+1 yılbence bu kizda senden hoslaniyor gibime geldi onu sevdigini soylemeslisn bence seni denemek icin soyledi o kiz kardesine boyle yaparmi insan diye senden sunlari duymak istedi:hayr seni sviyorm kardes olark gormuyorm diye bence soylmelisn
17 Yorumla
Soran+1 yılkeşke böyle olsa.. o böyle deyince kalakaldım bende ona kardeşim dedim o öyle söyleyince. içim kan ağlayarak da olsa. bugün hiç bi şey yokmuş gibi konuşmaya devam ettik. ama ben muhabbeti kısa kesmeye çalıştıkça uzatıyor. beni bu daha da yaralıyor. nasıl anlıycam ne hissettiğini.
- +1 yıl
kiz snin yaninda olmak istiyorr belli yaa siz bizi hic anlamiyorsunuz iste soylmn gerek kiz senden uzaklasmak istemiyor abi kardes iliskisi dgl busen yin bir kavga cikar kavganin icinde soylee bence cok romantik olur bende drse opersin zateeen
Soran+1 yılpeki nasıl anlıycam napıcam lütfen akıl ver bana
- +1 yıl
ozel gel abicm
- +1 yıl
sen gel:/
Soran+1 yılben internette utangaç biriyim burdan söylesen olmaz mı , hem sana mj yollayamıyorum zaten.( mj ını geç görmüşüm bu arada k bakma lütfen)
- +1 yıl
:/ olmz yaa
En İyi Cevaplar
önemli olan sana kardesim demeden önce noldu .. kavga mi etiniz .. senin ondan hoslanmadigini ve kardes olarak gördügünü düsünmüstür belki ondan demistir öyle ..
152 Yorumla
Soran+1 yılbasit bi kavgaydı , ama böyle baktığını hiç hissetmedim.. ondan hoşlandığımı düşündüğü için yapmış olabilir mi
Soran+1 yılhaklısın. çok koydu gerçekten. artık hiç bi şeyin anlamı kalmadı... teşekkür cevap için
- +1 yıl
üzülme .. ya bak .. iki sekilde olabilir .. senin ondan hoslanmadigini düsünüp o an öyle demistir .. yada senin ondan hoslandigini hisedip öyle demistir buda seni kardes olarak görüyor demistir . ( bende bir erkege öyle demistim sandim ki beneden hoslanmiyor oysa seviyormus :) )
Soran+1 yılgerçekten mi.peki insan kardeşim dediği bi insana karşı değişir mi hisleri. ben çok kötüyüm napıcağımı bilmiyorum.
- +1 yıl
evet zaten o yüzden sana cevap vermek istedim . hayir hislerim degismedi benim kimsenin hissleri degismez .. dedigim gibi iki sey olabilir yazdigim gibi ya senin ondan hoslandigini düsünüp öyle demistir bu seni kardes olarak gördügü isaretidir yada senin ondan hoslanmadigini düsünüp öyle demistir . tepkin nolcak diye .. bu sorunun cevapi sende sana nasil davraniyor .. ve sana nasil sorular soruyor yazmisin ya hic kimse arkadasina öyle sorular sormaz diye ..
Soran+1 yılteşekkür ederim. ya ailelerimiz hakkında geçmişim hayallerim... ayrıca bana nasıl ilişki aradığımı sordu uzun- takılmak vs.. yani aklına gelecek her şeyi, kimseye anlatmadığı dertlerini bana anlatır. ne bileyim mesela insan herhangi bi arkadaşıyla gecenin 11 ine kadar beraber olur mu hemen hemen her gün bi süredir. zaten sonradan aramız böyle oldu, eskiden tanışıyorduk ama samimiyetimiz 2 haftada sıfırdan zirve yapmıştı
Soran+1 yılaynı hiç değişiklik yok. bugün çok kötüymüş ağladığını falan söyledi sınavı kötü geçmiş ondan dedi. ama tlf da konuşuyoruz ben kapatmaya çalıştıkça konuşmaya çalışıyor.
- +1 yıl
bak iki yol olabilir sadece aslinda sorunun cevapi sende .. sen hissetmisindir senedene hoslandigini kendine gercekci ol ve düsün ve bence onedena biraz uzak dur bu aralar hep o seni arasin bakalim nolcak .. mesala ona deki bir kizin senin pesini birakmadigini vs senin istemedigini bakalim ne diyicek ..
