Kadınlar belirli bir süre bir ilişkide bulunduktan sonra o ilişkiyi bırakması da bir o kadar zor oluyor ve kişiyi ve hayalleri de benimsemesi daha kolay oluyor. Erkekler ise bu konuda daldan dala atlıyor, her fırsatı değerlendiriyor ve bir ilişkiye bağlanmayı veya ilişkiyi başka bir yere ilerletmeyi çok fazla düşünmüyorlar. Ama belirli bir yasa gelen bir erkek tam tersi oluyor, hatta ilk fırsatta bile direk ciddi düşünebiliyor. Sorum bu kısma geçme evresi ve sebepleri?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kolay kolay ciddi düşünmezler. Kadınları kullanıp atmanın derdindeler. Kadınlar bunlara izin verdiği sürece bu durum yaşanmaya devam edecek. İş arkadaşımız 6 yıldır sevgilisine zamp gibi yapıştı. Onu çok seviyorum ayrılamam diyor. Çocuk heryerde onu sevmediğini söylüyor ama kaç kez o bir çim halde yakalandılar. Bu bir örnek.
45 Yorumla
Soran+1 yılBöyle kızlara da hiç anlam veremiyorum ya. yazık ediyorlar. sevmeyene vur tekmeyi gitsin
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun da işine geliyor. Çocuk gözümüzün önünde kıza çıkma teklifi etmişti yıllar önce. Sıkıldı artık. Kız da kendini kullanan bu insanı hala seviyorum diyebiliyor. Bu kızlar var olduğu sürece Erkekler kızları kolay lokma gibi görmeye devam edecektir.
Soran+1 yılBöyle kızların böyle sonuçlarına şaşırmıyorum ama ben bu kız grubuna girmiyorum ama yine aynı kafada erkekler... Bu katagoride olanlar da ilk ciddiyim diyip sonra kaçanlar. anlam vermekte zorlanıyorum cidden
Cevap sahibi+1 yılO kategoride olanlar da bağlanmaktan korkan tipler. Karşıma çıkmıştı. Önce peşime düştü sonra vazgeçti. Ben bir ilişkiye hazır değilim dedi. Sanki ben ona teklif etmişim gibi. Ben onun peşinden koşuyomuşum havası verdi etrafa. Bir kız için çok ağır birşey bu. Sevgili bile olmadan adımın bu şekilde anılması çok kötüydü.
Cevap sahibi4 ayBahsettiğim çocuk başkasıyla evlendi ve bir çocuğu oldu yakın zamanda. Yorumuma beğeni atılmış bir senelik soru ama Güncel durumu söyleyeyim dedim sıze
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler kadınlar gibi olmuyor malesef bazı kadinlar sevdiğini çok belli ediyo vazgeçemiyeceğini erkekte soguyo ciddi düşünmüyor bence kızlar hep geride durmalı bana kalırsa ayağına gitmeyin kimsenin o size gelsin kızlar değerlisiniz unutmayın 👍
40 Yorumla
Allah aşkına su sorulardan vazgecin artık ya her kadin sanki ayniymis gibi her erkekte aynı mi cogunlugu farklı bakar senin karsina azınlıktan biri çıkar ne bilebilirsin. Bu sorunun bir ton cevabi var hangisine inanacaksin ya da hangisinin mantigina gore ilerleyeceksin
114 Yorumla
Soran+1 yılŞu mantığa göre yorum yap o zaman,
Gevşek bir kız değilim aksine kendimi çok koruyan sınırlarımı bilen ve sınırlarımı karşıya net çizen biriyim. 1 kişi dışında ciddi düşünen erkek yok. Genel olarak bu istatistik çıkıyor ortaya. Erkekler kadınlara göre ciddi ilişkiyi yürütme çabasında ve hevesinde değil. Taki aileden o baskıyı gören erkekler bir bakıyorsun evlenmek istiyor..- +1 yıl
Sebebi cok basit bir erkegi daha cocuk yastayken cinsellik asilayarak buyutuyorlar al p*rno izle diyorlar erkek adamsin kizlarla yat diyorlar bir organin ne kadar onemli oldugunu zannederek yetisen bir erkekten de kadina saygi bağlılık ya da cidddiyet beklenmiyor bu yuzden. Ve evet ya aile baskisindan evleniyor ya da beğendiği kiza asik zannediyor kendini ve evlenince ya aldatiyor ya da ilgisiz oluyor kısacası dogru erkegi bulman zor bulsan da nasil guveneceksin
Soran+1 yılKesinlikle alt temelde dediğin gibi şimdi düşününce çok mantikli geldi. Aynen öyle hele bu devirde nasıl güveneceksin birine. Ben bu konuds genelleme yapmak istemem ama yuva kurmayı hayal eden bir adamın şu devirde olduğunu sanmıyorum. Dediğin gibi baskı sonucu beğendiği kızla evlenen bir adam ne kadar samimi ki yuvası da sıcak olsun.. Şu duruma gelmek çok üzücü gerçekten.
