Ozellikle kizlar görüşlerinizi bekliyorum. 7 aylık bir ilişkim var 3 gun once mesaj atti napıyorsun falan diye sonra görüntülü aradım konuştuk biraz dışarıya çıkacağını söyledi akşam ararım seni dedi kapattık telefonu normal öpüyorum görüşürüz şeklinde hiçbir sıkıntı yoktu sohbetimizde. Gece saat 12 oldu aramadı. Instaya story atmış arkadaşlarıyla geziyor falan. Hicbir sey demedim ertesi günde çalışacağı için ertesi gun aksam arar dedim akşam oldu yine aramadı ben yazdım çalışıyorum şu an dedi göreve çağırmışlar. Aricam dedin aramadin dedim "hmm unuttum biraz isim vardi" dedi bende "unutulacak kadar onemsizim yani en azindan haber verebilirdin arayamayacağım" diye dedim. Çevrimiçi oldu oldu 3 saat gecti mesaja bakmadi ama yazmadida bende ertesi gun ortadan kayboldum gun icinde hic bakmadim wpye akşam baktim mesajima goruldu atmış. Sinirlendim tekrar mesaj attim "sen şaka mısın ya görüldü atmışsın birde noluyoruz" şeklinde. "Yarin konuşalım ya olmuyor artik" yazdi bende "ne olmuyor niye simdi konusmuyoruz dedim şu an ayrıntılı konuşamam çalışıyorum" dedi bende "dünden bu saatte kadar calistin mi" dedim o da "hayir" dedi "bos vaktin olmasina ragmen bana yazmamayi tercih etmissin sagol" yazdim tekrar "yarin konuşuruz" dedi ve bugün bu saat oldu daha yazmadı. Ayrilacak ama ayrılmaya götü yemiyor galiba. Sizce nasıl bir mesaj yazıp ondan ayrılayım? Resmen ilgisiz sacma sapan bir şekilde davranarak beni ayrılmaya itiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlgisiz Erkeğe Ayrılık Mesajı Nasıl Atılır?
İlgisiz bir erkekle ilişkinizi sonlandırmak kararı aldıysanız, bu durumu iletmek için açık, saygılı ve net bir mesaj yazmak önemlidir. İlişkinizi sonlandırma kararınızı olgun bir şekilde ifade etmek, her iki taraf için de süreci daha sağlıklı bir şekilde yönetmeye yardımcı olur. İşte ilgisiz bir erkeğe ayrılık mesajı atarken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar:
- Doğrudan ve Açık Olun: Mesajınızda dolambaçlı ifadelerden kaçının ve niyetinizi açık bir şekilde belirtin. Durumu net bir şekilde ifade etmek, yanlış anlaşılmaları önler.
- Saygılı Bir Ton Kullanın: Mesajınızda kırıcı veya suçlayıcı bir dil kullanmaktan kaçının. Saygılı bir ton, karşılıklı anlayışın korunmasına yardımcı olur.
- Duygularınızı İfade Edin: İlişkinin neden sona erdiğine dair kendi duygularınızı ve düşüncelerinizi samimi bir şekilde paylaşın. Ancak, bunu yaparken suçlayıcı olmamaya özen gösterin.
- Kararınızda Kararlı Olun: Mesajınız, kararınızın kesin ve değişmez olduğunu yansıtmalıdır. Kararınızın arkasında durduğunuzu net bir şekilde belirtin.
- Teşekkür Edin: İlişkiniz boyunca güzel anlar yaşadıysanız, bu anılar için teşekkür etmek, mesajınıza olumlu bir dokunuş katar.
- Kısa ve Öz Olun: Mesajınızı uzun tutmaktan kaçının. Gerekli noktaları belirttikten sonra mesajınızı sonlandırın.
İlgisiz davranan bir erkeğe yazabileceğiniz bir örnek mesaj:

İlgisiz Erkeğe Ayrılık Mesajı Nasıl Atılır? Karşındaki İnsanı Kırmadan Ayrılık Mesajı Nasıl Atılır?
