Aşk İlişkileri Kadınlar şeytana mı aşık olur? PaytakPaytak Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nikolay Gogol - Bir Delinin Hatıra Defteri adlı kitabı. Bu kısım çok dikkatimi çekti kadınlar şeytana mı aşıktır Kadınlar şeytana mı aşık olur? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Kadınlar kendilerini inciten üzen onları azarlayan birilerine aşık olur 1 3 Yorumla PaytakPaytak +1 yıl İşte bu yüzden mantık diyoruz efenim ufjfjcj Yorumla Rascoln36 +1 yıl Mantık > duygulardan Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Kesinlikle katılıyorum bacanak jddjcx Yorumla
Mumit Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Kadin sevilmeye asiktir Kadin guzel soze asiktirKadin ovulmeye asiktirKadin kendini koruyacak erkege asiktirKadin kendine asiktir aslinda ama yukaridakileri yapinca sana asik olur Egerki seversen sevilirisin bunda sonuna kadar hissedersin zaten 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Şeytana sormuşlar Şeytan direk türk kadınları demiş Ne sormuşlar onu bende bilmiyorum 😳😱🤸♂️🤷♂️🤝Aşık olur mu onu bende bilmiyorum 1 1 Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Ya of hfhchhfcj Yorumla
HzLuciferr Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Evet o şeytanın adı da Lucifer 😈 1 14 Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Sen çok biliyonn djdjdj Yorumla HzLuciferr +1 yıl Ağlaaa 😈 Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Ah ağlamaktan harap oldumm. s. s ujfkckd Yorumla HzLuciferr +1 yıl 👊 hic bunu yedin mi? Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Evet ama sanırım sen yemedin tatmak ister misin 😂😂 Yorumla HzLuciferr +1 yıl Çok duydum bu lafları sonu hep hüsran oldu 😄😄 Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Çok duyduğun belli ama benden yeni duydun 😂😂 Yorumla HzLuciferr +1 yıl Sütünü iç sen bence uyku vaktin geliyo 😄 Yorumla PaytakPaytak +1 yıl İçtimm ama uykum yok biraz daha oynayabilir miyim abiijimm 😂 Yorumla HzLuciferr +1 yıl Banada doldur bir bardak canım çekti tfkdk Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Bana laf etmeden önce düşüncektin bunu jdjxk Yorumla HzLuciferr +1 yıl Trip sana yakışmıyor delikanlı kızsın ne tribi bu 😂😂 Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Trip değil racon jdkfkd Yorumla HzLuciferr +1 yıl Vowowww fjdkd Yorumla
Kızarmıs_patates33 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Aynen kadınlar nerde serseri, şeytan, aylak var onu sever 0 0 Yorumla
lMelodrama Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 36% +1 yıl Ayb oluo 😔🥀 1 3 Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Ciddi soru sordum diye mi kızdın😦😦😦 Yorumla lMelodrama +1 yıl Yiooo şeytan meytan erkek falan hni 😠 Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Jsjxndmxk erkek demedim şettan dedim knk suçsuzum ben kfkfkfkf Yorumla
1minnoşceren Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bu durumda siz şeytan oluyorsunuz 0 3 Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Ben şeytan mıyım 😦😦 Yorumla 1minnoşceren +1 yıl Pardon erkekleri kastettim 🤦😂 Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Hahahjfjcjxnxn Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Lucifer a aşık oluyorlar hep 1 3 Yorumla 1minnoşceren +1 yıl Olunmayacak gibi değil 😂 Yorumla Erenkuvvet +1 yıl @1minnoşceren cidden ben bile aşık oldum adama sjdysgher Yorumla 1minnoşceren +1 yıl Xjxkksksksksla Yorumla
00_____ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Parayı kastetmiş 0 2 Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Para şeytan zaten uxjdjxn Yorumla 00_____ +1 yıl Ben de onu diyorum Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Lucifer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kadınlar kendilerini inciten üzen onları azarlayan birilerine aşık olur
İşte bu yüzden mantık diyoruz efenim ufjfjcj
Mantık > duygulardan
Kesinlikle katılıyorum bacanak jddjcx
Kadin sevilmeye asiktir
Kadin guzel soze asiktir
Kadin ovulmeye asiktir
Kadin kendini koruyacak erkege asiktir
Kadin kendine asiktir aslinda ama yukaridakileri yapinca sana asik olur