Beni seviyor sandım arkadaşız dedi. Ne yapacağım?

Ben 5 yıldır birini seviyorum. Ama o beni sevemedi sevmeye çalıştı yapamadı. Biz birde aynı arkadaş grubundayiz. O kadar sey yaşandı onun sevgilisi oldu falan filan konuşmadık ama sonra tekrar birçok kopamadık ne olduysa da. Şimdi tekrar konusuyoruz. arkadaşız diye konuştuk tamam Ama bir güzel sen dese geçmiş aklıma geliyordu. En basitinden bana seni düşünmek güzel şey şiirini okudu. Bazı insanlarla açık çay içilir sen onlardansindedi dedi bu cemal sureyyadan gelme. Yani karşıdakinin yüzünü görmek için miş. snapchatten foto cekiyorum efekteki kalp onun yanında cıkmış. Akşam fotoları attığımda kalp benim yanimda cıkmış diyor. Fark etmedik diyom. Bana masal anlatma filmini izledim diyor. Parkta erkekler var ordan gitme surdan eve git diyor. En son olarakta bana seninle benim arkadaşlığın diğerleriyle bir mi dedi hayır dedim. Bende konuyu deştim bizimkisi nasil arkadaşlık diye bu yapılanlar için. Biz bu yola arkadaşız dedik çıktık dedi. Bana değer verdiği için sevdiği için mis. Bir insana değer veriyorsa sonuna kadarmış böyle dedi. Ben ne yapicam kaldım böyle. Çok da seviyorum ilk aşkım. 5 yıldır beraberiz konuşmayalım desem bana çok zor olur da. Çünkü kaç aydır her 2 güne bir konuşuyoruz görüntülü sesli. O da üzüleceğini ama benim mutlu olmam için onaylayacagini söyledi konuşmamayı. Napayım bulursunuz?
Beni seviyor sandım arkadaşız dedi. Ne yapacağım?