+1 yılEvli sevgilim var 3.5 yaşında çocuğu var. Eşi genelde çocukla uğraşıyor. Adam radyo program yapımcısı. Ona istek parçamı çaldığı için instagramdan uzun bir teşekkür mesajı attım ve onun programlarını senelerdir dinlediğimi ve çok beğendiğimi samimi bir şekilde belirttim. Amacım sadece teşekkür etmekti nasıl sevgili olduk hala anlamış değilim ama adam beni eşinden daha çok seviyor gibime geliyor. Defalarca yaptığın iş yanlış dedim ayrılmak istediğimi söyledim kahroldu. Kalbi paramparça oldu. Programları bile çok mutsuz olmaya başladı. Dinleyiciler şikayet ediyorlardı. Ben de onu çok sevdiğim ve ona alıştığım için ona geri döndüm ve tekrar programlar harika olmaya başladı. Dünyanın en mutlu erkeği oldu. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılNick entry uyumu 🙄
- +1 yıl
Nick'i öylesine seçmiştim başıma geldi
- +1 yıl
Bana mesaj atabilir misin
- +1 yıl
Attım
- +1 yıl
Cok üzücü, kendinizi hiç o evli kadinin yerine koydunuz mu?
Üstelik evladıda varmış.
Onlarin ahini vebalini almaktan hiç korkmuyormusunuz?
Ve yaptığınız hatanin , sonu olmadiginida biliyorsunuz değil mi?
Empati kurun , birgün sizde evleneceksiniz ve aynısını yasamadan ömeyeceksiniz… yazık
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkeklere has bir şey de değil bu. Bir söz verdiğin kişiye saygı göstermemek. Sebeplerine bakarsak;
- Evlilikleri sorunlu olabilir
- Fark edilme ve ilgi görme ihtiyacı sebebiyle yapıyor olabilir
- Aceleye gelmiş bir evlilik olabilir
- Birbirlerine uygun olmayabilirler
- Ya da bunların hiçbiri değildir ve sadece karaktersiz biridir..
Tabi bir de ortada 'Tüm insanlar evlenmelidir' gibi saçma bir algı var ve çoğunluk bu yolda ilerliyor. Üstüne düşünmeden, emin olmadan sırf yolu takip etmek için evlenilirse olacak olan budur zaten.
Hep aynı şeyler. İş bul, evlen, çocuk yap.. Eee sonra? Hayat toz pembe değil. İşini kaybet, boşan, akraba olayları, ölümler, ekonomi, savaşlar, hastalıklar bla bla tonla dram.. Ama yok, ciddi ciddi ben ne yapıyorum diye düşünmeden herkes sırf başkaları da yapıyor ya hani pattadanak evleniyor.
Yani zaten evlenmemiş insanlara sempatim daha fazla, evlenen aklı başında insanlardaki de iyi cesaret ama sırf tek bildikleri (onlara söylenen) yol bu diye evlenip sonra bir de böyle kafasızlıklar yapanlar var ya işte onlar beni sinir ediyor20 Yorumla
+1 yılsadece %1 'lik kısmı sevmeden evlenip (bunu yaşayacağına ihtimal vermezler) sonradan aşık olurlar , gerisi de şeref yoksunlarıdır. %1'lik kısmı verdim çünkü daha önce bir arkadaşım bunu yaşadı. denk gelme olasılığı çok düşük o adamda ayrıldı sevdiği kadınla evlendi zaten. (sonradan öğrendi ki karısı onu zaten aldatıyormuş :D ) asla yadırgamam ama allah kimsenin başına vermesin diyeyim. neyi yadırgadıysam hep başıma geldi o yüzden artık birşeyleri yadırgamak yerine allahım benden uzak olsun diyorum..
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen kâfirlik ve karaktersizlik olarak yorumları Yani bunun başka bir açıklaması var çünkü evlisin hem dinen seni böyle bir yasağın var hem de zaten Hadi diyeni geçtim Bir de insanlık üzerine baktığın zaman zaten bu hareket etmiyor Çünkü artık sen evlenmişsin ve bir sorumluluğum var o kişiye nikah masasında Sen bir söz veriyorsun Hastalıkta Sağlıkta her zaman için beraber olacağıma diye Peki beraber olmak bu mudur değildir ya aldatmanin zaten dinde kesinlikle affı yoktur kişi olarak da bakarsak her kişilerde hiçbir zaman affetmez diğer küçük hatalar affedilir ama aldatmaya gelince orada dur
141 Yorumla- +1 yıl
Arkadaslar google sesli bazi cumleleri yanlis cevirmis umarim anlasiliyordur 🙏🙏🙏🙏😊😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. karaktersizlikten, şerefsizlikten..
