Kimse için eğitimden vazgeçilmez. Ben okulu bırakırken o kişiyle gelecegimin bir garantisi olacak mı? Tabi ki olmayacak. Bir şekilde oldu diyelim. Ben eğitmimi bıraktığım için belki de maddi açıdan yanımdaki kişiye muhtaç olucam. Hayatımın bu şekilde geçmesindense eğitimimi tamamlar bir meslek sahibi olurum. Birbirimizi o kadar seviyorsak zaten eğitiminden öne geçmeyi kabul etmeyiz. Bir şekilde bekler sabrederiz. Zaten kimse eğitiminden vazgeçmeye değmez.
Sevdiğin insan her zaman yanında olmayabilir. Bugün var bir bakmışsın yarın seni terk etmiş ama mesleğin ve kendine kattığın her şey her zaman seninle olacak
İkisini bir arada goturebilirim arada ki dengeyi çok güzel kurarım. Önemli olanda bu değilm zaten? Bir şey için birinden vazgeçmek ya da biri için bir şeyden vazgeçmek yanlış geliyor bana. Sadece aradaki yeri ve her şeyin zamanını korumak ve anlayışlı davranmak ( iki taraf icinde ) önemli.
Aşk dediğin zaten eğitim ve iş durumu gibi konularda sana destek olmak demektir... Aşk sevdiğinin başarısına sebep olmak demektir... Eğer ki bir aşk senin başarı potansiyelini düşürecek durumdaysa... Onun adı da aşk değildir...
Yanlış... İnsanlarımız sevgiyi sınırsız tolerans ve fedakarlık olarak görüyor. Halbuki sevgi fedakarlığı değil, sabır ve saygıyla güçlenir. Birbirinizin kararlarına saygı duyup, sabrettiğiniz zaman hayat size daha güzel kapılar açıyor :)
Zamanında vazgeçtim şu an merkepp gibi pişmanımm hiç tavsiye etmem aşk denilen saçmalık içinn eğitimi asla bırakmayın eğitin kendinizi sonraa aşk size tıpış tıpış gelirr
Eğitim aştan önce gelmeli ki aşkı düzgün yaşayalım. Eğitime karşı olan biriyle olmam zaten gerekirse benim için şehir değiştirmeli (ki öyle de biriyle karşılaşmıştım)