Soran+1 yılzaten öyle bi durum var bunu biliyor. bi de eski kız arkdaşımı biliyor. onun da uzun bi ilişkisi vardı bitti, ona ısrarlı bi şekilde sordum ona karşı hiç bi şey hisseetmediğini söyledi. bi de şöyle bi şey var genelde hep ben arıyorum ama o da istiyor yani mutlu oluyor hissediyorum.
Soran+1 yıldaha doğrusu o ısrarlı bi şekilde bittiğini söyledi.
Soran+1 yıltamam bunu deniycem aklıma yattı. her ne kadar onsuz kalmak zor da olsa o arayana kadar aramıycam bakalım nolucak. peki nasıl anlaşılır .. bu arada çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
- +1 yıl
önemli degil herzaman insallah allah gönlüne göre verir . diyorum ya aynisini ben yasadim tabiki benimki gururdu beni sevmiyor sandim simdi bunlari hatirlayip gülüyoruz insalalh sendede böyle olur .. ama yalanin ortaya cikmasin .. mesala sinemada gördü de yanima geldi yada arkadasina yoladi nr istedi falan de .. daha aramadim bilmiyorum de cok güzel kizdi de .. sonra o bisey sormasa birsey söyleme birak o daha cok sorsun iste kiz nasildi napican cok mu begendin vs .. arama onu dayan sen kazancan
Soran+1 yılamin inşallah , sana da mutluluklar dilerim.. evet bunları yaparak sanırım hislerini daha iyi anlycam.. teşekkür ederim , ilk kez birine bu denli yakınlık duydum.. umarım sonum size benzer doğru anladıysam sanırım onunla birliktesin şimdi.
- +1 yıl
evet birlikteyiz :) .bana özelden yaz .. günlük rapor ver :) istedigin zaman yazabilirsin .. cekinme ..biz kardesiz :) .. sen anlatinca o zamanki halim aklima geliyor nasil üzülmüstüm :( ama hersey koca bir yanlis anlamaymis :)) dayan arama onu ama soguk da davranma hic bisiye olmamis gibi sonra o kiz meselesini ac fazla birsey söleme o sorsun hem buda onun duygularin artmasina sevep olur ..
Soran+1 yılsenin için çok sevindim gerçekten ne güzel :) dediklerini yapıcam ve sana haber vericem kardeşim:) ( artık kardeş kelimesi tüylerimi diken diken ediyor ama neyse :) ) bakalım umarım aynı durumu ben de yaşarım. şimdilik kendine iyi bak, olanları anlatıcam :)
Soran+1 yılbugün 5 dk oturduk hiç konuşmadık.. sanki iki yabancı gibi.. bana uzak davranıyor hem de çok..her ne kadar çok üzülsem de belli etmiyorum hiç.. dediğini yapıcam yapmasına da sanki artık hiç görüşmeyecekmişiz gibi bi his var içimde.. sonra giderken yanımdan bana baktı gülümsedi hoşçakal dedi gitti.. bende gülümsedim güle güle dedim.. benim gibi birinin bile gözleri dolabiliyormuş.. kaldı ki taş gibi sağlam bilinirim,
Soran+1 yılaynı okuldayız..kantinde karşılaştık oturduk yanyana.. hiç bakmadı bile yüzüme.. sanki değersizmişim gibi..o sıcak bakışları bitmiş. ilk kez onun yanında kendimi gergin hissettim.. hiç bi şey yokken ortada bu noktaya geldi.. yani nasıl oluyorsa ne karşılaşabiliyoruz ne arıyor sanki hiç muhattap olmayayım der gibi.. geçen kafeteryada yanında olduğum halde yüzünü bile çevirmedi
Soran+1 yıl3 gün önce her şeye yeniden başlayayım diye hayal kuruyordum. uzun zaman sonra ilk kez biri benim için özeldi. hiç bi kız arkadaşıma bile bu kadar içim ısınmamıştı. gerçekten tüketti beni ya , normalde böyle hiç konuşmam ama tanınmadan dökülmek rahat oluyor
Soran+1 yıliadore; öyle hissettirmiyor bana bi hiçmişim gibi davranıyor farkında olmadan belki.