41 Yorumla
Soran+1 yıl👌🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba , çok acı ki bu sadece erkeklerin yaptığı bir şey değil..
Kadınlar da bu şekilde ve bu karaktersizlik ne yazık ki.
Yolunda gitmeyen bir evlilik içindeyse kişi, önce bunu çözmeli ve bu insanlar başkalarına ayırdıkları enerji ve zamanın yarısını eşlerine ve ilişkilerine ayırsalar ortada problem kalmayacak111 Yorumla- +1 yıl
Keşke bütün kızlar senin gibi düşünse. Ama gelde anlat işte.
+1 yılOlayın karakterle ilgisi var elbette , ancak bazı erkek bireyler kendi çekirdek ailesinde çocukluk travmalarini evliliğinde sürdürüyor. Sanıyor ki yaptığı şey doğru. Bazı erkek bireyler de evdeki sorunlarını çözmek yerine kendilerini başka insanlarla avutuyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklsıısn
+1 yılMerhaba,
Kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir!192 Yorumla
Soran+1 yılAynenn öylee
- +1 yıl
EyvAllah 🌸
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik aşkı öldürür eşleri birbirinden soğutur maks 2- 3yılla insanlar birbirinden bıkıyor aldatanlar aldatıyor aldatmayanlar ya da aladatamayanlar da hayal dünyasında yaşıyor şaşmaz
evlilikten erkek memnun olmuyor zaten düzenli seks yapacağı birisi annesinin diğer yaptıklarını yapan bir kişi olarak bakıyorlar kadına işte uyarım düzene girsin bla bla
bu dünya erkelerin dünyası
bir kadın kafasına yaşamaya görsün hemen bacım damgası şıllık kız kurusu ev de kalık derler
kafanıza göre yaşayın herkes evlenmek zorunda değil ama kadınalrs öneririm nafaka var işin ucunda zararda olmazsınız 😂😂😂
25 yaşında hiç evlenmemiş bir bayanım22 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu varsa bu kadar gözü dışarda olunmamalı bence
Cevap sahibi+1 yılÇocuk erkeklerin hayatında hiç bir şey değiştirmiyor hayatım maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılzayıf olan hem cinslerim; eşlerinden ve çocuklarından sıkıldıkları için bunu yapıyorlar
flörttte aldatmadır, normal bir şey değil, Kul Hakkı
zayıf insanlardan kurtulmak güçlü bir ırk oluşturmak istiyorum11 Yorumla
Soran+1 yılVayyy abiii
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü hiç ama hiçmutlu değiller. Kadın nikahtan sonra öyle değişiyor ki. Sevmeyi bırakıyor, aşkı bırakıyor, sürekli sorun yaratan, bunaltan, isyan eden,çirkin ve pasaklı, bakımsız, ruhsuz ve şevkatsiz, itici, pis oluyor. Erkeğine her fırsatta sırtını dönüyor, hiç bir konuda hem fikir değil, sevmiyor, istemiyor, duyguları bomboş ve yabancı oluyor. Haliyle de her yer yangın ve talan yeri. Bitiriyor, tüketiyor ne varsa. Yazık oluyor onsa seneye, yıllara.
12 Yorumla
Soran+1 yılO zaman evlilik gereksiz birşey
- +1 yıl
Evlilik zaten bir gereklilik olduğu için yapılmaz. Aşık olursun, çok sever bir yuva kurursunuz hepsi bu. Yoksa sadece barınma, yemek, sığınacak bir yer sağlamak değildir amaç. Ve kadına ne oldu da bu kadar değişti? Oysa sadece aşk ile sevin bizleri istedik...
Eğer flörtün içinde cinsellik yok ise tamamen hala ben iyiyim yakışıklıyım evliyim ama bana bakıp beni isteyen kadınlar da var diyip kendi egosunu tatmin etme çabasında başka bişey değil çünkü karakterleri kesin aşağılık kompleksleri var ve Maymun iştahlılar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok güzel yazmışsın
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Evdeki namusum dışaridaki Orosp**m gözüyle bakıyorlar olaya..
Çalma el kapısını. çalarlar kapını.31 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Evli kadın neden diğer erkeklerle flört ediyorsa o yüzden olabilir diye düşünüyorum. Yani bunun cinsiyet ile bir ilgisi yok, şahsiyet meselesidir.
