Peki yaa sizce bir kadına verilebilecek en güzel şey nedir?

TùRK SATANiZMiNi DùNYADA TEKRAR AYAGA KALDIRMAK içiN GOTHIC-GOTiK ORGANiZASYONA KATILIRMISINIZ?
--
RAHMAN ALTINTEL
gotik kelime İngilizce sözlükte anlamı
Gothsof'la ilgili veya Gothsof'la ilgili veya Batı Avrupa'da 12. ila 16. yüzyıllarda ABD'de tercih edilen mimari tarzla ilgili olarak, daha önce kullanılan tipin adı olan grotesquein England olarak da adlandırılan düz, çift genişlikli çizgiler kullanan bir sans serif yazı tipi siyah harf barbar olarak da bilinen, kaba, cilasız, "Karanlık Çağlar" a ait, klasik yerine ortaçağ
Gotik ve batıl inançlı çağların karanlığında kuyruklu yıldız gibi parıldayan canavarlar. (Percy Bysshe Shelley, 1812 tarihli bir mektupta, Prose Works (1888) II. 384, OED'den sonra alıntılanmıştır).
Gotik tarzda yazılmış bir roman
Yüz elli Gotik, geçen bahar ayda 1,5 milyondan fazla kopya sattı.
Gotik uyanışla ilişkili kurgusal yazı stilinin veya bununla ilgili, gizemli, ıssız bir ortamda veya goth alt kültürü veya yaşam tarzıyla ilgili şiddetli veya ürkütücü olayları vurgulayan
Bu gotik sihir neden bu kadar popüler? (New Musical Express 24 Aralık 1983, OED'den sonra alıntı).
Gotlar {a} tarafından bir zamanlar Gotlarla ilgili, kaba, eski veya gizemli, ıssız bir sans serif yazı tipinin düz, çift genişlikli çizgiler kullanarak şiddet içeren veya ürkütücü olayları vurgulayan bir kurgusal yazı stiliyle ilgili olarak konuşulan nesli tükenmiş bir dil, Gotik hikayelerde, mezarlıklar ve eski kaleler gibi karanlık ve yalnız yerlerde garip, gizemli maceralar yaşanır. Bu roman ne bilim kurgu ne de Gotik korku. sıf. Gotik senaryo Marangoz Gotik Gotik mimari Gotik sanat Gotik dil gotik romanı Gotik Uyanış (lar} Gotikler veya Gotiklerin dilleri ile ilgili); sivri kemerler ve tonozlarla karakterize edilen bir ortaçağ mimarisi tarzına ait veya bunlarla ilgili; ortaçağ kuzey Avrupa'sının sanatsal üslubuyla ilgili veya bunlarla ilgili; Ortaçağa ait; barbaricof Orta Çağ yazılarına dayanan, siyah harf olarak da adlandırılan ayrıntılı bir hat sanatı tarzı Gotik mimari ve dini sanat, Orta Çağ'da üretildi. Özellikleri arasında uzun sütunlar, yüksek kavisli tavanlar ve sivri kemerler bulunur. muazzam, yüce bir Gotik katedral. Gotik vitray pencere soyu tükenmiş bir dil, bir zamanlar Gotikler tarafından şimdi Ukrayna'da konuşulan ve sivri kemerler ve kümelenmiş sütunlarla Bulgariatipi terim tarzı, 12. yüzyıldan 16. yüzyıla kadar Avrupa sanatı ve mimarisi İlk olarak kuzey Fransa'da geliştirildi Gotik üslup sivri kemerler ve tonozlarla karakterize edilir; sivri kemere ve kütle yerine iskelet çerçeveli yapıya dayanan sonraki orta çağların mimari tarzı Gotik'te tarif edilen, kasvetli, gizem ve grotesk ile karakterize edilen stil; "Frankenstein 'gibi gotik romanlar" Sivri kemerlerle karakterize edilen, 12. -15. yüzyıl Batı Avrupa mimari üslubu Tarzın yönleri daha sonraki yüzyıllarda zirveler, çukurlar ve yoncalar gibi motifler içeren dekorasyon tarzı yeniden canlandırıldı; Avrupa'da 1820'lerde ve Kuzey Amerika'da 1840'larda popüler olan Stil Kılavuzuna Bakın Sivri kemerli, dik