Ilgisiz davranan bir erkeğe nasıl ayrılık mesaji atılır?

Ozellikle kizlar görüşlerinizi bekliyorum. 7 aylık bir ilişkim var 3 gun once mesaj atti napıyorsun falan diye sonra görüntülü aradım konuştuk biraz dışarıya çıkacağını söyledi akşam ararım seni dedi kapattık telefonu normal öpüyorum görüşürüz şeklinde hiçbir sıkıntı yoktu sohbetimizde. Gece saat 12 oldu aramadı. Instaya story atmış arkadaşlarıyla geziyor falan. Hicbir sey demedim ertesi günde çalışacağı için ertesi gun aksam arar dedim akşam oldu yine aramadı ben yazdım çalışıyorum şu an dedi göreve çağırmışlar. Aricam dedin aramadin dedim "hmm unuttum biraz isim vardi" dedi bende "unutulacak kadar onemsizim yani en azindan haber verebilirdin arayamayacağım" diye dedim. Çevrimiçi oldu oldu 3 saat gecti mesaja bakmadi ama yazmadida bende ertesi gun ortadan kayboldum gun icinde hic bakmadim wpye akşam baktim mesajima goruldu atmış. Sinirlendim tekrar mesaj attim "sen şaka mısın ya görüldü atmışsın birde noluyoruz" şeklinde. "Yarin konuşalım ya olmuyor artik" yazdi bende "ne olmuyor niye simdi konusmuyoruz dedim şu an ayrıntılı konuşamam çalışıyorum" dedi bende "dünden bu saatte kadar calistin mi" dedim o da "hayir" dedi "bos vaktin olmasina ragmen bana yazmamayi tercih etmissin sagol" yazdim tekrar "yarin konuşuruz" dedi ve bugün bu saat oldu daha yazmadı. Ayrilacak ama ayrılmaya götü yemiyor galiba. Sizce nasıl bir mesaj yazıp ondan ayrılayım? Resmen ilgisiz sacma sapan bir şekilde davranarak beni ayrılmaya itiyor
Ilgisiz davranan bir erkeğe nasıl ayrılık mesaji atılır?