010 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapmayın artıkkk yeterrrrr duyar ordusu musunuz nesiniz herşeyi cinsiyetçi algılıyorsunuz
Soran+1 yılBoş yapmaaaaaaa
Soran+1 yıl@ozann007 lan sen nerden çıktın yılın boşu
Soran+1 yılSanane lan menemennn n
Evli erkeklerin bir sure sonra ne de olsa kadini aldim benim o diye dusunerek gozlerini disariya cevirdiklerini dusunuyorum.
Bircok kadin aldatiliyor ama ya goz yumuyor ya da konduramiyor. Cok uzuluyorum umarim herkes sahip olduguna kiymet gostermeye baslar.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılBunun ana sebebı her sekılde kadın neden dersen evleniyorsun evin ihtiyaclarını karsılamak için calısma hayatı stresı aksama eve gedeyimde eşimle zaman gevireyim diye hayal edersin gelıyon evde monoton hayat esın dır dır dır konusur evde. eşin kendını salmıs cınsellık desen haftada bır anca bu sekılde hayat gecerken disarda bir bacım denk gelır sana 20 yaslarda oldugun gıbı hıssettırmeye baslar o buyunun etkısıylede bı bakarkı esını aldatmaya baslamıs.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkek etmez şerefsizler eder sebebi yok sebebi şerefsiz olmaları anneleri de flört etmiştir zamanında belki
21 Yorumla
Soran+1 yılAbgajwganahakahajja
İlgisizlik ve karşı tarafın çok degismesinden dolayı tabi bu başka birisiyle flört etmenin serefsizligini hafifleten birşeyde olsa da yine de şerefsizliktir çünkü boşanıp öylesi başkasıyla ilişkiye girmesi dogru olandır bide şerefsiz olmasından dolayıdır bunu yapan çogu kişide pişkindir erkekligimizde bu var diye halbuki böyle degildir bu bilgidin şerefsizliktir (özet şerefsiz olduklarından)
10 Yorumla
+1 yılEvli erkekler gördüğü her kadınla flört eder.
Evli "Adamlar" karısından başkasını gözü görmez.
Karakter meselesi yani medeni halle alakası pek yok10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapman o kadar saçma ki. Bu kişi evli olduğu halde flortoz olan bir kadin da olabilirdi. Cinsiyet degil karakter meselesi. 40 til boyunca her gün eşinin mezarina giden insanlar da var , eşinin eve gelmedigi gün başkasıyla yatan da
02 Yorumla
Soran+1 yılBak kübracım amacım genelleme yapmak değildi ayrı cinsiyetçi biri falan da değilim. Demek istediğim tek şey bir sakin olun mk
Soran+1 yılAyrıca*
Sevgiliyken bile yapan var. Çok fazla kadınla flört eden erkekler vs. Ne aç bu erkekler kadına bir doymadınız be...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeği kadını yok, evliyse insan, düğer karşı cinslerden uzak durur...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkısmeti açılır ondan. ben kimseyle çıkmayınca hiç bir kız bana bakmaz , ama birisiyle çıkmaya başlayayım hemen taliplerim artar , bu nasıl bir şey ben halen çözemedim.
dolayısıyla gelen fırsatı kaçırmamak gibi bir şey bu :)00 Yorumla
+1 yılEvli kadınlar neden flörtöz oluyorsa o nedenden ötürü. Karakteri bozuk olan "insan" (bak insan diyorum, kadın/erkek demiyorum) evlense de düzelmez. O yüzden evlilikte kerâmet yoktur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılErkekte suçlu kadinda erkeklere hep suç bulmak yanlış evdeki kadında itiyor sokağa erkeği bakımsız ısteksiz Ceneli olunca adamda dışarıya kayiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılORalar da çok ayrı bir konu tabi
- +1 yıl
Onlarda insan beya
Bikaaz karaktersizler, ama bu sadece evliler için geçerli değil
10 Yorumla
+1 yılYorumlara baktım da etmem vs diye kendini övenlerin bir kaç tanesi evli ve burada karı kız peşinde geziyor yani her soruda şekil değiştiren sorani etkilemek için takla pozisyonu 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılYapılan istatistiklere göre kadınlar bu konuda erkeklerle son düzlükte yarışıyolar
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ben erkeğine denk geldim ve midem bulandı. bir arkadaşım (eski) 17 yaşında 30 küsür adamla barlarda öpüşüyodu cidden iğrenç
+1 yıl1. Bekarlar sevgili bulamıyor iken evliler buluyorsa helal olsun derim evlilere 😊😂
2. Eğer bir adam 1 den fazla kadınla ugrasabiliyor ise ayakta alkışlarım 👏00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. evli erkek baktı ki evlendiğinde iş yok, du bakiim başkaları nasıl diye bakıyordur. ya da değiştirecek bu kez deneme sürüşü yapmak ister. ya da pişman olmuştur evlendiğine sevgililik günlerinin özlemiyle yanıp tutuşuyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Kadinlar neden diger erkeler ile flort eder hep sucu erkeklerde aramayin sanki kadinlarin hic sucu yok gibi
14 Yorumla- +1 yıl
Karakter meselesi kadina erkeğe bakmıyor
- +1 yıl
3 kuman varmış abicim gecmis olsun
+1 yılÖyleleri ölsün! Evleneceğim kişi öyle bir şey yaparsa vallahi hiç beklemeden boşanırım.
11 Yorumla
Soran+1 yıl👌🏻
Kadınların ayartması sonucu oluyor genelde olgun buluyorlar hemcinsinin elinden alma çabasına giriyor
11 Yorumla
+1 yılEvli olduğu kişiyi sevmediği için seven adam yapmaz krdsm yapmaz..
13 Yorumla
Soran+1 yılDimi krdşm Bende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim sende vazgeç o zaman daha fazla kendini yıpratma
Soran+1 yılYok ben aşık değilim çevremde çok car rahatsız oluyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkekler sıkılıyor artık sanırım başka ten arıyorlar ayrıca evli kadınlar da da çok var
20 Yorumla
+1 yılEvde görmediği değeri başkasında gördüğünde bu durum meydana geliyor. Tıpkı ilgi görmeyen Kadının kocasını aldattığı gibi
00 Yorumla
+1 yılBiraz geniş olmak lazım, large olmak lazım evliliğe renk katmak lazım... Ahlaksız batılı görüşüm bu yönde...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Benim kadınlara zaafım var ben kadın gördümü peşinden gitmedimmi duramıyom
01 Yorumla
Soran+1 yılReplik falan mı yoksa ciddi misin
Bak Sadece erkeklere göre değil bu sorun evli kadınlardaı bazen flört ediyor Bu neden kaynaklı biliyor musun insanların evlendikten sonra değişmesi ile meydana çıkan bir şey bu
00 Yorumlao.ç denir öyle erkeğede , evli olduğunu bildiği halde konuşan kadınada.
01 Yorumla
Soran+1 yıl👌🏻
+1 yılOnlarla flört eden kadınlar niye yapar? Ben de bunu merak ediyorum?
01 Yorumla
Soran+1 yılKaşmerlik
+1 yılBunun karakter zayıflığı ile ilgili olduğunu düşünüyorum, tüm evli erkekler için genelleme yapmamak lazım.
05 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapmadım ki düzgün oku
- +1 yıl
Evli erkekler demek? Önce ne yazdığını öğren sonra yanlış okuyan olursa onları düzgün okumaya davet et tamam mı kardeşim.
Soran+1 yılYa bak döverim seni yanlış yazmışım sus
- +1 yıl
Senin daha kendinden ne yaptığından haberin yok bide saygıslık yapıyosun
Soran+1 yılSus laaaaaaannnn
Hoopa biridir ondan ama o zaman evlenmesindir falan filan
01 Yorumla
Soran+1 yıl👌🏻
+1 yılEşleri ile mutlu olmadıkları için olamaz mı ve eşlerinin gerekli 1 derece onlarla ilgilenmediği için olamaz mı
00 Yorumla
+1 yılAslan bile belgeserleri izle gidiyor bir ona bir ona yani olayın aslı bu 🤣🤣😝
03 Yorumla
Soran+1 yıl🤠🤠🤠🤠
- +1 yıl
Ama evli cocuklu adamların ki gercekten karaktersizliğin dip boyutu.. insan cocugundan utanır esinden utanmasada 😏
Soran+1 yılAynen çoluk çocuk varken şey derdine de düşmezsin ya
+1 yılBeyin fonksiyonları düzgün çalışmadığından veya çalışıyorsa da yanlış yerde olduğundan olabilir 😌
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna evli olduğunu bildiği halde ayak uyduran, göz yuman ve tadını çıkaran yellozlari da unutmayalım.. Aminakoduum sürtükleri
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Genelleme yapan insanlar olarak bence beyniniz küçük
08 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapmadım offfff
Soran+1 yılSöyle: Evli bir erkek neden diğer kadınlarla flört eder? Anlatım bozukluğu yapmışım
- +1 yıl
Bozukluğunu düzelttiğine göre şöyle söyleyim bunun pek çok sebebi olabilir karısını sevmiyor olabilir, karısı mutlu etmiyor olabilir, aç gözlü bir maymun olabilir bir sürü sebepten bunu yapıyor olabilir ama sebebi her ne olursa olsun problemi çözmek yerine bunu yağmak karaktersizliktir bu sebepten hayattan uzak tutulması gerekenler katagorisindedir tabi ki bu benim görüşüm
Soran+1 yıl👏👏👏👏👏
Soran+1 yılAjaukagabayzjau çık kürsüye tekrar yap bu konuşmayı o kadar iyi
+1 yılKadınlar da öyle olabiliyor cinsiyet ayırmamak gerek
00 YorumlaÇocuk olsada olmasada iğrenç arkadaş olabilir ama flört olmaz.
00 Yorumla
+1 yılheyecan heralde onun için eşler heycan yapmalı her zaman
00 YorumlaKadınlar yoldan çıkarıyor bazıları Tabi istisnalar kaideyi bozmaz
00 Yorumla
+1 yılOnlara ne erkek denir nede adam kanı bozuk onların hepsinin
00 Yorumla
+1 yılbizim flört ettiğimiz kişiler kadınlar oluyor.
soru niye bize geldi anlamadım 😀00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvli kadınlar neden diğer erkekler ile flört eder ile aynıdır.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın hiç başına geldi mi
- +1 yıl
Gelmemiş olsaydı yazmazdım. Sen ve başka bir pembeli eksi atmıs ama bu da senin sorduğun gibi hayatın içinden bir kıssadan hisse. Hoşunuza gitmemiş olabilir fakat gerçek bu.
Soran+1 yılAnlatsana sndıksha
- +1 yıl
Rtük müsade etmez buradan
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılPeki kadınlar o erkeğin evli olduğunu bilmesine rağmen neden erkekle flörte devam eder. Bak ben en iyisiym ben en güzeliyim sadece benimle mutlu olursun havasındadır hepsi
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra tek esli olmak yoruyor galiba benim serefsiz kocamda oyle ne bok yedigini bir Allah biliyor
34 Yorumla
Soran+1 yılÇok gençsin ama sen
- +1 yıl
Ailemden kacaryim derken 18 ime girmedeb dustugum bir hata maalesef
Soran+1 yılMalesef ülkemizde çok örneği var yaşadığın şeyin. Yolun açık olsun 🌸
- +1 yıl
Sagol guzelim
Gizli Üye(36-45)+1 yılhala arzulanır olmak güzel bişey, eşim beni arzulamazken
14 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumla kolayca empati yapabildim
Cevap sahibi+1 yılEvli misin ki empati yaptın
Soran+1 yılHayır empati yeteneğine sahip bir canlı olan insanım 🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılEmpatin doğru. Kocan sana ilgi göstermezse ilgi göreceğin yere yönelirsib
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTecrübeli bilgili ilgili sonuçta kimse kimseyi kandırmıyor zaten kandırmamalı evli de olsa bekar da olsa sonu olmayacak ki zaten herşey anılarda kalacak evlenmek yok artık amaç eğlenmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInstagram dan birisi bana yazmıştı evliyim. falan diye terbiyesiz lesmisti biryil önce falan bide üç çocuğum. var demişti bosanicam falan fistan. demişti bana gereksiz yere. sanki sorduk ag.
02 Yorumla
Soran+1 yılSnuskwıskwhwkwja
Cevap sahibi+1 yılAsgssjjxssysgxhxj
+1 yılKarıya kıza bakan değil karısına kızına bakan adamdır!!!
20 YorumlaEvde pirzola varken, sokakta köfte peşinde koşamam 😏😌
00 Yorumla
+1 yılolaya düz mantıkla bakılırsa evde doyan hiç kimse dısarıda bir şey aramaz evinde kuzu kuzu oturur hem doyma hem zır zır dırdır kafanı ütüleyen birisi varsa empati yappp sen ne yaparsınn
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak desem nafaka sıkıntısı var yazık
Bu sorunun bende güzel bir cevabı var ama söylemeyeceğim
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyle söyleeeeeeee
- Devamını Gör (132)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem