#toxics

Bence şöyle olmalı. İki sevgiliyi ele alalım. Birbirlerini her konuda anlamaları lazım. Arada duvar olmayacak hiç bir konuda. Bana dokunamazsın değil. Dokunmayabilir misin olmalı. Bana vuramazsın, kıramazsın değil. Vurmayabilirsin, kırmayabilir misin. Çünkü ben sinirli olabiliyorsam benim sevgilimde olabilir. Arada ki tek fark cinsiyet sonuçta. Hepimizin bir siniri var. Sadece anlayışlı olmak lazım.
Her şeye biz gözüyle bakılmalı cinsiyet olarak değil bütün olarak.
Yatakta denge var mı? Adam az çalışır, daha çok zevk alır.
İşte denge var mı? Erkekler az çalışır, daha çok maaş alır.
Aşkta denge var mı? Erkek az sever, çok sevilmeyi bekler.
Erkekler, sizler yaşayın gitsin. Zaten hep avantaj sizde..
Kadınlar, sizler aynı anda birden çok erkekle olun ki eksikler tamamlansın.
Birbirini tamamlamak çok önemli. Birinin inadını diğerinin alttan alması hafifletir, birinin aşırı duygusallığını diğerinin soğukkanlılığı törpüler, birinin pozitifliği diğerinin karamlarılığına ışık verir. Birinin eksiğini diğeri tamamlar.
Cevap
9Cevap
Erkek kadını saygıyla sevgiden ilgiden mahrum bırakmamalı , ona deger verdigini hissettirmeli , yerinde ve oturaklı davranıslar sergilemeli ; Kadın , erkegin zor anlarını paylasabilecegi , sefkatle motive edebilmeli ( ana gibi olmadan , bir sirdas seklinde ), kendisinin bahsi gecen erkek icin ozel oldugunu bilmeli ve sahip oldugu sevgiye aileye her neyse sadakat ve anlayis cercevesinde hayati paylasabilmelilerdir.
İlişkilerde denge çok önemli. Denge varsa çiftler arasında uyum vardır. Kadın sinirliyken erkek sakin olmalı. Erkek sinirliyliyken de kadın sakin olmalı. Çiftler birbirlerinin sınırlarına saygı duymalı 🌺
Ya isteyene denge var istemeyene yok bu kadar basit mutlu olmak isteyene cayin tazeligi bile yetiyor. Gitmek isteyenin onunde daglar duramior yani oldugunuz gb kalin h kalpte kirmayin okuzluk yapmayin sevin sevilin sevilmediniz yerde durmayim ayni kasa goze ve bolca sevgiye sahip insanlarla dolu dunya
Ya bırakın evliliği. Biraz hayatınızı değerlendirin. Gidemediğiniz yerleri gezin dolaşın. Gerekiyorsa bunu sevdiğiniz kişiyle yapın. Mesela bulunduğunuz şehrin yanında ki şehrine bir gün gidin. Günü birlik dolaşın gelin. Birbirinizi çok iyi tanırsınız.
Ruhlar , kişilikler ve düşünceler birbirini tamamlıyorsa gerisini konuşmak ortak noktada buluşmak dengeyi sağlamak zor olmaz halledilebilir şeylerdir..
seviyeli ve mutlu bir ilişki için denge olmalıdır. kişiler sınırlarını bilmeli, karşısındaki insanın da kendi hayatı ve kararları olduğunu kabullenmelidir.
Dış görünüşe çok çok önem vermeyin.. zira tuzda şekere benziyor.. ruh uyumu ve zeka önemli olmalı.. o vakit büyük bir denge sağlanır diye düşünüyorum.
Şu erkeklerin yabancı kız muhabbetini anlamıyorum. İsterse Somalili olsun evleniyorsunuz. Ama Türkiye'den biri olsa yok Kürt yok alevi bir sürü kulp buluyorsunuz bu yabancılarda ne var Allah aşkına. Geliyorlar ülkelerinde evli bekar güzel çirkin yaşlı genç demeden kine kendini yakmaya alırsa artık, sizde kanıyorsunuz. Garip türk erkekleri ya.
İkiside eşit olacak birbirine karşı saygı olacak ve sevgi olacak ikiside birbirini dinlicek o zaman sorun kalmaz.
Ortada sağlıklı bir iletişim, anlayış ve empati varsa zaten dengeler kendiliginden olması gereken yolu bulur diye düşünüyorum.
Iliski olmayınca dengeye de gerek kalmıyor. En iyisi ilişkinin olmaması oh mis..
Saygılı ve birbirlerine uyumlu olan tüm ilişkiler dengeli olur bence.🙂
Birbirlerinin hassasiyetlere saygı duymalılar birbirlerini nötrlemeliler
sürekli seviyeli iletişim, uyumlu karakterler, ortak amaç ve hayaller...
Birbirlerine karşı anlayışlı olmalı, en küçük problemde gitmemeli.
Denge sağlamak o kadar zor ki iki tarafın da bazen alttan alması gerekiyor genellikle en çok seven bunu yapıyor yapmadığı zaman da buna karşı taraf buna alıştığı için alttan alamadığında gene problem çıkıyor ah ah
Her iki tarafta yerinde davransa biri sussa diğerı alttan alsa gayet sorunların önüne geçebiliriz biraz empati bir tutam anlayış zihniyet
Ben ve Ali Rıza Beyimi örnek alın gerisi gelir guzum
Karsilikli anlayis sevgi saygi hosgörü ilgi kendini bilmek gerekli
ilişki olmasın dengeyi sağlama vs gibi sorun da yok sıfır skntı kafamız miss
Karşılıklı anlayış olmalı. bu tür ilişki de milyonda bir denk gelir
İdeal ve uyumlu olmalı,
Biraz anlayış her şeyi çözer
saygı sevgi içersinde olmalı
Saygı, empati, sadakat, güven olmalı.
Saygi ve empati terazisinde
Kimse haddini aşmasın nokta
Çok güzel olmalı onun tiyosuda bende
Kişilere göre değişir bu durum.
Anlayış ve saygı eşit terazide olmalı
Uyumlu bir ilişki ile olmalı
Erkek alttan almalı kadın sınırını bilmeli.
Eşitlik taraftarıyım her zaman
Hanımcı olmayan biriyle yapamam
Eşit aynı paralelde
Karşılıklı emek ister Zaman ister sabır ister
Kadın üstün tutulmalı alttan alınmalı
İdeal :D
O zor biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?