Ayrılık, her ne kadar zor bir süreç olsa da, bazen iki insanın yolunun ayrılmasının en doğru karar olduğu anlar vardır. Böyle bir kararı karşınızdaki insana iletmek, özellikle de onu kırmamak adına, büyük bir dikkat ve hassasiyet gerektirir. Ayrılık mesajı yazarken, öncelikle empati kurarak başlamak önemlidir. Mesajınızda saygılı bir dil kullanmak ve kişisel sorumluluk alarak, bu kararın neden sizin için doğru olduğunu anlatmak, süreci daha sağlıklı bir şekilde yönetmeye yardımcı olur. Ben ifadeleri kullanarak, kendi duygularınızdan ve ihtiyaçlarınızdan bahsedin, karşı tarafı suçlayan bir dil kullanmaktan kaçının.
İlişkinin güzel yanları için teşekkür etmeyi unutmayın; birlikte geçirilen zamanın ve yaşanan deneyimlerin değerli olduğunu vurgulayın. Ayrıca, mesajınızı kısa ve öz tutarak, karşınızdaki kişiye duygularınızı açık ve net bir şekilde ifade edin. Bu süreçte, karşı tarafın duygularına saygı göstermek ve onları anladığınızı belirtmek, zorlu bu adımı bir nebze olsun daha kolay hale getirebilir. Sonuç olarak, ayrılık mesajınız, karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde, olabildiğince nazik ve düşünceli bir şekilde yazılmalıdır.

Karşındaki İnsanı Kırmadan Ayrılık Mesajı Nasıl Atılır? 00 Yorumla
En İyi Cevaplar
insanlar genelde sessizleşince kafalarında çoktan planı kurmuş ve gitmeye hazırlanıyordur. karşı taraf ayrılmak istiyorsa ayrılalım mesaji bekler bu sayede ayrılma konusunu o değilde sen açmış olacaksın 7 ay uzun bir süre kendi bunun altına girmek istememiştir. davrandığı gibi davran ya da ters psikoloji uygula ona daha çok ilgilen merak et bir sıkıntın var mı seni merak ediyorum diye istemiyorsa yeteri kadar belli eder zaten. konu ayrılmaya geldiyse eğer ayrılma mesajı atıcaksan onu şöyle söyle seven sevdiğine zaman kalınca yazmaz zamanı kendi yaratır.
20 Yorumla
+1 yılKadın erkek fark etmiyor. Genelde böyle ayrılıyorlar. Bir başkası hayatında varsa.. Bu uzun bir süredir vardır. Ve onu iyice kendisine garanti ettikten sonra seninle ayrılığını kesinleştirecektir. Genelde bağımlı kişilik bozukluğu olan insanlar böyle yaparlar. Birini garantilemeden kendilerine güvenceye almadan ayrılmazlar. Sen hiç ses çıkarmasan emin ol aldatılıyor da olurdun. İyi ki tepki koymuşsun ve bu iletişimsizliği bir sorun olarak tanımlamışsın. Onun senden ayrılmasını beklemen gerekmiyor. Sen bu iletişimsizlikten dolayı daha fazla devam etmek istemeyeceğini belirterek onunla olan bu bağını sonlandırabilirsin. Hayat başkalarının keyfine bırakılmayacak kadar değerli ve özeldir. Kendi istek, hak ve ihtiyaçlarını hiç bir zaman başkalarının oluruna, keyfine bırakma. Çünkü başkaları sadece başkasıdır. Ve bu gün varlar yarın yoklar. Sen onların nasıl olmaları gerektiğinden sorumlu değilsin. Ve onlar adına bu sorumluluğu almamalısın. Herkes ilişkisine nasıl değer veriyorsa öyle ilerler. Herkes kendisinden sorumludur. Taraflardan biri artık bu ilişkiye sahip çıkmıyorsa, onun adına bir şeyleri sürdürmeye çalışıyor olmanın, bekliyor olmanın hiç bir anlamı ve yararı yok. Dilerim kendi istek, hak ve ihtiyaçlarına daha çok değer vereceğin bir yolda hep ilerlersin.
50 Yorumla
Olayın detayında birçok şey olabilir. Belliki heycanını kaybetmiş. ilk aklıam gelen ıki sebep
1. ayrılalım demekten çekiniyor ve senden bekliyor.
2. cinsellik ya da farklı bir sebepten heycanını kaybetsede cıkarları doğrultusunda devam ediyor.
Ayrılmak istiyorsan bence lafı dolandırmaya gerek yok direk soyle. geri donmesini istiyorsan bir sure yokol ve seni merak etmesini sağla. konustugunuzda üzüldüğünü belli edebilirsin ancak onsuz yapamadığını asla belli etme suclayarak pişmanlık hissettirme.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
49Cevap
Muhtemelen ayrılacak twist yapıp derdini anlatmayacaksa ki anlatması gerekirdi sen onun aklından geçenleri okuyamazsın. Kendinden önce kimseyi düşünme çok üzülürsün bizzat defalarca deneyimlediğim için bunu söylüyorum. Ayrılmak istemesinin birçok birçok sebebi olabilir bilemeyiz elbette ama şahsen ben şuanki aklım ile böyle bir durum yaşasam ve bana açıklama bile yapmasa , olmuyor vs dese birisi hiçbir şey yazmam her yerden çıkarırım ve engellerim. Ben 2.5 senelik ilişkimi , hayatımın aşkı dediğim adamdan bu şekilde ayrıldım. Çok da mutluyum tabiki bizim sebepler başkaydı kaprisleri , benim sürekli burnumu sürtmeye çalışması , darlamaları , toksik tavırları falan artık bana iyi gelmiyordu ve kendime ''ben gerçekten bu adamla mı ömrümü geçirmek istiyorum?'' diye sorduğum günden itibaren uzaklaşmaya başlamıştım ve sancılı bir süreç de olsa ayrılık kararını vermiştim. Ha tabi o çok konuşmaya çalıştı , arkadaşından arayıp açmadım birkaç kez ısrarla arayınca tavrımı belli edip konuşurken yüzüne kapattım beni ilişki ile tehtid etmeye çalışıyordu hala ayrıldığımda bile birkaç gün sonra içimi döken bir mesaj atıp yeniden engellemiştim. Bunu şu yüzden anlattım eğer içini dökmek istediğin rahatsız olduğunu şeyler varsa bence ayrılık mesajı yazıp engelle , çıkar her yerden ya da engelleme sen bilirsin. Ben olsam bu tavırlardan sonra engellerdim çünkü sana bir saygısızlık yapılıyor ve muhtemelen eğer ilişkiniz normalde iyi gidiyordu ise birisi ile tanışmış olabilir yeni tanıdığı bir insan için senden kopabiliyorsa zaten hadi ordan et öyle ilişkiyi. Eğer daha önceden bazı konularda dolmadıysan da direk şunu da yazabilirsin ''Sebebinin ne olduğunu bilmiyorum ama belli ki artık bu ilişki yürümüyor bana saygısızlıklar yapıyorsun , sana şans verdim belki ben yanlış anlamışımdır diye , geçirdiğimiz ayların hatırına ancak belli ki haklıymışım. Zaten bu şekilde olmadığını sen söyledin bence de olmuyor zamanımı boşa harcamak istemiyorum olmayacakları oldurmaya çalışarak. Bana bu şekilde davranan bir insanla beraber olmak istemiyorum daha fazla. Herkes kendi yolunda daha mutlu olacaktır hoşçakal. '' Sonra bir şey yazarsa da bence cevap verme o zaten zaman içerisinde yüksek ihtimalle kendisi hatalı olduğu için seni kaybettiğine pişman olacaktır. Ancak sana tavsiyem geri dönme.
00 Yorumla
+1 yılİlgisiz davranan biriyle ilişkiyi sonlandırmak zor olabilir, ancak net ve açık bir iletişim genellikle en iyisidir. İşte nazik ve açık bir ayrılık mesajı örneği:
"Merhaba [İsim],
Son zamanlarda ilişkimizde hissettiğim bazı endişeleri ve duyguları seninle paylaşmak istiyorum. Maalesef, ilişkimizde karşılıklı ilgi ve dikkat eksikliği olduğunu hissediyorum. Bu benim için sağlıklı bir ilişki dinamiği oluşturmak açısından önemli. Ancak, bu konuda ilerlemek için farklı yollar denememize rağmen, benim için uygun bir çözüm bulamıyoruz gibi hissediyorum.