- +1 yıl
inan bende kiz olarak hic dgusal degildim ama insan sevince asik olunca gururu düsüyor .. garip olan neden birden böyle oldunuz bence kesinlikle dedigim gibi iki yol var ya seni kardes gördügü icin söyledi yada senin ondan hoslanmadigni düsündügü icin ve bunu bilmek istedigi icin söyledi bence bu cünkü kantinde oturup yüzüne bakmamasi senedene utanmasidir yani cekinmesidir ..
Soran+1 yıldıştan bakınca sanki ben yokmuşum gibi davranıyor gayet rahat umursamaz ,hani gerçekten ben yokmuşum gibi.. duygularını anlayamam ki.. bana zamanında benim ne hissettiğimi anlayamazsın demişti.. nasıl anlaşılır ki.. şimdi ona sorsam neden böyle diye , kesin yanlış anladığımı söyliycek.. haklısın iki yol var ama ben o yolun ne tarafında olduğumu anlıyamıycam anlaşılan.dün aradım 1 saat konuştuk ben tlfu kapatmaya çalıştıkça konuşmaya çalışıyor havadan sudan.ama her şey boş muhabbet
- +1 yıl
tamam iste sevior seni ..bn gurur yapip beni sevmiyor bide cok iyi arkadastik ayni ortamdaydik falan kanka falan takildim kardesim dedim oysa nasil bozulmus .. sonra ben saniyorum ya beni sevmiyor kendimi kucuk düsürmemek icin baskalariyle konustum basta tepki vermedi sonra cildirdi .. trip yapip durdu ..bn devam etikce en sonunda beni sevdigni söyledi ..ben ona kardes diyince nasil üzüldügünü vs .(arama demedim mii .arama önce bir niyetini anlayalim ) ve sence o biliyor mu senin ona asik oldugnu
Soran+1 yılşu an aynı durum var.. sınıfta hiç hazzetmediğim biriyle takılıyor o da.. ben belli etmemeye çalıştım , bence bilmiyor aşık olduğumu.. ama bizde şöyle bi şey var; okul ortamımız farklı.. biz sadece okul dışındayken başbaşa kalıyoruz . mesela ders için bi yere gidiyoruz. 7-8 saat muhabbet edip çalışmadan dönüyoruz o şekilde.. şimdi konuşcak bi şey de bulamıyorum.. ne istiyorum biliyo musun tutup kolundan götürmek ve ona aşık olduğumu söylemek.. ama öyle bi ortam ve durum oluşması zor..
Soran+1 yılya ayrıca tekrar teşekkür etmek istedim.. bunları hiç kimseye anlatamazdım
Soran+1 yılöyle yapıcam zaten elim mahkum.. ya aslında hiç kimseyi sallamıyor gibi görünüyor.. ama bu kadar da uzak olur mu insan.. sanki o kadar zaman bi başkasıyla vakit geçirmişim gibi.. bi de uzun bi ilişkisi bitti acaba bunun ona nasıl bi etkisi olur..bana çok yorulduğunu tükendiğini çok üzüldüğünü söylemişti.. ve onu kafamda tamamen bitirdim demişti..
Soran+1 yılçok teşekkür ederim.. dediklerini uygulıycam zaten.. ama bilmiyorum artık ne zaman buluşuruz bi daha.. finallerden sonra herkes yoluna.. ben birazcık umudum olsa boş olmadığına dair yeniden doğucam ama öyle hissetmiyorum her şeye rağmen
- +1 yıl
etkisi olmustur .. tükendim dediyse tükenmistir ama o oglani kafasinda bitirmis o konuda sorun yapma kafanda .. kiz kesinlikle yaralanmaktan korkuyor .. biraz zamana birak inan bu en iyi cözüm üsteleme sain elinden kaybedersin .. ne olursa olsun onun arkadasi kardesii olma baktin ki sevmiyor gitmeyi bileceksin seni elinde tutmasina izin verme . bak gör sen takmiyormus gibi yap gelicek inan gelicek ..
