Ailem sevgilimle evlenmeme kesinlikle izin vermiyor sevgilim ikna edemiyorum diye beni suçluyor?

1 yıllık ilişkimiz var ciddi düşünüyoruz artık bir adım atılsın en azından aileler arasında söz VS yapılsın diyoruz. Babam milliyetçi bir adam sevgilim kürt olduğu için kültür farkı olucağından, benim o kalabalık ailede yapamayacağımdan yaşımın çok erken (24) olduğu için gibi nedenlerden kesinlikle istemiyor. Sevgilimi annemle tanıştırdım ama annemin de hiç içine sinmedi gözü göze benzemiyor kızım sorun Kürt olması değil diyor. Bu cocuk seni ezer baskı altına alır sen narin bir kızsın ben kesinlikle istemiyorum dedi. Şimdi sevgilim babamın kültür ve ırk farkından dolayı istemediğini biliyor. Ben babamla konusuyorum. Ama kesinlikle hayır benim alerjim var onlara diyor. Ben aileme onları sokmam diyor. Sevgilim de babamı ikna edemediğim için sürekli beni suçluyor ikna et ikna et diye ama kendisi bir adım atmıyor ailesiyle bile beni tanıstırmıyor baban onay vermedikten sonra ailelerin tanışmasının ne önemi var diyor. Ben onun ailesinden kimseyle tanısmadıgımı söyledim ben anlatıyorum ya sana nasıl insanlar olduklarını diyor.. Hep beni suçluyor. Arkadaşlar bu durumda ne yapılır nasıl ikna edilir? Ki ben onun ailesini de çok iyi tanımıyorum 11 kardeşler. Belki aileyi gözlemlesem baba davranışlarına baksam bende babamla daha net konusabilirim bunu ona dediğimde baban hayır dedikten sonra ne önemi var diyor..
Ailem sevgilimle evlenmeme kesinlikle izin vermiyor sevgilim ikna edemiyorum diye beni suçluyor?