çatılara, duvar boşluklarıyla orantılı olarak büyük pencerelere ve genellikle diğeriyle orantılı olarak büyük bir yüksekliğe sahip bir mimari tarzı hakkında veya ilgili olan Batı Avrupa'da yaklaşık 1200'den 1475'e kadar yaygın boyutlar aas Orta Çağ'a aitse; eski moda ve bilgisiz; Gotlar ile "çıkmaya yönelik bir ortaçağ tavrı"; "Gotik göçler" Saç çizgileri olmayan bir tür kare kesim tipi Gotik, özellikle açıklıklardaki sivri kemer ve ayrıca nervürlü tonoz ve doğu kenarındaki uçan payandalar ile karakterize edilen yaklaşık 1200 ila 1600 yılları arasında Avrupa mimarisinin geç ortaçağ tarzıdır. Eski Gotların Cermen dili; Hayatta kalan tek kayıt, Piskopos Ulfilas tarafından İncil'in 4. yüzyıl çevirisinin parçalarıdır Roma İmparatorluğu'nun çöküşünden on beşinci yüzyılın başlarında Rönesans'a kadar, Orta Çağ boyunca hakim olan bir kilise ve katedralin mimari tarzı Viktorya'lılar onu yeniden canlandırdı on dokuzuncu yüzyılın ortalarında ancak bu kez iç mekanlarda da kullanılmıştır. Özellikleri, vitray, sivri uçlu pencereler, sivri kemerler, ortaçağ görüntüleri ve efsanevi hayvanlar, armalar, fleur-de-lys gibi hanedan motifleri gibi dini detaylardır. vb. 12. yüzyıldan 15. yüzyıla kadar Batı Avrupa (özellikle Fransa ve İngiltere'den) sanatı, mimariyi, heyketi ve resmi büyük ölçüde etkileyen Guaj sanatı - ağır, opak sulu boyanın kağıda uygulandığı ve daha parlak ve güçlü bir teknik veya ürün ürettiği teknik veya ürün. -Renkli sonuç, normal suluboyadan daha yaygın olarak kullanılan yazı stilinin karakteristiği Almanca Orta Çağ Avrupa taş kiliselerinde gelişen, genellikle dik çatılı, uzun dar pencereli, sivri kemerli ve ayrıntılı taş oymalı stil; Yeni Zelanda'da bu, dik çatılar ve dekoratif ahşap perdelerle villa tarzında ahşap olarak yeniden canlandırıldI
18 Ağustos 2020 Salı günü 00:22, newchapter@thesatanictemple. com şunu yazdı:Selamlar! Yeni Bölüm koordinatörümüz sorunuzu aldı ve kısa süre içinde sizinle olacak. Beklerken, yerel bir TST Bölümü oluşturmanın ilk adımı, bölgenizde geçerli bir bölüm veya grup olmadığından emin olmaktır. Güncellenmiş Arkadaşlar ve Bölüm Grupları Listesini görmek için lütfen [https://thesatanictemple. com/pages/find-chapter] sayfasını görüntüleyin. Eyaletinizde veya yakınınızda bir grup görürseniz, şu anda bu belirli grupla çalışıyor olabileceğimizi ve eyalette yeni bir bölüm veya "grup arkadaşları" başlatmak istemeyebileceğimizi bilin. Yeni bir bölüm açmak yerine sizin için yerel buluşmalar ayarlamak için eyalet grubunuzun veya bölümünüzün mevcut düzenleyicileriyle bağlantı kurmanızı isteyebiliriz. Üye eklemeye başlamanız için TST koordinatörü personelinin (şu anda Amber) Facebook grubunuzu oluşturması gerekeceğini unutmayın. Kendi grubunuzu yaratırsanız, Amber daha sonra sizin için yeniden yaratacaktır - bu yüzden lütfen onun grubu oluşturmasını ve size zaman kazandırmasını sağlayın. Grubunuz aktif hale geldiğinde, Satanist arkadaşlarınızla ve benzer düşünen destekçilerle bağlantı kurarak başlayın. Pek çok insan bunu yapmak için sosyal medyadan yararlandı ve başkalarıyla bağlantı kurmanın iyi