- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldattığınızı ispatlar nitelikte ise bu yazışmalar ve hakim buna inanır ve bu yönde boşanmanıza karar verir ise maddi manevi tazminat hakları doğar eşinizin. Tabii ki yargı itirazlarını, maddi durumunu da göz önünde bulundurup gereken cezayı verecektir. Yapmış isen yaptım de ve arkasında dur. Sende seni buna iten sebepleri mahkemeye anlat. Mutsuzdum, beni ihmal ediyordu, konuşmuyor, sürekli kavga ediyor, ayrı yatıyorduk gibi aslı olan sebepler varsa anlatır, hakime bu aldatmanın nedenlerini izah edersin. En azından ona da bir uyarı gider, hafifletici sebepler denir ve cezan hafifler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun yenilen hayallere, yaşanılan hayal kırıklıklarına
yazık bu kadına, ah bu kadınlar zengin diye evlenirler
zayıf insanların yalan dünyası, Allahım sen hayırlı insanlarla karşılaştır.
İyi karakterli ama fakir erkekler gülümsüyor yine, 2 kadın hata yapmış. Bu adamın hatası yok çünkü bu adam değil30 Yorumla
+1 yılKusura bakmada seni adam yerine koyamadım. O yüzden gelsin bana yardım edeyim tazminat davasını kazanmasına hukuk arkadaşlarımda var. Hak etmişsin bu sana ders olsun. Bu yaptığın ne bir adamlığa nede erkekliğe yakışır. O yüzden bana cevap bile yazsan seni umursamayacağım.
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarı kızla uğraşan erkeklerin sonu iyi bitmiyor bunun örneğini çok gördüm. Babamın bir lafı var hep söyler. Bir erkek içkiden kumardan ve kadından uzak duracak der. Karınla anlaşamıosan aldatmak yerine anlaşarak boşanma teklif etseydin senden hiçbişe alamazdı nafakadan başka. Yaptığın çok büyük bir yanlış. Bu işler uğruna herşeyini kaybedip memleketine dönen tipler gördüm. Sonun iyi değil haberin olsun
34 Yorumla
Soran+1 yılSonum ne olur
Cevap sahibi+1 yılServetinin yarısını karın alabilir veya yüklü bir tazminat artı nafaka...
Soran+1 yılYarısını artı tazminat nafaka mı? Abartma
Cevap sahibi+1 yılGörürsün iyi bir avukat bulursa işin yaş
+1 yılsen hem şoför arkası hem cam kenarı olsun diyorsun yok öyle bir dünya insanları boş yere umutlandırmaktan vazgeçin artık ya doğru olacaksın ya da eğri olacaksın eğer evlenceğin kişiye sadık kalamayacaksan evlenme ne yaparsan yap ama evlenmişsen doğru olacaksın ve eşine sadık olacaksın bu arada düşündüğün tek şey tazminatmış ne kadar sığ düşünceli ve basit birisin tabi her erkek olan adam değil bunu unutmamak lazım bence sen ne kadar tazminat ödeyeceğini değilde önce bir adam olup kişiliğini sorgula gerçi maya bozuksa yoğurt ne yapsın
11 Yorumla- +1 yıl
👍🏻👏🏻👏🏻
+1 yılEvlilik birliği içinde alınan bütün mallar devredilse bile.. bedeli eşe ödenebilir.
Ben her şeyi devredeyim.. kurtulurum mantığında olmanızın bir çaresi yok..
Uzun lafı kısası boşanacaksınız madem anlaşarak yapın yaptığınız hatanın bedelini bu şekilde tanzim edin
Gerçi, ne kadar öderseniz ödeyin o kadının yaşadığı hayal kırıklığının bedelini ödeyemeceksiniz en azından.. sizden sonra hayatını bir süre ikame ettirebilecek şekilde bir maddi güç vererek anlaşmalı boşanın10 YorumlaOrtalığın a... na kor. O yazışmalar tek başına delildir. Senin o yazışmaları yapmadığını ispatlaman gerekecek. Hisseleri devret bence de. Bir daha çapkınlık yapacaksan da dikkat et. 30 40 kızı birden idare etmiş abin olarak tiyo vereyim, mesajları arşivle bölümüne at hepsini. Bu geçti de bundan sonrası için :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. inşallah gtundeki donla birlikte elinde ayağında ne varsa hepsini alır susuzluktan geberir ölürsün. oksijen israfı seni
50 Yorumla
+1 yılElinde avucunda ne varsa hepsini alsın
Insan olmayı başarmak çok mu zor
Ya hep anlatmaya çalıştığımız ilişkinizin bittiğini düşünüyorsanız ve bir hata yapacaksanız mutlaka boşanmalısınız
Boşanmadan neden başka bir biriyle eşinizi aldatıyorsunuz.30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılOh oh. Maşallah karına. Alnından öpüyorum o kadının. Süründürür, çatır çatır tazminatını alır. Yetmez bir de nafaka alır.
34 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar alır?
- +1 yıl
Actigi davaya ve hafifletici sebeplere göre değisir. Senin aldiğin maaş bile etkiler.
Soran+1 yılAnladım yani diyorsun ki kendi aranızda konuşursan daha iyi olur
- +1 yıl
Anlasmali bosanma istemiyor esin belli ki. Ikna etmezsen çekismeli bosanirsiniz. Orta yol bulunmaz.
Sanırım iyi bir avukat bulsan iyi olur senin için eşinede biraz pişmanlık duydugunu hissettir onun yokluğunun çok acı olduğunu acıtasyon yap içi hafiflesin seni acı çekerken gördüğü için ama boşanmada kararlıysa hakkı olanı hakka vermek doğrusu
00 Yorumla
+1 yılAfferim Nikahlı eşine, Onu burdan anlından öpüyorum t*şşaklı kadınmış..
34 Yorumla
Soran+1 yılBoş boş konuşma
- +1 yıl
kes
Soran+1 yılYorum yapan sensin
- +1 yıl
işine gelmeyende sensin.
+1 yılTazminat alır. Keşke aldatmak yerine daha onurluca ayrılsaydın
34 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim böyle olacağını
- +1 yıl
Cehalet demeyeceğim yaşın 30dan fazla, ne diyeyim geçmiş olsun. Kadının da ahını almışsın
Soran+1 yılNeden aldattığımı bilmiyorsan konuşma
- +1 yıl
Ne olursa olsun, bir bahanenin altına saklanmaktan vazgeçin artık..
kardeşim güzel kardeşim güzel kardeşim. Madem sevgilin vardı niye milletin hayalleriyle duygularıyla oynuyon. Ne bok yemeye evleniyon kızın hayatını mafediyon a şeref yoksunu işgüzar
11 Yorumla
+1 yılAy şirketteki hisselerini düşünüyo bir de. Nası bir vizyona sahipsin anlamadım ki gerçi vizyon ne arar sen de hahshahshs 😀 süründürsüüün ohhh.
17 Yorumla
Soran+1 yılSen cebindeki 5 lirayı önemsemiyor musun?
- +1 yıl
Ulan karını aldatmışsın ne parasından bahsediyosun sen
Soran+1 yılO kadını umursayan kim?
- +1 yıl
Neyse beyefendi sizinle münakaşaya giremicem. Donuna kadar alsın bye.
Soran+1 yılKolaysa alsın
- +1 yıl
Hmm ok 😀
Soran+1 yılAynen ok 😃
+1 yılHak etmissin insallah her seyini alir aldatacagina bosansaydin ama herkes adam olamiyir iste
25 Yorumla
Soran+1 yılBoş konuşma kadınlık yapsaydı aldatılmazdı
- +1 yıl
Bosanacaktin o zaman adam gibi aldatmaya bahane sürme tazminati sadece senden degil sevgiline bile dava acabilir ornekleri var
Soran+1 yılİsterse babama bile açsın önemli olan az tazminat ödemem
- +1 yıl
İflah olmazsın...
- +1 yıl
Paramı aklında yalnız? .) Bu ümmete noldu böylee?
- Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı suc mahkeme bunu delil kabul etmwz, yasal yollardan elde wdilmeyen deliller hukuki değer tasımaz diyor kanun. Yani delilin yasalara uygın elde edilmesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılHem aldatiyosun hem de yakalaniyosun hahahahaaha kombooo
16 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi?
- +1 yıl
Hem de baayaaa. *msalaklar sizi😅
Soran+1 yıl*araksalak seni :)
- +1 yıl
Gshsjakd sana bişy diyim mi? Senin hatun dişli. Donuna kadar alır böyleleri. Ister şirketini abinin üstüne yapp ister gezegen değiştir gahsjdkd s*ctın sen. Bunlar daha iyi gunlerin👍😅😅😅
Soran+1 yılÇok alır her yola başvururum en kötü mal varlığımı bağışlarım tek kuruş vermemek için elimden geleni yapacağım
- +1 yıl
Gywusjmzmz denemesi bedava hadi bakalım 😅
+1 yılAldatmak yerine dürüstçe söyleyip ayrılmalıydın. Olan ikinize de olacak..
12 Yorumla
Soran+1 yılOna ne olacak ki? Nafakasını alıp hayatına devam edecek
- +1 yıl
Sen madden zarara gireceksen o da manen zarara girecek. Duygularını hiçe saymışsın.
+1 yılBir kadına bunlar yapılmaz. Hem senin helalın o. Madem aklın orda burda evlenmeseydin. Yazıklar olsun cidden.
10 YorumlaAldatmak gibi bir hayvanlik yapmasan da odeyecektin o tazminati
Ama simdi azcik akli varsa nasil kullancagini bilir ve amiyane tabirle donuna kadar alir ;)
Sevgiline selam soyle de parasizkende senle yatip kalksin :D ihmal etmesin00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKusura bakma da, neden aldatmak gibi bir ş*refsizlik yaptın? Ülkemizde boşanmak gibi medeni yollar da var hani. Bir de utanmadan “Sevgilim değil arkadaşım desem inanırlar mı?” diyorsun. Yazık kafana!
21 Yorumla- +1 yıl
Aynən. (
+1 yılsenden o tazminatı alır birde nafaka baglatır üsütnede o paryı bir güzel ykışıklı bir herifle yerde sende baka kalırsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılAlır tabi 😂😂😂😂 aldatiyon beri uyanık ol yahu yakalanma
06 Yorumla
Soran+1 yılParmağımla uyurken telefonumu açmış ne bileyim böyle olacağını
- +1 yıl
Şifre koysaydin
Soran+1 yılOlan oldu artık
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılAyıp değil mi abi niye boynuzluyon karını adam değil misin sen
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadın olsaydı aldatılmazdı
- +1 yıl
Neden kadın olmadğnı düşnüyorsun?
Soran+1 yılBeni mutlu etmiyordu
- +1 yıl
Ne anlamda?
Soran+1 yılHuysuzdu
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. yasalar zaten kadınlardan yanayken böyle bir hata yapman kötü olmuş, sağlam para alır senden
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar alır?
Utanmadan gelmiş birde burdan tavsiye alıyor. Ayıp ayıp biraz sadakatli olun be...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Donuna kadar alıp donsuz sokağa atar seni inşallah, sürün.
00 YorumlaEşinin seni boşamasından değil tazminat ödemekten mi korkuyosun 😂😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. donuna kadar alır inşallah
83 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar kötüsün?
Soran+1 yılMaalesef seni göremiyorum
Nkadar cocukca ve cahılce bır soru sırketın varsa avukatın yok mu burdakı coluk cocuga fıkır danısıyorsun. Eşin senın gıbı cahılden kurtulmus bence sevınmelı sana bakacak kadında senın zekandadır zaten. Umarım tez zamanda kurur düşer :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızın instagram hesabını ver ben yazar ikna ederim donuna kadar alır senin sürünnn
11 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun sen
+1 yılnikahlı eşin sevgilinle olan wp yazışmalarını ha anakajaksjsmkssls sürünsün burnun kşar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçirsen de bir şey olmaz eşin mahkemeye bunu söylediği an onu da alırlar
10 YorumlaSonra gel neden kadın terörü var ülkede evlatlarının yüzüne nasıl bakıyorsun ya da bakacaksın aldatan bir gün elbet aldatılır. hem cinsimi kirdigin yerlerden kırılmak dilegiyle
00 Yorumla
+1 yılKafana sıçıyım evliysen ne işin var sağda solda aldatacaksan niye evlendin ya
30 YorumlaUTANMIYORMUSUN ALDATMAYA IYI YAPIS SURUNDURSUN SENI
20 YorumlaAvukata sorsan daha iyi olur burda herkes bir telden çalıyor.. Bildiğim kadarı ile mal varlığı bölüşüluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir bardak suya muhtaç olarak ölürsün inşallah. O düşüp kalktığın kahpeler de sen de sürüm sürüm sürün.
30 YorumlaHerşeyini alır alsın da hakettin
31 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay değil her şeyimi alamaz
+1 yılNafaka bile alır
Beter ol sürün inşallah21 Yorumla
Soran+1 yılGöreceğiz
Aldatılan tazminat davası açamıyor diye biliyorum keşke alabilse..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılafedersin g*tündeki dona kadar kalır
118 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz
- +1 yıl
%100 eminim. hele bir de iyi bir avukata denk gelirse, üzerindeki tüm malları alırlar + manevi tazminat davası açıp bir de öyle borç kitlerler + nafaka zaten allahın emri.
Soran+1 yılGerekirse tüm mal varlığımı yakarım da o kadına vermem. Kafayı yicem konuşmayı da kabul etmiyor
- +1 yıl
tabi burada whatsapp mesajlarında ne yazdığı da önemli. sadece öyle konuşmamı, cinsel içerikli ses, görsel, video gibi şeyler var mı? cinsel ilişkiye girdiğinize dair kanıt oluşturan bir mesajlaşma var mı falan bunlar da önemli
- +1 yıl
tüm mal varlığını yakma gibi bir durum olmaz. zaten mallarınız ortak sayılıyor. eğer tüm mal varlığını yakarsan, yaktığın malların bedeli hesaplanır. borç olarak kitlerler, çalıştığın sürece maaşına el koyarlar borcu alırlar
Soran+1 yılYok öyle mesjlar yok sadece aşkım felan vardı. Ama iyi de bu kişinin sevgilim olduğunu kanıtlayamaz ki belki benim çok samimi olduğum bir arkadaşımdır
- +1 yıl
insan samimi arkadaşına aşkım mı der? :D sakına hakimin karşısında öyle bir şey deme gülerler adama
Soran+1 yılYav diyebilir ne var bunda 🙄
2 de çocuğum var çocuk olayı etkiler mi? Allah kahretsin ya şu an stres küpü oldum intihar edeceğim- +1 yıl
Telefondaki kayitlar talep edilirse dinlenir kadinla konusmalarin incelnir ve aldattigina hukmedilirse manevi tazminat + nafaka + cocuk icin ekstra nafaka+ evlendikten sonra edinilern mallardan payda alabilir odeyeceksin
- +1 yıl
Adam gibi bosansaydin bunlari yasamazdin karaktersizliginin bedelini boyle odersin dusun dur simdi
Soran+1 yılAllah kahretsin tüm mal varlığımı evlendikten sonra edinmiştim resmen b. kun içine girdim ikna ikna etmekten başka çarem yok
- +1 yıl
Normalde nafakaya falan karsiyim ama senin gibilrr hak ediyolar beter ol 😂😂😂😂
- +1 yıl
1 Ocak 2002 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanan ve halen günümüzde geçerli olan yasal mal rejimi ‘’Edinilmiş Mallara Katılım’’, her iki tarafın da çıkarının eşit şartlarda gözetilmesini sağlar. Buna göre, eşlerin evlendikten sonra çiftlerden birinin ya da ikisinin çalışarak elde etmiş olduğu mallar üzerinde ikisinin de eşit derecede hakkı vardır. Bu yasa ile boşanmada mal paylaşımı sırasında önceki mal ayrılığı rejiminin doğurduğu haksızlığın giderilmesi amaçlanır. Ayrıca kadınların ev içindeki emeklerinin karşılığı olarak da alınan varlıklara katılımı da göz önünde bulundurulur. Yani her sey ortak.
Soran+1 yıl@hayatfaniölümanixx ne kadar alır toplamda?
- +1 yıl
evlenmeden önce de malın olsa böyle durumlarda ortak koşulabiliyor. çocukların olması senin aleyhine işler. çünkü 2 tane çocuk bakacak kadın. muhtaç olmaması lazım.
Soran+1 yılÇocukların parası sorun değil zaten onlardan bir şeyi asla eksik etmem. Zaten evlenmeden önce mal varlığım yok denecek kadar azdı
- +1 yıl
yani anlaşma yapmaya çalış. bir araba falan bile kurtarsan kardır şu durumda. aynı durum kuzenimin başına geldi. kuzenim aldatıldı. abim avukat. adamın donuna kadar alacaktı da kuzenim acıdı adama. arabayı verdi ona o kadar. geri kalan her şeyi aldı. adam şimdi sefil halde
Soran+1 yılBenim karı vicdansız yıllardır amacı beni bitirmekti zaten aptalll gibi eline koz verdim. Sakinleşsin konuşmayı deneyeceğim
Sürünmeyi hakketmişsin
20 Yorumla
+1 yılİğrenç insanlarsınız midemi bulandırıyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun sen
Ne yaptın sen arkadaş...
03 Yorumla
Soran+1 yılSorma girdim b. kun içine
Soran+1 yılÇok fazla param gider mi? Zaten işler Corona yüzünden berbat bir de bu çıktı başıma offf
Umarım donuna kadar alır aldattığın için. 😊
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım çorabınıza kadar alır.
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden kinlendin?
Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı. Alabilir sen ona göre davran
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlır alır. Valla elimdeki herşeyi bile alır
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Donuna kadar alır
00 Yorumlaİğrencsin umarım donuna kadar alır
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet alir durumu iyiyse hakim ona bakar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnşallah donuna kadar alır öyle kalırsın. AMİN
10 YorumlaDonunu bile alır valla. 🙂👍
20 Yorumlaalamaz xd
01 Yorumla
Soran+1 yılDostum emin misin ya çok korkuyorum
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKöküne kadar😅
10 Yorumla
+1 yılTanzimat alırsan hakkedersin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. emekli ettin hatunu, hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılBeter ol bide burda utanmadan soruyomusun
10 YorumlaAlir😎
00 Yorumla
+1 yılDonunu bile alır
00 Yorumla
+1 yılValla sıçmışsın sıvıyorsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Son yıllarda öne sürülen hukuki nedenin ispatı açısından sıklıkla Whatsapp konuşmaları, Whatsapp üzerinden yapılan yazışmalar, Fotoğraf paylaşımları, ses kayıtları gibi durumlar boşanma davasında delil olarak kullanılmaktadır. Burada bilirkişi incelemesi ile Whatsapp konuşmalarının gerçekliği ortaya çıkarılıp boşanmada ispat aracı olarak Whatsapp Konuşmaları kullanılabilir.
Boşanma davasında Whatsapp konuşmalarının mahkemede delil olarak kullanılabilmesi için, bu konuşmaların hukuka uygun şekilde elde edilmiş olması zorunludur. Eşten gizlice, habersiz şekilde telefonun karıştırılması, konuşmaların kayıt altına alınması ve benzeri durumlar özel hayatın gizliliğinin ihlali anlamına geleceğinden aldatma nedeniyle boşanma davalarında Whatsapp yazışmaları delil olarak kullanılamayacaktır. Fakat, bireyler hukuka uygun şekilde bu yazışmaları elde etmeleri durumunda boşanma davasında delil olarak kullanılabilir. Örneğin bu Whatsapp konuşmalarının eşten alınması, eşin telefonuna Whatsapp üzerinden gönderilen fotoğrafların yakalanması… gibi
Bir delilin mahkemece kabul edilmesi için, o delilin usulsüz ve hukuka aykırı olarak yaratılmamış olması ve hukuka aykırı biçimde elde edilmemesi şarttır. Yasak delilin kapsamına hukuka aykırı bir şekilde yaratılan deliller ile hukuka aykırı yol ve yöntemlerle elde edilen deliller girdiğinden artık bu kapsamda kabul edilen deliller hiçbir şekilde hukuka uygun ve meşru bir delil olarak kabulü olanaklı değildir. Anılan ilkeler Hukuk Genel Kurulunun 15.02.2012 tarihli ve 2011/2-703 E-70 K. sayılı kararında da benimsenmiştir. Ayrıca, HMK m. 189/2’e göre “Hukuka aykırı olarak elde edilmiş olan deliller, mahkeme tarafından bir vakıanın ispatında dikkate alınamaz.”
Nitekim, yukarıda açıkladığımız nedenlerle eşiniz sizin rızanız dışında sizin özel yaşam alanınızı ihlal ederek hukuka aykırı bir şekilde elde ettiği yazışmaları mahkemede delil olarak öne süremez. Ancak elinde başkaca delillerin olup olmadığından emin değil iseniz tedbirli olmak da fayda vardır.
Yani ben suç ortağım ile whatsapp’da konuşup eylem planlasam ve bu konuşmaları üçüncü bir şahıs telefonumda okuyup da ekran fotoğraflarını alsa bu kanıt teşkil etmez mi?