Bu yüzden, seninle birlikte olmak konusunda kararlı değilim ve ilişkimizi sonlandırmamızın en iyisi olduğuna karar verdim. Bu kararın her ikimiz için de en iyi olduğuna inanıyorum ve herhangi bir olumsuzluk olmadan ayrılmak istiyorum.
Seninle geçirdiğimiz güzel anlar için teşekkür ederim ve sana gelecekteki her şey için en iyisini dilerim.
Saygılarımla,
[Adın]"Bu mesaj, duygusal ve dürüst bir şekilde ilişkiyi sonlandırırken aynı zamanda karşılıklı saygıyı korur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. "Sen bu satırları okurken biz çoktan ayrılmış olacağız. Her güzel şeyi gibi ilişkimizin de bir gün biteceği aklıma hiç gelmezdi. İlgisizliğin beni artık o kadar boğdu ki, arayıp ağzıma geleni söylemeye mecalim kalmadı inan. Mutlu musun şimdi? Bence mutlusun. Sevdiği adamdan, seve isteye ayrılan bir genç kız bıraktın ortada. Her şey gönlünce olsun. Umarım ilgini çekebilecek ve ilgini gösterebileceğin biri hayatında olur. Hoşçakal Ex'im. Seni geçmişte seven sıradan birisi..." yazabilirsin mesela.
10 YorumlaÖncelikle balım çok değerlisin ve kadınlar her zaman ilişki konusunda 1 0 önde demem o ki elini sallasan ellisi :)) Ben yerinde olsam hiç bir şey yazmam ne ayrılık mesajı atardım ne de trip atarım. Çünkü erkeklerin üstüne düştükçe kaçıyor. Kaçtığındaysa kovalıyorlar. Benim intikamım ayrılık mesajı değilde hiç umursamamak oluyor genelde. Sonra yazıyorlar arada bir bu seferde ben çok gec dönüyorum. İlgisini çekiyor tabi iyice üstüme düşüyo. Böyle küçük küçük soğuk davranışlarla kendine bağlarsn. Ondan sonra ne yapmak ne yazmak istersen meydan senindir. 💋
20 YorumlaEger bi arkadas ortaminda sevgililik tarzinda durumlar yoksa o durum fikirlerini dusuncelerini degistirmis olabilir. Erkekler ortamina hemen kapilan biri. Birde ordan cikip seninde iliskin olmasa keske tarzinda bir sey dediyse is bitmistir zaten. Ama sen ondan ayrilma, yani bir doldurusa gelme durumu mevcut veya bir kargasa icerisinde. Ondan ayrilirsan yarin obur gun bu durumu senin yuzune vurur ve manipule eder kendini kandirirsin, durumu unutursun. Gunluk hayatina devam et, onun yaptiklarini yapma. Sosyal medya uzerinden veya o olmadan gunluk yasaminda neler yapiyorsun o sekilde devam et bu durum onu kıskirtacaktir. Eger ki onun yaptigi tarzda seyler yaparsan, bu itici olur ve yarin obur gun ben canım miyim niye yaptim bunu dersin. O yuzden sen ondan kac o seni kovalasin.
00 YorumlaUmursamaz şekilde ayrılmak en güzel cevap oluyor. Seni ilgi manyağı gibi gösteriyorlar böyle davranıp oysa sen normal bir ilişki istemişsin. Düz bir şekilde ayrıl emin ol sonra yazacaktır. Kız erkek fark etmez böyle davranışta bulunup da soğuk şekilde ayrılınan herkes geri yazıyor. İçine su serper.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. K. bakma yarisina kadar okuyabildim cunku byle tip insanlardan nefret ederim yakin zamanda bizzat bende benzerini yasadim bazi seylerden de emin oldum hele ki yol verdikten sonra. Uzun lafin kisasi yol ver. Bende gorevdeyim ama haber edebiliyordum ediyordum 2 sn 2 dk da olsa. Tm bazen insan darlanabiliyor daralabilir ama onunda telafisini yapar yani. Disari ciksan da haber edersin yazarsin. Demek ki bende bizde sknti var.