bir yolu, Facebook'taki The Satanic Temple Forum'a (Resmi) göz atmak olacaktır. Topluluğunuzdaki ihtiyaçların neler olduğunu ve Şeytani anlayıştan nasıl yararlanabileceğini düşünün. Ayrıca The Satanic Temple Resmi Tartışma forumuna katılabilir ve bazı yazıları okuyabilir ve oradaki bazı üyelerimizle etkileşim kurmayı öğrenebilirsiniz. Bu ilişkileri oluşturmak, bölümlerden ne tür olaylar ve liderlik aradığımızı anlamanızı kolaylaştırabilir. Grubunuz kurulduktan sonra, sizi uzmanlık gruplarına ekleyeceğiz ve yeni grup / bölüm arkadaşlarınızı başlatmanıza yardımcı olacak kaynaklar sunacağız. Sürecin herhangi bir noktasında TST'nin Yürütme Bakanlığı ve Ulusal Konseyin takdirine bağlı olarak size resmi bölüm statüsü teklif edilip edilemeyeceğini unutmayın. Resmi bölüm statüsü değerlendirilmeden önce birden fazla etkinlik düzenlemeniz istenebilir. Bölüm statüsü, yerel destek veya kaynakların eksikliği veya TST topluluk standartlarına uyulmaması gibi nedenlerle sunulmayabilir ve basitçe bir etkinliğin onaylanması, gelecekteki resmi bölüm statüsü için bir taahhüt değildir. Lütfen başka sorularınız için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Aklınızdan geçenleri duymak için sabırsızlanıyoruz! Ave Satanalar, Şeytani Tapınak Ulusal Konseyiinternational satanist union sectorparis@hotmail. comSECTORPARIS@MAIL. RUmr. RAHMAN ALTINTEL ADDRESS: 637BOX 27ter BLV. ST MARTIN 75003PARIS www. tumblr. com/blog/rahmanaltintel independent. academia. edu/rahmanaltintelnew. vk. com/club125993843ok. ru/group/53259009917101 www. instagram. com/isuparis/www. deezer. com/fr/artist/6456www. reddit. com/user/isu-paris wordpress. com/post/isuparis549542505. wordpress. com/22
Merhaba,
Bir erkeğin bir kadına ve bir kadının bir erkeğe verebileceği en güzel hediye, saf ve masum bir sevgi ve sadakat olabilir. Daha da güzeli hayatlarının merkezine koymak olabilir! 😅
Sen ne diyorsun aşkım!
@_japonn_ ❤️♥️❤️
Oyyyy canım aşkım benim 😍😘
Haklısın valla doğru söylüyorsun 😅♥️❤️
Peki yapabilir misin ya da yaptın mı😅
Daha da güzelini 😅
Bence bir kadının bir erkeğe veya bir erkeğin bir kadına verebileceği en güzel şey hayatını ona, adamak onunla bir ömür geçirmek, hayatını o kişi yapmak olacaktır. Günümüzde bunlar olabilir mi acaba? Çok zor...
Kesinlikle.. Bence de çok zor.
Onu değerli hissettirip saygısını tamamen vermektir aslında. Çünkü saygının olmadığı yerde sevgi ve aşk barınamaz. Bu nedenle de ilişkiler hüsrana uğrayabilir.
Cevap
57Cevap
Sevgisi ve aşkı.
Almadan vermek Allah'a mahsustur derler. Bu dünya mapusluğunda Insanoglu ne ekerse onu biçer nasıl ekerse öyle biçer. O yüzden devri mevri kalmadi gönül işlerinin. Insani insana kırdırtmamak insanliktan cıkmamak kaydiyla herkes hak ettiğini bulur ne eksik ne fazla.
Saygı, güven ve romantizm içeren sevgi vermeli.. kadın gurur duymalı kadınlığı ile onurlandırılmalı..
👍👌😊
Bütün kadınlardan vazgeç tek benim ol. Bu sözde 2 gram gerçeklik yok. İnsanlığın en büyük zaafı. Bir şey senin ise sadece senin. Artık onun bir değeri yoktur. Bunu bilmeyen birine anca acırsın. Bir gün bunu kötü bir deneyim ile öğrenir.
