Evli erkekler ile birlikte olan bekar kadınlar - kızlar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Bugun bir olaya sahit oldum. Daha doğrusu duydum.. 27-28 yasında bir kız 7 yıldır evli bir adam ile beraber ustelık aynı ısyerındeler.. Adamın 2 çocugu var ve karısının kalbi delik... Herseyı gectım o kız bile bile evli biriyle beraber ve adam bunu arayıp yanına gitmeyince sinir krizleri geçiriyor hastanelık oluyor ınsanlar ona yanlıs bır ılıskı ıcerısınde oldugunu söyleyınce tepkisi sert oluyor ve "ben evlenmıcem bu sekılde mutluyum" dıyor. Adam ise "senı sevıyorum ama geleceğimiz yok karsına ıyı bırı cıkarsa evlen" dıyor.. Ve bunlar ıs arkadası karısı bu kızı tanıyor kız bunların evıne gırıp cıkıyor adamın karısıyla can ciğer kuzu sarması kadın kızı arıyor konusuyorlar vs vs...

Yarın aynısının basına geleceğini, es kaza o kadının bu ılıskıyı ogrenebılıcegını dusunmeden umursamadan bır de mutluyum dıyor..

Böyle iğrenç bir olayın oldugunu duydum ve bu sekılde bır ılıskının kölesi olmus hemcinslerimden resme iğrendim.. Sizin bu tur bayanlara erkeklere ve ılıskılerıne bakıs acınız nedir ?

Evli erkekler ile birlikte olan bekar kadınlar - kızlar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?