Kendinden 20 yaş büyük biriyle evlenmek?

selam sevgili arkadaslar ben ikiz kız annesiyım 6senedır yanlızım. Ben cok zor gunler yasadım cok cektim hayatan. Cocuklarımın babası ikizlerım 4aylıken bizi bırakıp gıttı cunkı cok rezil duruma soktu. bana hayatı zehir etti ve cekip Turkiye'ye gıttı. beni ıstıyenler evlenmek ıcın ama hepsinin bır yanlısını yalanını yakaladım. Demek ki Allahım benı seviyor ve kızlarım ıcın benım ıcın hayırlısı degilmis o insanlar. Sımdı ben 31yaşinda bosanmıs biriyim. Kendim dj lık yapıyorum. Benımle evlenmek ıstıyen kısı 50 yasında danışmanlık işi yapıyor aramızda cok yas farkı var. Iyı bırı bosanmıs yanliz. Annem istemiyor evde mı kaldın diyor ben karsıyım dıyor gelıpte ıstemesın dedi. Artık ne yapacagımı bılmıyorum adam asık oldum dıyor hıc olmadım dıyor hep istedigim buydu liseli asıklar gibiyim. Cok mutlu bende oyle cıkmazdayım. Mevlam hayırlısını versın diyorum artık. ıyı bırı mutlu eder diye ınanıyorum. Ben ne baba sevgısı gormus biriyim uvey baba eline dustum annem kendınden 20 yas buyuk biriyle evlendi cok uzun Hikayem var. Kafanızı agırtmak istemiyorum. Uvey babam kotu biriydi fakat bu oyle olacak dıye bırsey yok dıye dusunuyorum herkesi aynı kefeye koymam hem yanlış hemde gunahına girmis olurum.
Simdiden tsk ederım hayırlı ramazanlar
Kendinden 20 yaş büyük biriyle evlenmek?