Benimle ilglinecek , nazimi çekecek , her türlü trbime tamam diyecek , düzenli iyi geceler , günaydın mesajı atacak part time flört arıyorum iyi günler
Bizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor. @herhangibiresra
bu işler katalogtan ürün seçmek gibi olmaz ki gelişi ne olucak şeyler ondan özellikle böyle biri var mı diye sorma çünkğ sana yazıvakların %99o tarz değildir
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
troll olduğunu yeni anladım bide ciddi ciddi crbap verdim şu an utandım slsksşsksşskşsslkslsp
Şunu deseydinya. Karakter yoksunu, canım, karşı cinste baktığı sadece fiziki görünüşü. Köprüyü geçene kadar herşeye katlanacak ve her türlü pisliği içinde barındıracak bir köle arıyorum. Çünkü bende beyin yok.
köyde de yoktur. zor kanka bu işler takma kafana. etrafta bu kadar abaza var sen neyin peşine düşmüşsün. sen taktiği bilmiyorsun. bu abazaların hepsini tek tek kullanıp atıcan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Yumruk Kadar Bir Yürekten, Dağlar Gibi Yüklü Sözler Çıkıyorsa O Yürek Ya Çok Yanıktır, ya da Çok Dağınık.
Ne alaka
Bizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor.
@herhangibiresra
Haklısın
bu işler katalogtan ürün seçmek gibi olmaz ki gelişi ne olucak şeyler ondan özellikle böyle biri var mı diye sorma çünkğ sana yazıvakların %99o tarz değildir
troll olduğunu yeni anladım bide ciddi ciddi crbap verdim şu an utandım slsksşsksşskşsslkslsp
gizliye geçmeden gördüm khjmn
hangi ara gördün : (
İnsancıklar? Ayıp be sen paylaşınca ayıp olmuyor mu ne saçma soru son cümleye kadan gülmüştüm oysa ki
Soruyu ciddi ciddi yazıp sonra ehe bunu ciddiye alan insancıklar yazman komikmiş kezo
bir de kadın versiyonunu bulsanız... warmı öyle hep...
Hepsine kabul
Pompa ya razıysan gel. Her türlü flört ederiz
Şunu deseydinya. Karakter yoksunu, canım, karşı cinste baktığı sadece fiziki görünüşü. Köprüyü geçene kadar herşeye katlanacak ve her türlü pisliği içinde barındıracak bir köle arıyorum. Çünkü bende beyin yok.
Sonradan çark eden kendini zeki sanan masum aptalcıklarda var 😂😂
Ben şansımı deneyebilirmiyim. Eğer kabul ederseniz.
Tabi yarın gelin başlayın.
İs görüşmesimi bu yarın gelin başlayın dersiniz. Ben ciddi soruyorum. Ama ciddiye almıyorsunuz.
Kardeşim troll bu khhknhm
Tekrar deneyiniz.
Naz ve trip kısmını çıkarıp diğerlerini yapabilecek part time flört varsa bende alırım :D
esra sana ilanı doğru ver demedim mi
iyi öğlenler
iyi ikindiler
iyi akşamlar
bunların hepsi vakitlice yazmalari gerek
İki gözümün çiçeği
Onlar onu akil edemez aşkım ksjsks
şaşırırdım zaten dıjekjnhefk
Yeninin biraz eski nesili arkadaşlığı manitacılık işlerinin iyice içine etmeye başlıyor
Ücreti mukabilinde olursa ben yapabilirim sonuçta bizde daş yemiyoruz hatır gönül işiyle olmaz
bulamazsın kardeşim hadi köyüne
Köyde var mıdır kbnknh
köyde de yoktur. zor kanka bu işler takma kafana. etrafta bu kadar abaza var sen neyin peşine düşmüşsün. sen taktiği bilmiyorsun. bu abazaların hepsini tek tek kullanıp atıcan
kafan da raad olur mis gibi de yaşarsın
Şaka yapıyorum be gır gır şamata olsun
ben de gırgır şamata
o yastaki kızların tribide hiç çekilmez şimdi :D
Senin bana yorum yapma hakkını kim verdi
niye allahmısın sen hakkında konusamayalım :D egoya bak napsınlar seni..
Allah : tamam
Öyle biri var mı acaba 😊
gel burdayım sen nerdesin :)
Şimdi gelirler adaylar
Olur ne zzman baslayabiliriz
Cebime bir bak, belki bulun
Ah ah.. neerde o süper kahramanlar 🤯🤯
Haftalık 75 tl ye olur sigara parası çıksın :)
Ohoo simdi gelirler 😂
Bularsan haber et kaynağı kurutalım
Maaş ve sigorta var mı ?
Yok
Hayırlisi
Nerde satılıyor beni de bilgilendirin
A 101 e bu hafta geliyomuş bak bence
Ben ne kazanacağım bundan
Trip çekmek çok zor be :d
Sigorta yol yemek de var mı 😅
Yemek olur
Gazeteye ilan verebilirsin.