Uyuşturucu evlilik ve bosanma?

Arkadaşlar size öncelikle kısaca evlilik hayatımı anlatayim. esimle severek evlendik ve şuanda 8aylik bir kız bebeğim var. 7 aydır baba evindeyim. Eşim çalışmıyor kaynanamla beraber kalıyoruz. Üstüne şiddet var ve uyuşturucu kullanıyor. Şehir dışında kaldık bir dönem çevreden uzaklaşınca çok değişiyor kullanmıyor. Çalışmaya başlıyor. Ben en son annesinin evindeyken bebegim dah a 10 gunluktu beni donvdu ve ben polisi aradım şikayetçi oldum. O günden beri babamla beraberim. Artık bı karar vermem gerekiyor. Eşim memleketlerinde kalıyormuş 4 aydır çalışıyormuş. Bana gel evini alalım dayiyalim doseyelim diyorlar. Eşim icin çok değişti diyorlar. Babam kararı bana bıraktı her türlü arkamda olacağını söyledi fakat babam şunu belirtti eğer gidersen bir daha donemezsin dedi. Bir yandan vicdan azabı çekiyorum. Ya ilerde pişman olursam düşüncesi var. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen bana biraz akıl verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Evlenmeden önce böyle bir şey yoktu. O sıralar şehir disindaydik. Evlenip hamile kaldım. Daha sonra İstanbul'a gidince başladı bu şeyler. Benim anneannem ben bakarım git dene diyir.
Uyuşturucu evlilik ve bosanma?