00 YorumlaO kadar mesaj atıp sorgulayarak daha da uzaklaştırmışsın. Bir kere "ben fark etmeden seni kızdıracak bir şey mi yaptım ya da bir sorun mu var?" Yazıp bırakacaktın. Daha sonra gezip tozup kendine bakıp fotoğraflar atacaktın. Tıpış tıpış nasıl geri dönüyor izlerdin sonra... Hala geç değil hiç bir açıklama yapma öfkelendigini de belli etme umursamadigini göster. Gez toz hayatina devam et 1 ay en az sonra geri döndüğünde sürekli 15 gün boyunca geç cevap ver. Nerde kimle ne yapmış ilgilenme. Ters de konuşma tatlı sert bi dengeyle vok meşgulmuşsun gibi davran.
10 YorumlaYani kuşum "Ben senin içim çok çabaladım çok emek verdim ben denedim en azindan ama bana ayiracak 5 dakikası bile olmayan verdiğim değerin karsiligini goremedigim kaale bile alınmadığım değer görmediğim bi ilsikide olmak, bana hak ettigim seyleri yasatamayacak biriyle devam edemem. Yolun açık olsun benden bu kadar. Ben denedim ama sen bi adım bile atmadin bana ne oldu ne olacak diye sormicam ne olduğunun bi önemi yok ben artık kendimi seninle birlikte mutlu hissetmiyorum bu güne kadar yasadigimiz hersey icin saol ilerde kafana dank edince falan da tekrar yazıp beni rahatsız etme lütfen burada bitsin uzatmayalim olmuyor çünkü." gibi bisey yazabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbuna benzer olayı yaşıyorum bende. neredeyse 3 ay oldu. sürekli bana görüldü atıyor. aramaya bile zoraki yanaşıyor. görüşmeye de hevesi yok. ben düşüncemi söyledim ve soğuk davranıyorum. kimseye çok değer vermeyeceksin bunu anladım. ben de bitirmeyi düşünüyorum. odun erkekle işim olmaz. gerçek seven demek ki herkese nasip olmuyor. bence uzatma sen bitir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi benzerini yaşadım. O zamanki aklımla uzun ses atmıştım oda dün den hazırmış ayrılmıştık.
AMA şimdiki aklım olsa sadece şunu yazardım...
Benim senin ilgisisizliğinle uğraşacak vaktim yok sana kafa yoracak hiç vaktim yok değmeyeceğini bu kadar belli etmeseydin keşke
Bitti.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılson zamanlarda fazla ilgisiz davranıyorsun. bu durum hoşuma gitmemeye başladı. seninle konuşup durumu düzeltmeye çalışıyorum fakat ona da izin vermiyorsun hep bir bahanen var. ben bu şekilde giden bir ilişki istemiyorum. yol yakınken birbirimize daha fazla zarar vermeyelim bence. ayrılmak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılSizi gitmeye zorluyor. Insan gibi sevmeyi beceremeyen ve muhtemelen hiçbir zaman da beceremeyecek biri.
Numarasını silin. Yazarsa cevap falan da vermeyin. Mesaj atmak ona seni önemsiyorum demektir. Değmez.
00 Yorumla
+1 yılBelli ki kafası karışık yoksa mutlaka haber ederdi ama götü yemiyor senin ayrılmanı bekliyor klasik erkek hareketi. Hiç arayıp sorma hatta yazarsa ararsa hiç cevap verme görüldü bile atma umursama hiç merak etsin seni ağırdan al kendini
01 Yorumla- +1 yıl
Sonra da engeli bas gitsin ama ben onu bile yapmam direk ayrılırım bir şey demeden
1 yılBitti yazmıştım ben bana sürekli umursuz davranıyordu mesajlarıma geç bakıyordu aile problemleri diyordu bahane uyduruyordu ben çok bıkmıştım sıkılmıştım
Şöyle yazardım
Ben senin oyuncağın değilim bende insanım mesajlarım geç bakıyorsun umursuz davranıyorsun ben böyle bir ilişki istemiyorum bitti. Yazardım00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Büyük ihtimal ayrılığı senin tarafından bekliyor. Sanırım sorumluluğu sana yıkmaya çalışıyor ancak ortada bir suç var. Tüm suç tamamen o arkadaşın üstünde. Durumu üzerinden atıp sana yıkmaya çalışıyor
00 YorumlaAyrıldın mı bilmiyorum ama olayı bu noktaya getiren bir erkek zaten artık istemiyordur. Seni artık umursamıyo sallamıyo. Zaten ayrılmasa da bu şekilde mutsuz olucaksın. De ki ben senin bana yaptığın şeyi haketmiyorum ben ilgi görmeyi ve mutlu olmayı hakediyorum senin bana vermediğin değeri ben sana vermeye devam edemem bitsin burada.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kurtul adam seni sevmiyorum ilgi alaka sevgi sen hiç umrunda bille değilsin onun boş ver o yüzden ayrıll kurtul
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende suç ne mesaj atıp duruyorsun at görüldüyü bırak kendini düşürme
Evet düşündüm de olmuyor bitirelim yaz gitsin böyle biri mesajla ayrılmayı hak ediyor ararsa da açma çok sinir bozucu nasıl böyle muameleye izin veriyorsunuz anlamıyorum10 YorumlaBen çok düz biriyim bu konularda direk konuşuyorum kafamda kurmaktansa direk konuşup hallediyorum. 🙃
00 YorumlaBazı şeyleri sende bulacağımı umdum gözümde seni çok buyutmusum benim aradığım sen değildin lütfen benimle irtibat kurmaya çalışma hoşçakal 😉
00 Yorumla
+1 yılNiye zorluyorsun ki ayrılmak istiyorum de engel at her yerden
00 Yorumla
+1 yıldirek içinden geldiği gibi ara söyle ama bence mesajla bitirmek çok saygısız bir hareket bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılAskim mesaj atmakla bile uğraşmıyorum ben aşkından ölsem bile
00 Yorumla Bence her yerden silip ayrılık konuşmasi dahi yapmamalisin
00 Yorumla
+1 yılmesaj atılmaz yazılmaz. kendi ilacından tattırılır
00 Yorumladaha fazla gevşetmeye gerek yok sal gitsin uğraşmayalım ben sıkıldım de kafi
00 Yorumla
+1 yılDaha hiçbir şey demez ve sonsuza kadar susardım. Zaten azıcık aklı olan cevabı alır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel hayatınız yoktur... Bizler cinsellikle çalışan makineleriz... seks anlamında doyuramıyorsundur... böyle bir kadını ben tertipim bile saymam. Erkek bro
00 YorumlaYazma engelle direk bi de bu kadar özensiz davranan birine mesaj mi atacaksın ayirilik
00 Yorumla
+1 yılGayet açık sözlü ol cekinmene gerek yok ne istersen cesaretli ol söyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen artık senin bu geniş tavırlarına dayanamıyorum hoşçakal yaz 😎
00 Yorumla
+1 yılAlacağını almış ve bıkmış senden seni istemiyor açıkça
00 Yorumla
+1 yılilgisizse umrunda değilsin demek çokta kafana takma istediğin gibi yap
00 Yorumlaİşini kolaylaştırayım sen ayrılmadan ben ayrılıyorum yaz gitsin
00 YorumlaAyrılık mesajı atmamalısın bence erkekler onlara iyi yaklaştığınız zaman suistimal ediyor genelde aradığında açma mesajlarına geç cevap ver seni cepte görmesin seni mutlu etmiyorsa ilgi göstermiyorsa seni haketmiyordur zaten ver yolu gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu ilişkiyide benide haketmiyorsun temalı bir şeyler olabilir
00 Yorumla
+1 yılEger boş vakti olup sana yazmıyorsa hatta çevrimiçi kalıp yazmıyorsa net konuştugu başka biri vardır, üzücü ama o gidecegi yeri bile ayarlamış gitmeden, senden ayrılacak ama bir sebebi yok belli o yüzden erteliyor.
00 Yorumla
+1 yılBence hiçbir şey yazma hayatına devam et sen de istediğini yap yazma ona kendine önem ver. Eğer sana gelip bir şey yazarsa güzel bir şey ya da tepki gösterecek bir şey yazarsa " Sen neyden bahsediyorsun biz ayrıldık?" De popo gibi kalsın.
00 YorumlaSenden ayrılıyorum senden alamadığım ilgiyi başkasından alırım sen bir de kendine adam mı diyorsun daha bir kızı tatmin edemiyorsun senin yuzunden bosalamiyorum orgazm olamiyorum bunu yaz cocuk 💯 pesinden koscak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlla bir veda konuşması yapmana gerek yok ki, sessizce uzaklaş meşgulüm de ertele zaten sessizce uzaklaşır biter.
00 Yorumlahala sabırlı bir şekilde yasadigin için seni tebrik ederim bildiğin gerçekten g. t0u yememiş senden bekliyor hayatında da biri vardır onun zaten çoktan son kez sınırları zorla olmuyorsa olmuyordur olduğu kadar olmadıgı kader
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. kafanda coktan bitirdiysen oda zaten iglisiz direk düz ayrıl gitsin ugraşmaya degmez
00 YorumlaBöyle saçma sapan davranarak beni soğutmaya ayrılığa itme de istemiyorsan istemiyorum de net ol falan de ve bence vakit kaybetmeden pek ayrılmalısın çünki böyle ilişki olmaz çok yıpratır seni n
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılHic bir sey yazma bas engeli
40 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor ve umursamıyor bu tarz kişiler açıklama yapmayı bile haketmez hiçbir şey demeden direk çıkar hayatından
20 Yorumla
+1 yılGayet ayrılmaya götü yiyor gibi duruyor. Etrafımda extra ilgi gösteren birisi olsun fark etmez kafasında. İster iyi ayrıl ister kötü zerre s. k. nde olmayacak.
00 Yorumla
+1 yılBelliki çok umursamıyor uzun bir metin yazmaya gerek yok *ayrılalım bir sonraki ilişkide partnerine ilgi göstermeyi unutma* falan de Altan Altan sebebini ima et engeli bas
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar, ablacım bazı şeyleri zorlamanın bir manası yok. En iyisi bitir. İnat uğruna uzatıp onun korkaklığı ile baş etmene gerek yok. İyi günler diliyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOna deki ayrilmak istiyorsan açık açık soyle. Yani kimseyi zorla tutmuyoruz.
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey demeden engelle kendisi belasını bulur zaten kendini yorma mesaj atarak ona sana davrandıgı gibi davran yabancı gibi
00 Yorumla
+1 yılengelle. bu dedigim sacma gelebilir ama bir aciklamada bulunmaya bile degmez. ghostla mali gitsin
00 Yorumla
+1 yılSeni kaybetmekten korkan erkek böyle yapmaz seni bıraksa başkasının hayatına gireceğini bilmiyor mu artık eskisi kadar önemsemiyor
00 YorumlaColuk cocukla ugrascak vaktim yok defol git hayatimdan diyip engellerim😄 bide yazimi hazirlicam
10 Yorumla
+1 yılAşkım ayrılık mesajı atılmaz direk iritibat kesilir onlara o müstahak ;))
00 Yorumla
+1 yılSeni cepte tutuyo sevmiyo seven insan yazar ayrıl ondan aklı başına gelicektir
00 Yorumla
+1 yılNe mesajı bas engeli geç. Menfaati yoksa upuzun bir mesaja ya tamam der ya da görüldü atar emin ol.
00 Yorumla
+1 yıl"Belki cok umurunda olmayacak ama ben ayrilmak istiyorum. Kendine iyi bak Allah'a emanet ol aslanim"
00 Yorumla
+1 yılİlgisiz biriyse sende ilgisiz ol canın ne istiyorsa yaz engelle geç
00 Yorumlabence mesaj bile atma storyde başka erkekler görünce kardeşim yer zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem