Oğlumu onay vermediğim sevgilisinden nasıl ayırabilirim?

28 yaşında bir oğlum var 10 ay önce tanıştığı bir kız var. Kız bakire değil en başında bu bizim için sorun olmadı. Oğlumuz seviyor diye kabul ettik. Kız daha önce nişanlanıp ayrılmış. Eski nişanlısıyla cinsel birliktelik yaşamış. Oğlum bunu bile bile onu kabul etti. Ama kız bizim onun bakire olmadığını bildiğimizi bilmiyor kendini kötü hissetmesin diye. Fakat zaman geçtikçe 1-2 kavgalarına şahit oldum. Bir anne olarak onları uyardım sonra biz yokken yalnız kavga ettiklerini öğrendim. Birbirlerine şiddet uyguluyorlar. Oğlumun kolunda morluklar görüyorum. Tshirtlerini yırtığını görüyorum. Oğluma soruyorum takıldı, kapıya vurdum gibi hiç yalan söylemeyen oğlum sürekli yalanlar söylemeye ve kızla olan sorunlarını gizlemeye başladı. Ama ben telefonlarını kurcalayarak gördüm. Sürekli kavga ediyorlar ve anlaşamıyorlar. Oğlumu karşıma alıp konuştum Bu kızın doğru kız olmadığını onu mutlu edemeyeceğini sürekli kavga edeceklerini söyledim uyardım ama beni dinlemiyor. Kızın psikolojik sorunları var ve tedavi olması gerekiyor ama bunu oğluma anlatamıyorum. Sürekli cinsel birliktelik yaşıyorlar ve kız onu kadınlığı ile bağlamış durumda gözü hiçbir şey görmüyor bize karşı çok kırıcı konuşuyor. Bir anne olarak sizden tavsiye bekliyorum sizce ne yapabilirim?
Oğlumu onay vermediğim sevgilisinden nasıl ayırabilirim?