Dürüstlük. İyi ya da kötü olan şeyi saklamadan söyleyebilme. Ve tabii ilgi kadın bir çiçek gibidir, ondan ilgini sevgini eksik etmiceksin, sen ne kadar ilgilenirsen kadın bir o kadar güzelleşir.
soruyu açmadan önce tam başlığı okuduğumda yani
aklımdan geçen “ömür boyu verebileceği en güzel hediye sadakattir” diye geçti, ve yazacaktım ki detayı okudum ki pek bir fark yok
Bizde verdik kalbimizi bir kadına ama onunla oyuncak gibi oynadı 9 ay yanımızda durup bir anda boş sebeplerden terk edip gitti şimdi yeniden güvenip nasıl verelim biz o kalbi :(
Bir söz vardır. “ İyi kadınlar p*ç adamlara, iyi adamlar hiç kadınlara yar kaldıkça;Aşk kimsenin yanına kar kalmayacak.” diye tam olarak budur.
Aynen öyle ben onu aldatmadim yalan söylemedim kandırmadım bağırıp çağırmadım eğer bunları yapsaydım şimdi belkide el üstünde olurdum ama sadece sevip değer verdim diye terkedilen taraf oldum 5 buçuk ay oldu seven biri olsa şimdiye kadar arardı demekki hiç sevmemiş o kadar emek ve değere rağmen bende bunu anlamış oldum :(
Verebileceğim birşey yok..
Paylaşabileceğim çok şey var..
Kadın erkek arasında alış veriş yoktur.
Varolanı paylaşmak vardır...
Bende detaydan sonra ne denir bilemedim tabi böyle şeyler karşılıklıdır 🙂
Doğru söz tabiki sadakat çok önemli erkekler için zor olsa da başaran çok kişi de var..
kadınları dünyada en çok mutlu eden şey tabi ki 8 cm
kredi kartı
Güvendir belki, bir kadına verilebilecek em değerli şey güven duygusudur.
Keşke bütün kadınlar tolstoy'un bu dediğini anlayabilse...
detaydan sonra diyecek bişey bulamadım jsjsj.
çok doğru.
Kadınları mutlu etmek kolay. Pozitif olmak yeterli aslında.
Onu buz gibi soğuk saten nevresim takımları üzerine yatırıp kulağına yavaşça aşkım demesidr
kalbını gönlünü hayatın sonuna dek onunla yaşlananıp ölmek
Kalbi. Fakat ne hikmetse kadınlar hep para istiyor.
Erkeğin de kadının da eşine verebileceği en güzel şey sadakattir sadece
İçine sevgisini kattığı demli ve manzaralı bir çay.
Ayrıca onun yanı dünyanın en güvenilir, en huzurlu yeri olmalı, her zaman sevgisini, ilgisini belli etmeli
Insanın insana en güzel hediyesi güvendir, bunu veremezse diğer hediyelerin bir önemi kalmaz
Bir erkeyin kadına en güzel şey sevgi ona illi vermesi yani
sevgisi adamligi onu koruyup gozetmesi merhameti davranışı ona ilgisi faha neler neler
Hepsi boş bir kadını verebileğin en güzel şey ona bulutların üzerine çıkaracak kadar zevk vermektir sana tapar sonra
Hayatını ona adaması yeterlidir bence ;)
Vermekde en çok zorlandığı şey Sadakat :D
Bir kadına verilecek en güzel hediye, sadakattir.
Güven
Çocuktur bence erkek kadına verir kadında erkeğe
Samimi ve yürekten bir sevgidir..
Öncelikle güven, bu her şeyden önemli.
Güven, sevgi, saygı, sadakat
Mutluluk, ve güven.
Sevgi dolu kalbi
Aynısını biz de veriyoruz
Sevgilisi ilgi alakasi onemsedigini gosterkesi
Bu bir kadınında verebileceği birşey.
Onu çokkk sevmekdir bence daha güzeli olamaz
en guzel sey bı mermı vermek sıksın kafaasına kurtulsun bak sonra nasıl dua edıyor
Sevgi ilgi göstermesi
ondan uzak durmasınıdr
Sevgi ve güven Gerisi zaten kendiliğinden gelişir.
kendi kalbini verdiyse en büyük hediyedir.
Sadakat.
Güven, sadakat.
Deger kıymet
Kokorec
Güven sadakat ve sonsuz bir sevgi
sevgi
Saygısı..
güven
Sevgi.
Kalbini 🤫
İlgi🦋🐛🦋
Tolstoy demiş ya ben ne diyeyim