Sevgilimin ailesi duydukları şeyler yüzünden beni istemezse diye çok korkuyorum?

Sevgilimden bir şey saklamadım.2 yıldır birlikteyiz her şeyi biliyor ve kabul ediyor. Beni bu ay içinde istemeye gelecekler. Ailem ilçede yaşıyor. Küçük bir yer baya. Beni o ilçede çok kişi tanıyor. Lisedeyken çok tanınmış birinin oğluyla bağ evinde yakalandım. Bahsettiğim kişi benim sevgilimdi ama yaş farkımız vardı. Üstelik onu zorla nişanlandırdılar o zamanlar. Üniversite sayesinde o ilçeden çıktım , onunla da bir daha görüşmedim. Lise arkadaşlarımla bile görüşmüyorum bir iki kişi hariç. Onlar bile tedirgin bu isteme olayı için. Sevgilimin ailesi duyarsa beni istemezler. Burası küçük yer , eski sevgilimle karşılaşmamız an meselesi gittiğimizde. Kıyamet kopacak çok korkuyorum. Şuanki evimde istesin ailen beni diyorum, sevgilimin ailesi ille memleketine gidip isteyelim diyorlar. Ne yapacağım ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim. Şu cinsellik sorusunu da sürekli sormayın lütfen. Bir şey yaşamıyoruz o şekilde.
Sevgilimin ailesi duydukları şeyler yüzünden beni istemezse diye çok korkuyorum?