- +1 yıl
finalerden sonra herkse kendi yoluna diyorsun severse arar mutlaka arar .. yanlis hatirlamiyorsam eviniz uzak degil ister istemez karsilasirsiniz .. onun sevmedigi bir kiz varmi sinifta veya siniftakiyle birisiyle flört etsin tabi abartmayacak sekilde .. hem bu onun duygularinda artmasina seveb olur .. bana sorarsan kiz senin ondan hoslanmadigni düsünüp ondan böyle davraniyor o yüzdende o sevmedigin cocukla flört ediyor .. senin yüzüne bakmamasinda sevebi seninle kardes olmak istemediginden
Soran+1 yılsöylediklerin aklıma yatıyor öyle yapıcam.bence de yaralanmaktan korkuyor..bende bundan sonra arkadaş kardeş gibi durmuycam. aramıycam aramadıkça.. gelmezse takmıycam..doğru söyledin,sevmezse gitmesini de bilmeli..mutlu olsun istiyorum..o kadar masum ve güzel ki o gülünce ben istemsizce gülüyorum..o sevinince seviniyorum. neyse dediklerin aklımda.farklı bi şey olursa yine yazmak isterim...beni dinlidiğin için teşekkür ederim tekrardan..yığınla arkdaşa sahip olup bunları sana anlatmak varmış:)
Soran+1 yılcevap yazıcağıma güncelleme yapmışım:)
Soran+1 yılsana bi kez daha teşekkür ederim.. evet ilk kez gururlu olmaya ihtiyacım olucak.. inşallah , şimdilik kendine iyi bak:)
Soran+1 yılsanırım konu kapandı. dün bi yere davet ettim gelicem dedi bahane buldu gelmedi. bugünde aradım bana eski erkek arkadaşıyla gece konuştuğunu söyledi. bende ona buluştuğum kızı anlattım. ikimizde ayrıntıya girmedik. evet o kızdan hoşlanıyorum ama bitirmeye karar verdim. hiç istemesem de...
- +1 yıl
inan şu an ne diyicegmi bilmiyorum .. okadar üzüldüm ki .. :( okadar isterdim ki iyi haberlerle gel .. ama anlasildi kusura bakma kizma bana ama o kizi sen cok masum temiz saf görüyorsun ama bence öyle degil . sana hep demistim iki yol var diye demek ki senin ondan hoslandigni anlamis ve seni sadece elinde tutmaya calismis .. sana soruyordum ya noldu neden bukadar soguk diye ..simdi birden soguk davranmasida o eski sevgilisi yüzünden güya hic birsey hissetmiyordu demek onu untmak icin sana yaklas
- +1 yıl
DEVAMİ .. yaklasmis .. peki biz senle konusmadik mi hani nolursa olsun aramicaktin onu :( .. bak sakin pesinden kosma bak inan o eski sevgilisi onu yine birakcak ve inan o senle yine konusmayi denicek ama sen konusma . simdi sen onu bambaska görüyorsun bide ilk böyle kizdan hoslanmisin .. asla ve asla pesinden kosma .. sende o eski sevgiliyse konustum dedikten sonra iyiki söylemisin kizla bulustugunu .. gururlu ol yoksa hep hayata 2 planda kalirsin .. ve suna inan Bizi ney öldürmese güclendirir!
Soran+1 yıliyi niyetin için çok teşekkür ederim prada. arkadaşlarım zorladı aramam için mecbur kaldım.sanırım haklısın.tamam bana ümit vermedi ama kızları az çok tanıdıysam bana kardeş-kanka gibi yaklaşmamıştı. belki onu masum görmek istedim , çok üzüldüm yani belli etmemeye çalışıyorum olmuyor.evet bende hoşlandığımı anladığını düşünüyorum. ona en son kendine iyi bak kardeşim dedim. hayatımdaki kızları çıkarmıştım onun için. belki o beni yedek olarak gördü dediğin gibi.
Soran+1 yılherkes ondan uzak durduğu zaman baskılara rağmen elinden tuttum herkesi yok saydım ama canı sağolsun.artık bana gelirse ona aşık olsam da uzak durucam. peşinden koşmak bi yana zaten iyice aramaları azalttım. ya ben çok üzgünüm.ya ben çok şey yaşadım direndim de iş birini sevmek olunca o acı beni zayıflatıyor.
ona zaafım olduğunu belli etmiycem elbet..ama başka kızlarla mutlu olamıyorum.şimdi benimle olmak isteyen 2 kız var ama onları üzmemek için uzak durucam onlardan- +1 yıl
off ne diyicem bilmiyorum inan seni cok iyi anliyorum su konuda herseye dayandin hic böyle olmam zanetin kizlari takmazdin ama bu kiz sana aci cektirdi ..okadar üzgünüm ki .. bak dedim gibi sende benle ayni düsünüyormuşun bu kiz ÖZÜR DİLERİM AMA sadece dedigim gibi senin ondan hoslandigni zannedip seni elde tutmak istemis .. degmez ona .. ve inan o gelecek ama o geldiginde sen reddet .. bak bende sanmistim unutamam ilk askim ama insan unutuyor .. zamanla .. keske iki yoldan diger yol ciksaydi ..
