Nişanlimdan nefret ediyorum?

nişanlımla 1 yıldır birlikteyiz. bana aşırı düşkün. sürekli arar sorar nerdeyim napıyorum kendisi napıyor sürekli bilgi verir. ben de ondan hiç şüphelenmem kıskanmam. zaten hiç kız arkadaşı yok. erkek arkadaşı bile az. bu arada biz ayrı şehirlerdeyiz pek sık görüşemiyoruz. bu yüzden telefon trafğimiz oluyor hep. benden sürekli ona güzel şeyler söylememi ister, hatta beni bazen boğacak derecede üstüme düşer. benim hiç kıskançlık üste düşme huyum yoktur. dakika başı arayıp nerdesin napıyorsun diye sormam telefonunu asla karıştırmam. neyse nişanlım benden sürekli güzel sözler ister hale gelince ben de o zaman sende söyle bana şöyle uzun duygularını anlat diye söylemeye başladım. ama asla o beklediğim mesaj. hep bir bahanesi vardı. işte işler yoğun, senin söylemene gerek yok ben yazarım, ben senden bişey istediğimde bana hemen karşı bir istekle gelme önce benim istediğimi yapmayı öğren vs. ama o güzel sözler hiçbi zaman yazılmadı söylenmedi. hakkını yemiyim şimdi tabigüzel şeyler söylüyor ama kastettiğim onun benden istediği gibi şöyle uzun romantik bir şekilde beni neden sevdiğini gelecekte neler düşündüğünü anlatmasını istedim. ama yapmadı.
neyse sonuçta nişanlımdan hiçbi zaman şüphelenmedim kızlar.
taa kiiiii bir çöpçatan sitesine üye olduğunu öğrenene kadar
ben o siteye üye değlim tesadüfen buldum ve gördüğümde şoka uğradım.
bana vaktim yok işim çok yazamıyorum edemiyorum deyip iki satır güzel şeyleri sakınan adam oraya kız tavlamak için maaşallah bütün edebiyat yeteneğini döktürmüş de döktürmüş. kendisini uzun uzuuuuun anlatmış hep gülücüklerle simaylilerle filan.25-35 yaş arası kızlar ve uzun süreli ilişki arıyorum diye de yazmış ve tabii ki kendini "bekar" olarak göstermiş!! Gördüğümden beri her gün ağlıyorum, ona belli etmemek için kendimi sıkmaktan hasta oldum. öğrendiğimde hemen yüzüne vurmak istedim ama kendimi tuttum.
ben de kendime sahte bir profil oluşturduım ve ona tanışamk amaçlı bir mesaj attım. ama gördüğü halde cevap vermedi. benim olduğumu anlamış olabilir mi diye düşündüm ama asla böyle bir şey tahmin etmez. çünkü hiçbir şekilde belli olmuyor ve ben de ona bu siteyi gördüğümü hiç belli etmedim.
bu olaydan sonra aklıma bir sürü şey gelmeye başladı. bana şurdayım burdayım dediği günlerde belki de ordan tanıştığı kızlarla buluşuyordu. asla güvenemem ona bir daha.
şu anda, bu yüzğü taşımaktan, ona mecburen seni seviyorum demekten iğreniyorum. bana yalan söylüyor beni kandırıyor. ben tanıştığımız günden beri hiç kimseye yan gözle bakmadım, benimle ilgilenenlere asla cevap vermedim. gözüm ondan başkasını görmedi. nefret ediyorum ondan.
sizce planım doğru mu yoksa bir an önce telefonda da olsa yüzüne mi vurmalıyım? kendimi tutuyorum çünkü yüzüne vurduğumda yüzünün aldığı şekli görmek istiyorum.
Nişanlimdan nefret ediyorum?
Cevapla