- +1 yıl
Maalesef oyle. Ama kadinlarinda suçu var daha çok anneanne ve annemiz yasindakilerde erkegin namusu mu olur erkek küfür eder kadin edemez erkek çalışır kadın hizmet eder zihniyeti ile kiz erkek yetistiriyorlar. Boyle olunca da olan yine kadina oluyor. Ben bir kose yazimda ebeveynler kiz cocuklarinin namus bekçiliğini erkek çocuklarının pezevenkligini yapiyor diye yazdim diye kimse konusmadi benimle. Kizimiz bacım mu olsun dediler. Bende oglunuzun gezdigi kizin namusu yok mu dedim ortalık karismisti o yüzden bu devirde allah yardim etsin size
Soran+1 yılTek yönden olaya bakınca afedersin de kudurmuş olmaları çok yüksek. Anne etkisi gerçekten çok önemli ama belirli yasa gelen birey azıcık kişisel gelişime önem verse ne doğru yanlış aileden aktarılan ne farjeder. Ama günümüz insanı daha kendini geliştirmekten aciz böyle mi karşı tarafı mutlu etmek için çaba sarfedip, kadına değer verecek..
- +1 yıl
Ben düşünüyorum babamin serefsizliklerini annemin yediği dayagi babamin bize yasattiklari olmasa ben nasıl olurdum belki de bende serefsizin biri olurdum. Beni annem buyuttu ve anneme cok hayran birisiyim. serefsiz babam terk edip gidince. Beni karsisina alır guzel guzel konusur egitirdi beni ahlaki acidan. kadinlara bu yuzden aşırı saygili ve hassasim ve Atatürk'ün de cok etkisi oldu surekli kitap okuyorum muzikle ilgleniyorum siir hikaye vb. yaziyorum ve hala da kendimi gelistirmeye deli gibi devam ediyorum. Ben sunu anladim bir erkek Atatürk'ü sevmiyorsa insan olamaz ve Atatürk'ü sozde seven birinden de bir sey olmaz.
- +1 yıl
Kudurmuşlar zaten tek dusundukleri seks ve baksana oyun arkadaşlık uygulamaları filmler diziler hep kadini kullanarak reklam yapıyor erkeklerde diyor ki bu kadınların hepsi azgin zaten erkek istiyorlar dusuncesi olusuyor. Bu kadınlarda para icin kendilerini nasıl kullandirtiyor anlamiyorum o da ayri bir konu
Soran+1 yılNe güzel işte sen de buna örnek olmuşsun. Kendini geliştirmeye açık biri olmasaydın ailenin verdiği travma seni çok yanlış yere sürüklerdi.. Vatanına kadına değer vermeyen erkekler net bozuk oluyor bence de. En vahimi de söz de bunu yapanlar. Böyle tipler de mecvut bilgi var ama uygulamada sıfır olanlar..
Soran+1 yılAynen öyle..
Soran+1 yılmemnun oldum. İyi bak sen de
+1 yılMerhaba,
Bir erkeğe bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Ben başlangıçta ciddi olarak başlamak isterim! 😅
Herkes herkes değildir...08 Yorumla
Soran+1 yılYaşınız 26 ise evet bence de öylesiniz :))
- +1 yıl
Ancak bunun yaş ile hiçbir ilgi ve alakası yok. Kişilik ve karakter meselesi en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı. Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur tadı kaçar af edersin boku çıkar!
Haramdan uzak helale yakın olmalı! 😅
Küçükken de böyleydi 😅
Soran+1 yılNe kadar ben de olayın yaşla ilgisi yok desem de aile faktörü girince düşünmeye başlıyorlar.. Ama şu konuda haklısın gerçekten boku çıkıyor. Günümüzde o kadar rol yapan insanlar var ki gerçek yüzünü de bilip hemen acele de edemiyosun işte
- +1 yıl
Aile bahane, üçüncü şahıslar bahane her şey bahanedir etken de olabilir. Bu da kişilere bağlı olarak değişir farklılık gösterir 😅
Kesinlikle boku çıkıyor çok gördüm neler gördüm neler 😅
Sen de haklısın insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor! Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık!
Ahir zamanda yaşıyoruz..
Önce tedbir sonra tevekkül ince eleyip sık dokumalı..
Ama zaman ile olmaz. Zaman sadece su misali akıp gider zamana yön veren kişilerdir bizleriz!
Kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile değil mi? 😅
Mesela biz aşkım ile ortalama bir senedir tanışıyoruz. 3 aydır birlikteyiz. Her şey planlandı, yolunda çok şükür! 😅
Uzatmanın anlamı ne ki😅
Ben de acele etmiyorum bu acele değildir 😅
Sende acele etme ama ne yani aylar yıllar mi geçmeli 😅
Soran+1 yılÇok iyiymiş hayırlı uğurlu olsun 😇 Dediğin gibi planlar olmalı ama tabi iyi tanıdıktan sonra. Yoksa uzatmanın hiic anlamı yok... Rol yapmayandan emin olunsa işte her şey güzel olacak ama sayıları da artıyor böylelerinin
- +1 yıl
EyvAllah amin inşaAllah.
Tanımak için ne gerek 😅
Tabi ki tanıdıktan sonra fazlası ile de tanıyorum. Beni hiç kimsenin tanımadığı taniyamayacağı kadar tanıyor aşkım 😅
Her boku biliyor😅
Evet uzatmanın anlamı yok😅
Emin olmak en zoru 😅
İlk defa inandım güvendim her türlü 😅
İkincisi olmaz 😅
Yapacak bir şey yok elinden geleni ardına koyma yap yapıştır gitsin 😅
Gönlünce olsun 😅
Soran+1 yılHahah öyle. Teşekkür ediyorum. Senin de öyle
- +1 yıl
Hehehe 😅 Ricalar ve teşekkürler amin inşaAllah selametle
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
13Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erkekler gerçekten sevdiği insanı bulduğuna inandığı zaman ciddi düşünüyor.
40 Yorumla
+1 yılDüzenli sx hayati olmadiğinda ya da ailesi torunumuzu görmeden ölcez mi biz şimdi diye duygu sömürüsü yaptiğinda shjhj.
21 Yorumla
Soran+1 yılAile baskısı kesinlikle. Etrafta evlenenler de olunca o kafaya giriyorlar aniden.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aslında erkekler hiçbir zaman ciddi düşünmez. Anneleri yaslanıp bunlara yemek yapamayınca yemek yapacak kadın bulurlar
12 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumu görmek üzdü beni çünkü ben de öyle düşünüyorum ama yanılmak istiyorum 😅
+1 yılKadın milleti daha ilk buluşmada çocuklarının ismini düşünmeye başlıyor 😂
210 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya keşke aynı şey erkeklerde de olsa 😂
- +1 yıl
Onlarda başka şeyler düşünüyor 😂
Soran+1 yılHahah ne yazık ki 😂
- +1 yıl
🙊🙈 bizde esimizi nekadar mutlu. ederiz diye düşünüyoruz onu rahat ve huzur icinde yasatiriz diye
Soran+1 yıl@34Derbeder34 bunu tam olarak ne zaman düşünüyosunuz 😂
- +1 yıl
Evet bende merak ettim 😂
- +1 yıl
Herzaman. evlenmeden. önce de onun. maddi yönden birikimini hazırlayıp evlenince de evli. mutlu. cocuklu olmak. istiyorum
- +1 yıl
Ama siz kizlar beni farkli anladiniz sanirim
- +1 yıl
@34Derbeder34
😘😘😘 - +1 yıl
Bisey soylim kizlar gercekten seven. erkek onunla evlenip yuva kurmak isteyen. erkek. o düşündüğünüz seyi istese bile evlenmeden yapmaz erkeklerde sahiplenme duygusu daha yüksektir saygilar iyi aksamlar
Aile baskısı, soyunu devam ettirme baba olma arzusu, yaşım geçiyor korkusu, ev işlerini yıkacak birini arama diye düşünüyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeyler söylemeyin. Bizim zayıf noktamızı arıyor bu arkadaş , sırrımızı vermeyin veren toptur.
144 Yorumla
Soran+1 yılNolur söyleyinn 😂
- +1 yıl
Allahdan bilen de çıkmamış 😂
Soran+1 yılSen biliyorsun yanii😂
- +1 yıl
Ben masterdagree seviyesindeyim knka. Bu sorunu hakaret sayarım
Soran+1 yılO ne knka
- +1 yıl
Boşver
- +1 yıl
Bende merak ettim 😓
- +1 yıl
@Imkansizim_xx yok öyle hiç dert çekmiyeyim zamanı geldiğinde tanışayım bedavaya evleneyimfalan 😅
Soran+1 yılBir şey bildiği yok bu elemanın kanma bunlar hep laf laf 😂
- +1 yıl
Dert çekmediğimi nerden biliyosun :) bacın yok mu senin onun başına bir şey gelse hoşuna gider miydi 🙂 bilmiyorsun ki bizi oyalıyorsun işte 🤪
- +1 yıl
Bende dedım onu aynı anda yazmışız gizliii 😅
Soran+1 yıl@Imkansizim_xx Eveet😂😇
- +1 yıl
Arkadaşlar size söyler miyim sandınız. Erkeklerin en hassas dönemlerini açığa vurur muyum sandınız. Ben cinsime nasıl ihanet ederim 😅
Soran+1 yılOlay zayıf nokta değil ama sen olayı çok yanlış anlamışsın kanka 😂
- +1 yıl
Ya knka niyetinizi sanki bilmiyoruz 😅
Soran+1 yılZorla sizi ciddi iliskiye sürüklemek mi sanıyorsun 😬
- +1 yıl
Hayır ciddi ilişki modunda olanı keşfetmek olduğunu sanıyorum 😅
Soran+1 yılTamam bunu bilmemiz neden tehlikeli olsun ki aksine daha da mutlu oluruz, kafamız rahat olur. Zaten o kafada olan bir erkek de bunu belli eder. Keşfetmeyiz yani 😂Sorum ne zaman ciddi düşünür illa aile baskısı ile mi oluyor sizde bu işler diye sormak istemiştim ama aldım cevaplar bir sürü hem de 😜
- +1 yıl
Knka inan bana onlar ışın sırrını bilmiyorlar 😅
Soran+1 yılHahaha söyle sen de kurtul ben de 😂😂
- +1 yıl
Knka nası bişe biliyomusun
Soran+1 yılHe knka
- +1 yıl
Gençlik hedefleri vardır böyle
Soran+1 yılEee
- +1 yıl
Yapmıştır onları hevesi kalmamıştır hani aklına geldikçe hafif bir gülümser
Soran+1 yılKadınların niye böyle gençlik hevesi yok. Aynı durumda kadın olsa ciddi düşünür muydun böyle bir kadınla mesela?
- +1 yıl
Knka hevesleri derken cinsel hevesler olarak düşündüysen öyle değil genel olarak diyorum sana. Herhangi bir amacı yani gençliğime çocukluğuma doydum dediği anından bahsediyorum
Soran+1 yılDoğru sevdim yorumunu biliyormuşsun bir şeyler 😂
- +1 yıl
Bitmedi
Soran+1 yılDinliyorumm
- +1 yıl
bir süre yalnız kalır bu yalnızlık önemli sonra yalnızlığa alışır
Soran+1 yılEvet 😂
Soran+1 yılKanka ben uyuyorum ya sen cümleleri toparla öyle yaz he 😂
- +1 yıl
Yalnızlıktan keyif alır , tek başına yapacağı şeyleri keşfeder genelde sakinlik yöneliminde dir bu keşifler
Soran+1 yılBu dönemde olgunlaşır diyorsun
- +1 yıl
Yok daha bitmedi
Soran+1 yılİçim darlandı be knka de artık toptan yatıp uyuyayım 😂
- +1 yıl
Knka benim huyum bu hep taksit taksit söylerim sen uyu boşver 😅
Soran+1 yılBilerek mi yapıyorsun 😂
- +1 yıl
Huy knka huy hani böyle yapmasam ben olmam anadın mı bir başkası olur 😅
Soran+1 yılHahah 😂 anladım kanka iyice düşünüyorsun yani yaşıyorsun olayın içinde. Bu güzel bir şey bak 😂
- +1 yıl
Benim için mi senin için mi 😅
Soran+1 yılSenin için tabii 😂
- +1 yıl
Uyusanaaa
+1 yılKadınlar ciddi bir şey düşünüyorsa doğrudan yaşça büyük erkekle beraber olmalı , onlar hemen ciddi bakıyor olaya zaten
26 Yorumla
Soran+1 yılPeki yaşça büyük bir erkek neden ciddi düşünüyor?
- +1 yıl
Çünkü artık sile kurmak güveneceği bir insana ihtiyacı vardır eline gelen şansı bırakmaz istemez bir nevi doğru insansa ona erkek muhtaçtşr o yüzden evlilik ister
Soran+1 yılBu samimi mi peki? O yasa geldikten sonra önceden kaçıp yüz çevirdiği kızları düşünüyorlar mıdır acaba, değerimizi anlıyorlar mıdır
- +1 yıl
Kesinlikle anlıyorlar geçmiş geçmişte kalmış, kendimce söylüyorum keşke doğru insanı bulsam bırakmam kul köle olurum ona baş tacı ederim
Soran+1 yılSonra anlayınca da bir kıymeti kalmıyor ki iste.. Yani zamansal olarak bir sıkıntı var demekki. Ya da ciddi düşünen kızlar kendinden 3 4 yaş büyük erkek ile beraber olmali aynı frekansta buluşmaları için
- +1 yıl
Aynen bence en az 5 yaş erkek büyük olmalı 5/7 yaş fark ilişkide erkeğin olgun oluşu önemli
Ciddi bir sekilde evlenmeyi dusunduklerinde olabilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir zaman sevmryen erkek hiçbir zaman, seviyorsa her zsmsn bsşlangıçtsn sona kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım 😅
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorsa takılmak istiyordur😉
+1 yılKadini çok sevince ve kaybetmeyi göze alamayınca ciddi dusunur. Yani evlenelim de aramızı bozacak bir şeyler olmasın.
10 YorumlaÇok ciddiyim o kadar ciddiyim ki korkuyorlar 😃
310 Yorumla
Soran+1 yılO pp ne ya korktum
Soran+1 yılKaldır şunu ya 😂
Soran+1 yılSenin yorumunu hızlı hızlı geçiyorum 😂😂 bu ruh hali hiç iyi değil ya acilen melek koymalisin oraya
Soran+1 yılNeden Eylül 😂
Soran+1 yılNeden yalnızlık ayı olsun ki daha yeni girdik Eylül e
Kaprisli olursan kendini elletmezsen ciddi düşünürler
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bir zaman dusunmez onlar
10 Yorumla
+1 yılZamanı yok..
Zaman dersen avutursun kendini.00 Yorumla
+1 yılKadını hissettiği zaman
06 Yorumla
Soran+1 yılHisleriniz değişiyor işte. İlk başta duygular tavan, kaybetmek istemiyorumlar.. Sonra bir bakıyorsun ilişki istemeyen taraf oluyor
- +1 yıl
Hisler değişir. Çünkü karşı taraf hal ve hareketlerine dikkat etmediği zaman değişir. Her erkek için geçerli değil. Kaybetmekten korkan erkek her zaman kaybeder.
Soran+1 yılKaybetmekteb korkan erkek çabalamaz mi bu ne yaman çelişki.. Yani hak hareket değişiyor ya da beklentiler..
- +1 yıl
İlişkinin devam etmesini istemek korkmak değildir. Seven erkek ilişkinin bitmesini istemez. Fakat kadın kaçmak istiyorsa erkeğin kovalamaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü sevecekse çıkarsız sevmeli insanlar.
Soran+1 yılÇıkarsız sevgi diye bir şey yok bence..
- +1 yıl
Bu da senin görüşün.
Hayatı menfaat üzerine kurarsan. Sonu hüsran olur. Önemli olan başlangıcın güzel olması değil sonun güzel olmasıdır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkıl yaşta değil baştadır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılCocuk oldugunda
024 Yorumla
Soran+1 yılKendi çocuğu mu 😂
- +1 yıl
Evet ozamana kadar evli oldugunu kabullenmezler
Soran+1 yılTrol mu bu yorum 😂
- +1 yıl
Trol gibimi geldi düşün araştır cevrefni örnek al yeni evlileri düşün ve bnirde cocuk olduklarında ki erkeklerin hareketlerimi evlerine neksdar düşkün olduklarını
Soran+1 yılÖyle geldi :)) çünkü evlenmek bile ciddiyet değilse diye düşünerek şaşırdım. cok garip bir o kadar da kötü bu durum..
- +1 yıl
Bak ben anlatayım sevgili flort durumunda erkegi evlilige iten duzenli bir hayst ve cinsellktir bunun içinde sevgide olabiliyor veya olmayabiliyor kişiye baglı evlenir ve evlilik tutsaklık gibi gelir o özhür hayat bitigini kabullenemez dışarda hala kendini bekar sanır anne baba ya hala düşkündür nezaman cocugu oldugunda artık anlar onun gelecegini hazırlayıp yetiştirip bir aile oldugunu cünkü cocugu cok sever csnıdır cocugunda anneye buyümelçk için babaya ihtiyacı oldumu snlsr ve aile bagı bsşlar
- +1 yıl
Ben bekarım ama cok araştırdım cevremde gözlemledim olay bu
Soran+1 yılO kadar haklısın ki gözlem sonucumu ifade edebilmeyi başarmışsın resmen. Tabi benimkisi evlenene kadar olan kısımdı. Düşününce çocuk başka bir evre haklısın. Oysa kadın erkeğin düşündüğünden çok daha farklı açıdan bakıyor. Erkekler fazla özgür ruhlu olmasının sonuçları bu da bence. .
- +1 yıl
Evet ama bütün erkekler böyle diyemeyiz cogu böyle
- +1 yıl
Umarım cok tatlı güzel bir bebeginiz olur ardındanda ailedine ysnı sana cocuguna ilgili baba size mutluluklar
Soran+1 yılGörüşler mi karıştı :))
- +1 yıl
Evlilik devresi dedin evlisin sanırım öyledindiye yazdım
- +1 yıl
Evli degilmisin
Soran+1 yılHa yok
- +1 yıl
Özür dilerim
- +1 yıl
Öyleyse evlenip mutlu olacagın için eşin için gecerli olsun
- +1 yıl
Dilegim boşa gitöesin bari☺️
Soran+1 yılSıkıntı yok.. Önceden tatlı güzel hayallerdi de şimdi ne yazık ki o şeyi kaybettim. Yine de hayırlısı olur diyeyim 😊
- +1 yıl
Sanırım ayrıldınız sevdiginle
Soran+1 yılEvet oldu baya
- +1 yıl
Demekki dogru kişi degilmiş olsaydı hala ysnında olurdu üzülme bu ilerde dogru kişyi bulucan anlamına gelir cünkü dogru olmayan kişiyi bırskmak dogru kşiye seni yaklaştırır bsşka turlu ksrsıladıp sevmen birlikte olman imksnsız olurdu dimi
Soran+1 yılAynen öyle çok haklısın.. İnşallah. Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim sorunda yoruma izin verdigin için sana mutlu ve huzurlu geceler
- +1 yıl
☺️🙏
Ailesi ile tanistirinca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yıl5 YIL +
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTanıdıkça guvendikce
00 Yorumla zamanla
00 Yorumla
+1 yılgüvendikçe
00 Yorumla3 ay en gec
00 Yorumla
+1 yılNikah masasında
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı