Aşk İlişkileri Eşinizi ne kadar kıskanırsınız? Berrakylmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Evlendiniz ve onu kıskanma boyutunuz ne olur? Hangi konulara kesin çizgiler ile dikkat etmesini istersiniz?✔ Eşinizi ne kadar kıskanırsınız? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Papatyagibideğilim Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kadınlarla çok samimi olamaz, benim planım yoksa bensiz çıkamaz bir de habire eve bekar kadın misafir getiremez ya da eşi olmadan onun kadın bir arkadaşı gelemez 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Sevgilimi bile çok kıskanırım.Mini giyemez her şifreler olur karşı cinsle samimi olamaz dekolte giyemez. 0 2 Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Oooo naptın sen evleniyorsun köle değil o Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Mini giyince karşı cinse kendini bolca gösterir dekolte de aynı şekilde erkeklik gururu nerede kaldı?Bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin demişler şifreler o yüzden var yani bunda kötü bir şey mi var acaba? Yorumla
azizaeson Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl ayarı kaçırmayacak ölçüde 1 1 Yorumla Berrakylmaz +1 yıl E. i. g Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ilk başlardaki gibi olmuyor. Kiskanmaktan bile bıkıyor insan 0 3 Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Sevgi biterse her şeyden bıkarsın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok abicim saygı bitince herşey bitiyor Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Evet sevgi ve saygı Yorumla
IchBin_Buse Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kıskanmam 3 1 Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Güzel. Yorumla
gokhan32s Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Açık giyinmesin erkeklerle çok fazla samimi olmasın 0 0 Yorumla
uykuluk12 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kiskaninca ben olmaktan cikiyorum. Gerek yok 0 1 Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Yok ya Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Erkek konusu, açık giyim konusu 0 2 Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Açık giyimden kastın Yorumla hhangoverr +1 yıl Çok açık olmayacak işte Yorumla
hazir_cevap Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Camdan bakmasina bile müsade etmem 😂😂😂😂😂😂😂 0 4 Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Hahah yok yaa Yorumla hazir_cevap +1 yıl Hatta camlara kepenk yaparım kumandası bnde olur bu daha mantıklı Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Dikkat o cam patlar elinde😅 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Hem icten hemde dıştan kepenk 😊👍🏻 Yorumla
PoisoneD Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl don rengine kadar kiskanirm 0 1 Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Az daha abart Yorumla
Sosyaldexter12 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cok olur abicim 0 4 Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Ne kadar çok abicim Yorumla Sosyaldexter12 +1 yıl Ne bilim abicim iste ben sahiplenirim anladinmi. Herseyi yasatmak isterim ilgi alaka hesabi. Anladinmi abicim Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Eyvallah abicim Yorumla Sosyaldexter12 +1 yıl 👍👍 abicim Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. gerektiği kadar 0 2 Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Yani Yorumla okannn_gunnn +1 yıl sıkmadan ama sahiplenerek Yorumla
arzuww Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Kıskanmayı unuttum 1 1 Yorumla gokhan32s +1 yıl Neden ki Yorumla
esenyurt_bahcesehir Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Ağır kıskanırım 0 2 Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Ağır? Yorumla esenyurt_bahcesehir +1 yıl Evet ağır deli gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıskanırım tabii ama boğucu olmaz 0 1 Yorumla Berrakylmaz +1 yıl E. i. g Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Çok kıskanırım 0 2 Yorumla Berrakylmaz +1 yıl Ne kadar çok Yorumla Culdesac +1 yıl %70 falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kadınlarla çok samimi olamaz, benim planım yoksa bensiz çıkamaz bir de habire eve bekar kadın misafir getiremez ya da eşi olmadan onun kadın bir arkadaşı gelemez
Sevgilimi bile çok kıskanırım.
Mini giyemez her şifreler olur karşı cinsle samimi olamaz dekolte giyemez.
Oooo naptın sen evleniyorsun köle değil o
Mini giyince karşı cinse kendini bolca gösterir dekolte de aynı şekilde erkeklik gururu nerede kaldı?
Bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin demişler şifreler o yüzden var yani bunda kötü bir şey mi var acaba?
ayarı kaçırmayacak ölçüde
E. i. g
Ilk başlardaki gibi olmuyor. Kiskanmaktan bile bıkıyor insan
Sevgi biterse her şeyden bıkarsın.
Yok abicim saygı bitince herşey bitiyor
Evet sevgi ve saygı
Kıskanmam
Güzel.
Açık giyinmesin erkeklerle çok fazla samimi olmasın
Kiskaninca ben olmaktan cikiyorum. Gerek yok
Yok ya
Aşırı kıskanmam herhalde, sonuçta benim.😂
Erkek konusu, açık giyim konusu
Açık giyimden kastın
Çok açık olmayacak işte
Camdan bakmasina bile müsade etmem 😂😂😂😂😂😂😂
Hahah yok yaa
Hatta camlara kepenk yaparım kumandası bnde olur bu daha mantıklı
Dikkat o cam patlar elinde😅
Hem icten hemde dıştan kepenk 😊👍🏻
don rengine kadar kiskanirm
Az daha abart
Cok olur abicim
Ne kadar çok abicim
Ne bilim abicim iste ben sahiplenirim anladinmi. Herseyi yasatmak isterim ilgi alaka hesabi. Anladinmi abicim
Eyvallah abicim
👍👍 abicim
gerektiği kadar
Yani
sıkmadan ama sahiplenerek
Kıskanmayı unuttum
Neden ki
Cooook kıskaniirm
Kendimden bile kıskanırım
Kırar dizini oturur dibimde
Sevgim=kıskanmam
Ağır kıskanırım