Babam sevdiğimle tanışmak istemiyor görünüşü yüzünden :/?

Selam arkadaşlar,

Ben bir senedir biriyler betaberim ve onu çok seviyorum. Sevdiğim Erkan aynı benim gibi kafadan beni çok mutlu ediyor gözlerinde beni ne kadar
Çok sevdiğini görebiliyorum benim için okadar iyilik yapıyor beni hep mutlu yapmaya çalışıyor. Kendisi ama sakat sakat dediğim elleri farklı gözüküyor yane küçük ve topallıyor azcık ama genede yürüyebiliyor ehliyeti var iki meslek sahibi yane herşey normal bir dış görünümü başka. Annem annesiyle tanıştı sevdi onu ve annesini fakat babama dedikten sonra babam sınırden patladı bağrıp çağırdı dedi bana sen sakata mı kaldın gelemezler bu eve yane önyargıladı tanışmak bile istemedi dedi ya onu seçip * olup gidersin ya da oturursun yerinde. Ailesi hep arkamda sağolsun ve çok seviyorum hepsini ailesi beni kendi kızları gibi görüyor kaynana gibi değil annem gibi ve babam gibi babası babaannesi anneanesi hepsini seviyorum onlarda beni ne yapçamı şaşırdım babama dedim ikisini istiyorum onu ve sizi hayır diyor ısrar ediyor kaçmayı düşüniyorum çünkü neden hep onların dedihine gıdım neden hep onlar ne isterse o olsun benim kararım bu bir senedir hala okadar mutluyuz ki anlatılmaz bir senedir mutluysam neden devam mutlu olamım bir yönden de ailemi bırakmak istemiyorum ama onlar beni düşünmiyor yane babam 😞😔siz ne diyorsunuz bu konuya?
Babam sevdiğimle tanışmak istemiyor görünüşü yüzünden :/?