EŞİM NANKÖR VE ÇOK DÖNEK NAPMALIYIM?

Arkadaşlar eşimle severek evlendik 4-5 yıllık evliyiz. Çocuğumuz yok. Hayatım boyunca maddi manevi yanında oldum onun, önceleri hatası oldumu çiçekler alır gönlümü alır özürler dilerdi. Son birkaç aydır sürekli özürleri azaldı, ve artık üste çıkmaya başladı. Yatak odamızı bile etkiliyor bu durum. O kadar yoruyor ki beni artık kendimi sürekli yorgun hissediyorum. Ne zaman konuşup haklısın bak insanlara şöyle davranalım bize bunu yapana şöyle yapıcam haklısın dediği ne varsa yutuyor yine gidiyor huzurumuzu bozacak insanlara el uzatıyor. O kadar bıktım ki ağlamaklıyım. İyice soğukluk gelmeye başladı. Az bir kaşım gelse bakıyor ne var sen kendi kırışmış göz kenarına beyazlayan saçına bak dediğimde surat asıyor. Sürekli bir kusur açık arama derdine düşüyor artık. Her b.. oku benden biliyor, kendi yaptığı hatalarda bile sürekli burnu havada olmaya başladı, ancak gideceksin sarılacaksın unutulacak. Hakikaten derlerdi inanmazdım, seneler sonra büyü bozuluyormuş. Benim için ölen biten neler yapan adamın hali tavrı bambaşka oldu. Sürekli oyun telefon bıktım artık. Dün gece 3 bucuğa kadar oyun oynadı geldi yatağa. Maç oynama derdine düştü. Napıcam bilmiyorum. Onun yüzünden boşluktayım. Bunaldım. Nolur bir akıl verin, sürekli konuşuyor haklısın diyor yine aynı yine aynı, düzelicek toparlıcaz diyor aynı, ne yapmalıyım?
EŞİM NANKÖR VE ÇOK DÖNEK NAPMALIYIM?