Sevgilimle çok kavga ediyoruz. O kadar çok fikir ayrılıkları çıkıyor ki anlatamam. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. İyice psikolojim bozuldu. Eskisi gibi saygısı kalmadı telefonu yüzüme felan kapatabiliyor. Sorunun ne dediğinde hep benim davranışlarımı eleştiriyor. Ama hiçi kendini sorgulamıyor ne yapmalıyım fikir verirseniz sevinirim.
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbende aynı durumdayım.. yapılacak en ıyı sey salmak oldu.. bende umursamıyorum artık merakta etmıyorum. ıster ıstemez elım telefona gıdıyor ama tekrar cebıme koyuyorum.. saygı sevgı vıcdan kalmayınca sureklı tartısma oluyor sebebsız yersız yere.. ınsanın canı sıkılıyor. sızın ıcınde akılların basına gelmesı ıcın bı sure uzak durmanız gerekıyor .. baktın oda olmuyor.. gunlerını zıyan edecegıne ayrıl saglıgın yerınde olsun . ya da tarsıtıstıgınız konulara ortak cozumler bulun..
018 Yorumla- +1 yıl
ondan vazgecemedıgını anladıgı ıcın bu kadar rahat futursuz tavırlar sergılıyor.. kendınden epeyce korkutmalısın.. yoksa baska turlu karsındakı duzelmez.. bu da bır sonuc vermezse kendını hırpalama harapetme derım.. hersey bır yere kadar.. bızde ınsanız dımı ..
- +1 yıl
sen boyle cevaplar ver bende ıbret alıp aynısını yapmazsam adam degılım :D ınsallah sonun hayırlı olur .. bızı haketmeyene kendımızı hakettırıp yettırecek degılız..
- +1 yıl
sımdı ne yapacagına karar verdın mı.. )
- +1 yıl
denesende alısana kadar umursayacaksın.. kafanı mesgul edecek ıslerle ugras oda sarmazsa senı sayacak ılgılenecek senın hakkını verebılecek bırını hıssettıgın an onunla konus.. baska turlu bas edemezsın..
elınden bırsey gelmeyıpte onun cabalarını bekleme.. yapıcak ınsan zaten cabalardı. bu kadar gunlerı saatlerı bosuna zıyan etmezdı.. bılmıslık taslayıpta senden herseyı beklıyorsa sana yazık olur.. sen baskalarıyla konus. zaten onun ıcın asıl sınav o vakıt baslayacak.. artık pısmanlıgından sacları mı dokulur mıdesı mı gazla dolar bılemem.. ona acıyı cektırırsın keyfını sur :D kaybettıgıne yansın dursun.. sen herseyden daha onemlı ve degerlısın bunu unutma.. kımse ıcın o guzel basını agrıtma.. haketsın.. - +1 yıl
ınsallah hayırlısı olur.. sınırı astıysan cıtayı onun ıcın yukseltmenınde bır manası yok. ınsallah senın ıcın en ıyısı en dogrusu olur.. yuzun guler.. degerın kıymetın hakeden hakedecek ınsanlar tarafından olur.. mutlu olursun..
- +1 yıl
yok yaa benım o yonden pek sansım olmuyor bahtım pek acık degıl. yınede umudumu hıc yıtırmedım elbet bızde layıgımızı bulacagız.. oyle bırı olacak kı sureklı sukurler edıcez mınnettar kalıcaz varlıgı ıcın.. her hayalı bıle ayaklarımızı yerden kesıp nefesımı kesecek nefes almayı unutucaz.. ahhh ahh nerde o gunler :) cok mu ıstıyoruz kı.. bence hayır..
- +1 yıl
umut bızım gıbı dogru ınsanların cagresıdır tek yoludur.. basını dayadıgı bır yastıktır.. soguk gecelerde yorgandır.. tabıkı cok sey ıstemıyoruz dogrumuzu sahıp cıkanımızı anlayanımızı ıstıyoruz.. olursa artık kısmet :) benım kaybettıgım teksey gozumden dusen sefıl deger bılmez bencıl ınsanlar.. yıkılmadık ayaktayız :) varlıgımız gulusumuz hepsının en buyuk acısı kahrı olacak..
