Aşk İlişkileri Bu kız size trans olduğunu söylese sevgili olur muydunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Trans değildi bu arada bu kız. Misal sordum Bu kız size trans olduğunu söylese sevgili olur muydunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Olmazdim ogrenc bir durum.Erkek sonucta istedigi kadar kadinsi olsun dini yonunu gectim elleri, ayaklari, ses tonu, kokusu vs erkek yani igrenc bir sey.. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. İkidir soruyorsun. Beğendiysen git konuş kızla. Cinsiyetin fark etmez. Hoşlandım senden tanışalım de. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Kulak duymayınca gönül katlanırdı, söyledikten sonra bir hükmü kalmazdı. Adet olmayan insanlarla yapamam.. 0 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bunun trans olma ihtimali yok olamazzz anlarım yani bacak yapısından, bir de melike diye bağırttırırım. 0 0 Yorumla
Fkusna_Huy Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Trans olduğunu bildikten sonra ona karşı cins gibi ne dokunabilirim, ne bakabilirim. Benim için daha çok erkek hüviyetindedir. 0 0 Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. :D sevgilisi olmazdım da yani buda ayrı bişey be şuna baksana kız gibi iyi becerirdim 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. sevgili olmaya gerek yok, ama ilişki istese hayır diyemeyebilirim yahu bu nedir :D 0 0 Yorumla
cathunters Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Hayır tabiki de o anıların bana falan anlatıyor düşünsene 0 0 Yorumla
turkuazdüşler Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bu olamaz yav böyle göz olur mu erkekte. d bu da erkekse daha ne diyeyim artık. 0 0 Yorumla
Plasebo-Etkisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Trans olamaz. Çünkü düpedüz kız bu. Trans olsa az çok belli olurdu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olurdum hatta işine gelirdi çünkü straponlu bir kadın istiyordum bu daha iyisi :) 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Varsa böyle trans verecen söz Soran +1 yıl Trans değil fotodaki Cevap sahibi +1 yıl Tahmin etmiştim sans vereyim yapabilirsen tabi hiç sanmıyorum ama:)
muratkan43 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. transda olsa yaradılışı erkek olmam 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. Kendimi sktirecek halim yok. Uzak dururum 1 0 Yorumla
BenGülüyomMuu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl inanmaz kimse bunun trans olduğuna 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bu kız trans ise cogu kız intihar etmeli 0 0 Yorumla
Sayınşahıs1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gdolu herşwyw karşıyım elbette olmazdım 0 0 Yorumla
Jokerrr_33 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl stediki kızlardan daha güzel 0 6 Yorumla azzrrr +1 yıl Taktiniz bize ya siz zaten supersiniz Yorumla Jokerrr_33 +1 yıl bildiğin gibi değil Yorumla azzrrr +1 yıl Ne bildiğim gibi deill Yorumla Jokerrr_33 +1 yıl ne kadar süper olduğumuzu Yorumla azzrrr +1 yıl Aynen çok supersiniz bebeğim hemde nasi var ya off (mümkünse ciddiye alma) Yorumla Jokerrr_33 +1 yıl tamam almam 😅😅 Yorumla
Balibey1 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı. Anal ilişkiye karşıyım. 0 0 Yorumla
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. şöyle bir deneme yapardım 0 0 Yorumla
fikico Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tek gecelik yaşarım fazlası olmaz 😃😃 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Ay ben koşarak kaçarım. 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Transla sevgili olmam. Kadın hakiki olmalı. 0 0 Yorumla
GHO5T Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Olmam çok daha güzellerini gördüm 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Nezaketen kırmadan hayır derdim 0 0 Yorumla
Olesyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Olurdum😅😅😅 1 0 Yorumla
KALINVİTES Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Bu kız için değil ama transla asla sevgili olunmaz 0 0 Yorumla
zevkusefa Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Büllük mü varmış? 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Olmam. 0 0 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazıları olurmuş 🤦 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Olmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
dsdasdadasdas
Olmazdim ogrenc bir durum.
Erkek sonucta istedigi kadar kadinsi olsun dini yonunu gectim elleri, ayaklari, ses tonu, kokusu vs erkek yani igrenc bir sey..
İkidir soruyorsun. Beğendiysen git konuş kızla. Cinsiyetin fark etmez. Hoşlandım senden tanışalım de.
Kulak duymayınca gönül katlanırdı, söyledikten sonra bir hükmü kalmazdı. Adet olmayan insanlarla yapamam..
Bunun trans olma ihtimali yok olamazzz anlarım yani bacak yapısından, bir de melike diye bağırttırırım.
Trans olduğunu bildikten sonra ona karşı cins gibi ne dokunabilirim, ne bakabilirim. Benim için daha çok erkek hüviyetindedir.
:D sevgilisi olmazdım da yani buda ayrı bişey be şuna baksana kız gibi iyi becerirdim
sevgili olmaya gerek yok, ama ilişki istese hayır diyemeyebilirim yahu bu nedir :D
Hayır tabiki de o anıların bana falan anlatıyor düşünsene
bu olamaz yav böyle göz olur mu erkekte. d bu da erkekse daha ne diyeyim artık.
Trans olamaz. Çünkü düpedüz kız bu. Trans olsa az çok belli olurdu.
Dünyanın en güzel kızları ladyboylar değil mi zaten ;)
Olurum demişler ya püü💦😂
Olurdum hatta işine gelirdi çünkü straponlu bir kadın istiyordum bu daha iyisi :)
Varsa böyle trans verecen söz
Trans değil fotodaki
Tahmin etmiştim sans vereyim yapabilirsen tabi hiç sanmıyorum ama:)
transda olsa yaradılışı erkek olmam
Kendimi sktirecek halim yok. Uzak dururum
Teknoloji o kadar gelişti mi :D
Olmam.
inanmaz kimse bunun trans olduğuna
olm cok guzel ya reddemem ki
bu kız trans ise cogu kız intihar etmeli
Niye olayım, tercihlerimiz uymuyor.
Tebessüm etmeyi başarmış sonunda.
Gdolu herşwyw karşıyım elbette olmazdım
stediki kızlardan daha güzel
Taktiniz bize ya siz zaten supersiniz
bildiğin gibi değil
Ne bildiğim gibi deill
ne kadar süper olduğumuzu
Aynen çok supersiniz bebeğim hemde nasi var ya off (mümkünse ciddiye alma)
tamam almam 😅😅
saygım var ama olmam.
Anal ilişkiye karşıyım.
O da insan, trans mırans 😂
şöyle bir deneme yapardım
Tek gecelik yaşarım fazlası olmaz 😃😃
Ay ben koşarak kaçarım.
olmam insan geçmişinden kaçamaz...
Olmam, prensip meselesi
Transla ne işim olur benim ya
çocuk dogurma ihtimali yoksa ben hiç bulaşmazdım
Bu transsa kizlar kızlardan daha güzel bu
Transla sevgili olmam. Kadın hakiki olmalı.
Olmam çok daha güzellerini gördüm
Nezaketen kırmadan hayır derdim
Adaletsiz dünya derim
Olurum
Olurum
Olurdum😅😅😅
Ben bile olurum
güzel kız
Bu kız için değil ama transla asla sevgili olunmaz
olmam xd
Cıks
Olmazdım.