirsin alacağıma. 😉
Yorumlarınızı şimdi okuyabildim teşekkür ederim ikinizde çok tatlısınız 💜💜
Ehliyetim ve arabam var ama arabam bozuldu galiba diye çağırmam inandırıcı olmaz babam makine teknisyeni abimde mühendis ve adam bunları biliyor sonuçta 25 senelik komşuyuz yani demez mi bu işlerden anlayan baban abin varken neden beni çağırdın diye zaten arabayı aktif kullanmıyorum araba kullanmayı sevmiyorum bir hevesle ehliyet aldım işte
Hayattaki en büyük pişmanlığın daha gerçekleşmemiş şükret git acıl zımpara gibi yapış ben yapmadık 2 yılım afedersin s... Sonuç daha kötü birisine gitti
Ben memnunum sağol
İlk mesajı erkek atar kafasına girme. Cesur ol ve git konuş. Kaybedecek bir şeyin yok.
Ama adama ne diyeceğim ki
Arabasının kilometresini soracak değilim ://
Madem telefonu da yok.
İlk başta tanışma faslını yaşa önce. Konuşmaya çalış. Selam nasılsın diyerek falan gir olaya.
Ama göremiyorum ki adamı
agresif olma cana yakın ama doğun kanlı bir şekilde konuşma başlat
Aslında adama başın sağolsun diyecektim ama kaldı öyle
Anne ve babası öleli baya oldu şimdi başın sağolsun desem çok saçma olur
Tabiki saçma olur ne alaka der durduk yere üstünden baya geçmiş
Tanışacaksam o zaman tanışacaktım ama kaldı öyle işte
Hallolur ya cidden takma çok takarsan batar gider iyicr
Tanımak isterdim ama kısmet bakalım
hayırlısı olsun
Hepimiz için
Arabasından niye bahsettin 🙄
Çünkü benim de arabam var
Yani arabası olmasa ne olucaktı onu anlamadım
Yoo bir şey olmazdı
Şu theExodia diye bir kel var ya ona selam söyle ebesini atlıycakmış de
Ağzını kıracam piçin engelledi korkak herif
Onun görüşünü silicem manyak mıdır nedir
bacım çocuğu işte saygısız o çılız keli yamulturdum da
Lütfen söylermisin ona şunu de merovıngıan o yerden bitme cılız vücudunu o kel kafana yer değiştirecek miş acayip kıl oldum
Engelledim ki o malı
Bu şey değil mi you dizisi
Anlamadım
Boşver bacım
Bu yazını ona okut herşey çözülür 🤔
Ama bir sorun var
Ben küçükken o adamın arkadaşına aşıktım 😆😆 ve küçüklük aşkımla hala kankalar 🤭
Konusu açılırsa çocukluktu de hem ötekini bozarsın hem şimdikinin hoşuna gider 😄
Küçüklük aşkım evlendi 5 yaşında kızı var ve karısı çok güzel
Adama hala aşık değilim benimki biraz salaklıktıı 😅
Şimdi küçüklük aşkımın kankasını beğeniyorum utandım
Utanma olur kanka yapıcak birşey yok gönül
Benimki salaklıkk ama masumdu ya 😆😆🤭🤭
yaş farkı çok bence
13 yaş fark vsr cok