Trip atması, kıskançlığı, vurdumduymazlığı, cimriliği, anlayışsızlığı, haklı çıkma çabası, dediği dedik biri olması, romantik olmaması, kuralcı biri olması vb tavırların hangisi seni çok yoruyor?#Captivating
Kıskançlığını yaparken resmen bana adi bir insan gibi davranılmasına katlanamıyorum, kıskanma adı altında resmen hakaret ediyor. İnsan kıskanır ama o bile tatlı olur, suçlamaz sevdiğini. Ayrıca verilen söz tutulacak, tutulmazsa bende onu tutmam.
Sevgilim olmadı ama yine alımda şunu söylemek istiyorum bu zaten söyleyeceğim genelde insanların kabul etmeyeceği şeylerdir sevgili değil de insanların birbirlerinden yorulduğu tavır genel anlamda birbirinin üzerine Hakimiyet kurması yani fikirlerini görüşlerine saygılı olmaması sürekli ben merkezi olması ki bu gerçekten toplumun içinde en önemli unsurlardan bir tanesidir halledilmesi gereken Onun dışında işte ortak bir noktada buluşamama bu ve bunun gibi olumsuz olan her şey bence insanları yoruyor sevgili de olsa arkadaşlık ilişkisi de olsa bence bu saydığım Bütün herkesi ilgilendiren ortak bir nokta
Çok trip atıyo abla :( Geçen maskesini takmamış :( Aşkım korona var maskeni tak dedim :( "Üfff, kıyafetime uymuyordu. Virüslü müyüm ben sanki slk. s. Madem virüs var arama beni. Buluşma da benle dedi :(