- +1 yıl
tesekkur ederım.. : ) kendını sakın ziyan etmeyi bak ne guzel goruslerın var olgunluk sacıyosun aynı sekılde de kendını kontrol et..
- +1 yıl
beynımdekı dusuncelerın tamamı harap olmus durumda olumlu bırsey dusunemıyorum kı. ben hayırlısı deyıp gecıyorum. kendımı yıprataya hıc nıyetım yok :) ınsallah gorusuruz.. hoscakal..
En İyi Cevaplar
+1 yılIkiniz de sadece beni eleştiriyor kendini görmüyor fikrinden uzaklaşıp karşılıklı olarak sakinde konuşursanız çözebilirsiniz. Ciddi bir iletişim eksikliğiniz var sadece
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman ümit olmamakla birlikte sizin ilişkiniz bitmiş. Birbirini dinlemeye bile tahammül edemeyen insanlar arasında ne aşk ne sevgi ne saygı var. Hala ayrılmıyorsanız sadece birbirinize alışık olduğunuzdandır
- +1 yıl
Siz birbirinizde sigara bağımlılığı gibi bir bağımlılıktan baska bir şe değilsiniz. Şu an ayrıl bence
+1 yılOndan beklediğiniz şeyi yani 'anlayış' ve olgunluğu siz ona gösterin. Çünkü bu gidişle o size göstermeyecektir. Alttan alın bir süre. Eğer ilişkiniz normale dönmez ise bitirmeniz en doğrusu olacaktır sizin için. Çünkü bu şekilde mutlu olamaz sadece acı çekersiniz.
03 Yorumla- +1 yıl
Öyleyse en basit çözümü deneyelim. bir süre ondan uzaklaşın. Soğuk davranın ama 'trip' gibi olmasın. Çünkü trip sözcüğü sorun getiriyor insanlara. Mesaj atmayın, atarsa ise çok ilgili davranmayın. Sizin üstünüze düşmesini sağlayın. Kaba tabirle onu köpeğiniz yapın. Ama sabretmelisiniz bunlar hemencecik olmayacaktır. Ama başarırsanız sorunlarınızın çoğu ortadan kalkacaktır.
+1 yılNe yap biliyor musun ? Dayanırmısın bilmiyorum ama..
Onu kaale alma ne ara ne mesaj at o ararsa ilgini çek ama soğuk olma sadece ilgi gösterme mesaj da atma o atarsa cbp ver ama geç ver gör bak nasıl devran döncek26 Yorumla- +1 yıl
Demek ki ilgi gösteriyor ki neden aramıyorsun dicek diyordun
- +1 yıl
Sen dediğimi yap biley derse bilmemeskisi gibi ilgi göstermeyince bende de bir uzaklaşma oldu otomatik
- +1 yıl
Rica ederim İnşâALLAH bir işe yarar 🙏
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
+1 yılCanım iliskiye girdiniz mi önce burdan baslayalım seni avcunda gibi görüo olabilir.
11 YorumlaNeden birbirinizin fikirlerine saygı duymak yerine "bu nasıl olur!" gibi tartışmalar yapıyorsunuz ki?
07 Yorumla
+1 yılfazla ilgi gösteriyorsan ki bence öyle ondan senın ondan ayrılamayacagını dusunuyor bence bıraz ilgisiz ol ortasını bul
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Karşılıklı saygı bittiğinde güven eksikliği oluştuğun da o ilişki için sirenler çalmaya başlamıştır demektir.
02 Yorumla
+1 yılaynısı ya bu kadar mı olur dediklerinin aynısı var bir insan neden bunu yapar? sevdiğini bildiğin halde cevabı bekliyorum takipteyim
03 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle halbuki suc yok bende alttan alıyorm sadece bence ne biliyormsn fazla kaldırıyoruz bir taraflarını bunların hiç ilgilenmeyelim aradıklarındada soguk soguk konusalım bu onlara güzel bir ders olur
Aynı sorundan bende muzdaripim ve 2 yıllık bir ilişki böyle daha ne kadar devam etcek bilmiyorum allah yardimci olur umarim ikimizede canim...
07 Yorumla- +1 yıl
Canım bende aynen böyle düşünüyorum her yerde onunla anilarimiz var her seyimin ilki o dedigin gibi o kadar yaşanan bosa gitcek geçen yıllar felan.. Bende ayrılırsak bir başkasıyla çıkmak istemiyorum kesinlikle düşünemiyorum zaten kendimi bir başkasıyla... Ya da onu düşünemiyorum ayrilirsakta artık bir başkasının olcak gibi geliyor ve içimi çok acıtıyor o yüzden bitsin istemiyorum yoksa halim ne olur bilmiyorum birine bu kadar baglanmakta kötü ama elde değil işte.. Insan çok alışıyor çünkü...
Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. bir kere verirsen herşey düzelir o istiyor sen anlamamışsın canım.)
015 Yorumla- +1 yıl
Ne biçim yorum bunlar ya kız istediğini yapar burdan nasıl cinsel ilişkiye teşvik edersin
- +1 yıl
afferin sana simdi gözüme girdin bende sana sakayı bırakıp ciddi bir cevap vereceğim hiç bir seyi kafana takma biri olmassa biri olur sana değer veren saygı anlayış duyan birisi ile hayatına yaşamına devam edersin ne kadar üstüne düşersen o kadar kendini kötü hisseder sıkıntılara sürüklenirsin o ilgisiz ise sende hiç aldırış etme baktın olmadı unut gitsin dön arkanı çek git ve bir daha geri dönme tamam canım
her şey sizin elinizde bir araya gelip insanca konşup düzeltmenizde..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhep böyle olur ve kötü sonnnnnnnnn
sağlam temeli yok cünkü01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl. 3 gunluk dunya kendini uzmeye deger mi
10 Yorumla
+1 yılbu ilişkiyi bitirin yüz göz olmuşsunuz
00 Yorumlayapabilceğin birşey yok
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl // birde bir soru aranızda kaç yaş var
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfikir ayrılıkları başladı mı artık can sıkıcı olaylar başlar ayrılman en mantıklısı birbirinize zarar vermeden
Cevap sahibi+1 yılaranızda bişe yaşandımı canım...
Cevap sahibi+1 yıleee hayatın berbat olmaz daha niceleri olur hayatında devam et
Cevap sahibi+1 yılarkana bakmadığın sürece arkanda bıraktıgının önemi yok ve arkana bakarsanda önünü göremezsin ve ilk engelde düşersin. O yüzden her zaman önüne bak dik dur kararlı ol. Kendin için yaşa
hiç bir şey yapma uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellk yasamadnz dmi?
01 YorumlaAz bakımlı ol
03 Yorumla
+1 yılyaş kac :))
08 Yorumla- +1 yıl
Hala gelişimini tamamlayamamıs sevgılın ya da sen burdan anlattıgın kadarıyla sevgılınde sıkıntı var bu sekılde fazla yurumez zaten ayrılırsın sımdı bır daha olmıcak der sonra yıne olur ılerıde boyle boyle devam eder karar senın ama. tecrube
- +1 yıl
Hata yapıyorsun duzelmıyor ben 3.5 senemi verdim olmuyor malesef üzülen sen oluyorsun hayatının da içine ediyor erkenden kkurtul ılk zamanlar acaba mesaj atsam mı gıbı seyler dusunuyorsun ama sakın atma uzulen sen olursun
- +1 yıl
Ya bı bıldıgım varkı sen benı dınle dıyorum unutucaksın onu bende oyle dıyordum ama ınsan unutuyor onun baskalarıyla cıktıgnı gorunce baskalarının koynuna gırdıgını dusununce unutuyorsun sıkıntı yapma sana erkek mı yok :S sımdı fotona baktımda boyle kazmalarla neden cıkarsınızkı cok tatlısın masallah
- +1 yıl
rica ederim
terk et
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin eski ilgisi yok artık çok kavga ediyoruz napmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne