LUTFEN FIKRINIZI SOYLEYIN OKUYUP GECMEYIN ÇOK CARESIZIM 😔?

Biz eşimle severek evlendik bir yıldır evliyiz tepemize düğün borçları binince bir senedir ve hâlâ borçlarla cebellesiyoruz eşim hiç gitmek istemese de mecburiyetten uzakta çalışıyor ve evine ayda bir anca geliyor. Evli olduğum halde eşimi göremiyor olmak ve buna mecbur kalmak çok acıtıyor içimi tabi o da bu durumdan memnun değil ama borç çok olunca mecbur kaldık. Çalışıyor biliyorum ama 24 saat benimle ilgilensin demiyorum zaten en azından ona sevgimi gösteren bir mesaj yazdığımda buna karşılık versin kestirip atmasın işi varsa vakti olunca yazsın ama sevgisini gostersin Gerçekten o kadar üzgünüm ki bunu ona anlattigimda kavgaya sebep ariyosun işim gücüm var diyor ama ben zaten kocami goremiyorum bari müsait olunca iki çift güzel söz söylesin ben ona niye cevap vermiyosun niye onca şey yazmama rağmen güzel bir cümle kurmuyosun dediğimde sana hiç bir zaman yaranamadm kendimi begendiremedm diyip direk kızmaya başlıyor Ya ben onu çok seviyorum onu nasıl begenmem onu o kadar özlüyorum ki her gün ağlayarak uyuyorum 😔 benim dedigim sadece niye mesaj yazmiyosun falandi bir ton laf etti ya bir mesaj cokmu karisiyim ben onun onu da anlıyorum çalışıyor falan ama biraz olsun bana kendimi değerli hissettiremez mi? Kafası asla bende olamıyor hep işte güçte borçta sürekli bu yüzden tartışma çıkıyor yan yana olsak böyle olmuyor ama olamıyoruz işte konuşmayalım en iyisi bu dedim bıktım yoruldum uzak dur benden dedi 😔 ben onu o kadar çok seviyorum ki konuşmayalım desem de yine dayanamayıp arıyorum mesaj atıyorum ama o nasıl dayanabiliyor bilmiyorum. Bildiğim tek bisey var ben onu evlenmeden önce de çok bekledm hâlâ da bekliyorum bana bisey olsa en çok o ağlar bunu da biliyorum ama neden böyle oluyor Lütfen cevap verin artık sürekli ilk ben aramak istemiyorum meraklanacak mi beni arayıp soracak mi bunun için beklemek istiyorum konuşup bu sözleri işitmek istemiyorum ama gel gör ki onu daha bir saat geçmeden yine çok özledim 😔 Ben haklı olsam da sürekli kendini haklı çıkarma derdinde çok seviyorum onu bırak falan demeyin sadece tavsiye verin lütfen ha bir de ona bisey olsa ben dayanamam o yüzdendir belki de mesaj beklemem aramasını beklemem çünkü insan birine bu kadar çok değer verince karşılığını görmek istiyor bir suçum varsa o da çok aşırı sevmek keşke beni anlasa biraz 😔😔😔
LUTFEN FIKRINIZI SOYLEYIN OKUYUP GECMEYIN ÇOK CARESIZIM 😔?