- +1 yıl
son zamanlarda soguk davranmasinin sevebi o eski sevgilisi .. sen zanediyormusun o cocuk ona deger veriyor ? ben eminim vermiyordur ve sana gelcek bak sakin tuza düsme kendini kulandirma hep gururlu ol acini icine göm .. iyiki hoscakal kardesim demisin .. takmamaya calis evet biliyorum icinde firtinalar kopuyor ama yinede acini yasa .. ama gizlice .. arkadaslarinada güvenme lise zamanlari hersey oluyor .. sen onu göründügü gibi görmemisin .. belki bana kizarsin ama kiz bu öyle .. degmez inan :(
Soran+1 yılçok sağol buraya bi yazdıklarını okumak için giriyorum. ben üni deyim aslında ama bunlar ancak lisede
olur cidden:) ama şunda da haklısın , okulda baya geniştir çevrem sevilirim falan ama onları da biliyorum güvenemeyeceğimi.. evet kimse bilmiyor bunları hem de hiç kimse. ve hala aramadı ayrıca.. ve şu anda eski sevgilisiyle görüşmeye devam ediyor sanırım. neyse bundan sonra kesinlikle
ama kesinlikle aramıycam..
Soran+1 yılartık hiç konuşmuyoruz. günlerdir acı çekiyorum. ben nasıl oldu da bu kadar bağlandım ona. şimdi arayamıyorum bile onu. içimde fırtınalar kopuyor . kimseye anlatamıyorum derdimi. ölücem can sıkıntısından. sesini bi kere duymak bile yeticek. gurur falan hepsi hikayeymiş anladım bunu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- 12 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yıldemekki flörtten hoşlanıyordu işler ciddiye binipte zurnanın zırt dediği anda yan çizmek istedi:)
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam da çözüm kardeşim demek mi. yani kardeşim lafı çok net değil mi. yoksa kızlar böyle dese de fikirleri değişir mi. ben onsuz duramıyorum
- +1 yıl
söyle bunu ona belki ağzından öyle çıkmıştır
Soran+1 yılyok ağızdan kaçmış gibi durmuyodu ne bileyim. hem ne söyliyim beni ne olarak göryorsun diye soramam heralde di mi
+1 yılZarf atıyor sana kanma bu tavırlara.. ve en kısa zamanda açıl...
05 Yorumla
Soran+1 yılbende ona kardeşim dedim o öyle diyince. buna hiç de üzülmüş gibi durmuyordu. aslında bugün çok kötü hissettiğini ağladığını falan söyledi ama başka bi nedendenmiş öyle anlattı.
- +1 yıl
k.bkma ama o kızda bir problem var o halde..
Soran+1 yılanlamıyorum. ikimizde birbirimize kardeşim dedik, yemin ediyorum lanet olsun hayata dedim. bugün vize vardı ve bunu düşünmekten sınava giremedim. napıcam bilmiyorum 2 haftaya gidicek burdan ve ben ...
- +1 yıl
ya bu kadar hayasuk olmayın rica ediyorum! GURUR denen bir şey. Seni istemeyeni sende isteme salla gitsin başka kız mı yok dünyada?
Soran+1 yılistemediğim kadar kız var, sürekli çevremde bi lafıma gelecek. ama ben seviyorum işte napayım zaten bunu kendi içimde yaşıyorum.. her şeye kaldığı yerden devam etmeye ve bunu belli etmemeye çalışıyorum .. gurur mu , hayat gerçekten ummadık sürprizlerle doolu
+1 yılbirsey baslamamis ki bitsin. sen kendi kafanda kurmussun.
00 Yorumla
+1 yılseni deniyooo..kanma buna :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılEn azından abi demedi...
00 Yorumla
+1 yılkardeşim dediği an olay bitmiştir..
00 YorumlaGerizekalıysa der.
00 Yorumlahyrr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım