Sinirliyken sevgilim çok acımasız kötü sözler söylüyor, sinirliyken ağzımdan kaçıyor diyor?

Sevgilimle 4 aylık bir ilişkimiz var. O İstanbul ben Ankara 'da oturuyorum ayda 1 hafta sonları (2 gün boyunca) buluşuyoruz, buluştuğumuzda her şey çok güzel en ufak bir tartışma bile olmuyor her şeyi konuşarak çözüyoruz birbirimize kıyamıyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz gerçekten biz birbirimize aitiz diyoruz. Fakat buluşmadığımız aramızda mesafe olduğu zamanlar haftada mutlaka 2 kez tartışıyoruz hemde çok basit sebeplerden ve tartışmalarımızın sonu çoğu zaman ayrılığa gidiyor, ayrılan tarafta hep o oluyor. Kendisi sinirli biri ve bana sinirliyken hep kötü sözler söylüyor "mutlu etmiyorsun, seninle konuşulmuyor, defol git, istemiyorum seni, geleceğimi seninle zehir edemem..." bunun gibi pek çok kötü söz. Ertesi gün arıyor ya da mesaj atıyor ve sinirle söylediğini hiç birinin gerçek olmadığını falan söylüyor. Bu olay genellikle her kavgamızda oluyor ve sürekli ağlıyorum telefonda o bunları söylerken ama söylemeye devam ediyor çok acımasız oluyor. Günlük yaşantımızda çok mutluyuz o zamanlarda da sinirliyken dediklerimi ciddiye alma diyor ama ben çok üzülüyorum yıpranıyorum bunları ondan duydukça. Sizce ne yapmalıyım ilişkimiz böyle yürür mü bilmiyorum belki mesafe yüzünden böyle belki yanımdayken sinirlendiğinde hiç birini söylemeyecek. Ama şu an ne yapacağımı ne düşüneceğimi hiç bilmiyorum ya dediklerinde gerçeklik payı varsa. Bu arada aramızda hiç bir güven sorunu yok bu zamana kadar birbirimize tek bir yalan bile söylemedik.
Sinirliyken sevgilim çok acımasız kötü sözler söylüyor, sinirliyken ağzımdan kaçıyor diyor?