Kaynanamın yaptıkları normalmi?

Dügün zamanları bize etmedini bırakmadı. Nikahıma siyah gözlüklerle geldi agladı, dayandım, dügün gecesı bizle kalacakmıs, balayına gitmiycekmişik, kına elbisemi kiralık alacakmısık, .. hep bahanelerle kavga cıkardı, mahvetti bizi. Neyse.. kiramız pahalıymış, her gün aradı eşimi ağlatırdı telde cıkın ordan diye. Konuşmazdı bizle. Dayanamadık cıktık. kira cok eskilik küçücük mutvagım bile yok. Doktorum, uzmanlık sonavım var calışamıyorum bir koltuğum bile yok. Anlatınca yere minder at diyor. Bu gün gelmiş mutvağa bakıyor iyi iyi yeter size diyor okadar ağırıma gitti ki.. dalga gecer gibi. doktor gelinim var diye öğünmeyi biliyor ama. Ne güzeldi ilk kiramız.. hata yaptık ordan cıkmakla.. ama bu kaynanam nasıl anne ne istiyor bizden, kendi paramızla cıktımız kirada bile tutmadı bizi
Güncellemeler
+1 yıl
iki senedir evliyiz bir kez benim ailemi aramadılar kapılarını açmadılar. Bu normalmi. Yakınlık olsun diye bizimkiler gitti onlar cagrılsalarda geciştiriyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Eşime ev alalım diyorum yapmıyor, daha iyi kiraya cıkalım cıkmıyor, koltuk alalım almıyor... annesinin söylemedigi hicbir seyi yaomıyor
Kaynanamın yaptıkları normalmi?