Hala neden evlilik teklifi etmiyor?

Arkadaşlar merhaba 2 yıldır düzenli bir ilişkim var. İlişkimizin (2018) 1. Ayında ben onun ailesiyle tanıştım 3. Ayında o benim ailemle tanıştı 4. Ayıyken ailelerimiz tanıştı ve çok samimi oldular sürekli aynı ortamlara girdiler. Benim ailem geleneksel türk ailesi ve evlilik konusunu çok önemsiyorlar onun ailesi evlilik olabildiğince ertelenmeli önce birbirinizi tanıyın aynı evde yaşayın diyor. Benim ailem asla kabul etmiyor bu düşünceyi. İlişkimizin 6. Ayında tüm ailesiyle akrabalarıyla tanıştım köylerine gittim teyzelerinin evinde kaldım. Bu 6 ay boyunca evlilik konusunda çok hevesliydi sürekli eşyalar atardık düğün yeri düşünürdük ve 2021 de evleneceğimizi planlardık. 1. Yılımıza (2019) az kalmıştı o sene mezun olacağımız seneydi. Ben yüzük beklentisinde olduğumu hissettirdim o da yıldönümümüzde alacağını söyledi ben bir ton heyecanlandım tabi. Sonra yıldönümü gelince şu an bana değer gördüğü yüzüğü almaya parası olmadığını parası olunca çok daha güzel bir şekidle yüzük alıp teklif edebileceğini söyledi. O günden sonra düğün Evlilik meselesi açılınca hep Yaparız ederiz şeklinde geçiştirmelere başladı. Mezun olduk evlilik meseleri geçince hep daha zaman var para kazanalım edelim Şeklinde geçiştirmelere başladı. şu an 2. Yıldönümümüz oldu ona sürekli benim pahalı yüzük şatafatlı teklif beklemediğimi belirttiğim halde bana gümüş yüzük alabilirsin normal bir restoranda evlenme teklifi edebilirsin parayı düşünme düğün bile yapmayız gerekirse dediğim halde bana bu sene de teklif etmedi. ben Eskiden konuştuğumuz 2021 de evlenme düşüncelerimizi hatırlattım ona yine işimiz yok gücümüz yok evlenemeyiz şeklinde geldi bana 2022-2023 e düşünürüz dedi. Bana henüz bir evlenme teklifi bile etmiş değil. Eskisi kadar evliliğe de hevesli değil hep iş güç parasızlık bahanesi Sunuyor ama şu an 100.000tl birikimi var. Bana evlilik teklifi etmemesinin sebebi acaba artık istemiyor olması olabilir mi?
Hala neden evlilik teklifi etmiyor?