Eski sevgilim onunlaolan sextingleri aileme atmakla tehdit ediyor napmalıyım?

7 aylık bir ilişkiden çıktım. aylar öncesinden zaten ayrılmak aklımda hep vardı ama üniversite sınavı var diye sesimi çıkaramamıştım. sürekli pahalı hediyeler alıp her hafta evime kargolatıyodu. annem bundan çok rahatsız olup iade ediyodu her şeyi. ilişkimizin son bir haftasında (sınav haftası) sürekli kavga ediyoduk. ben sınav stresi yüzünden biraz daha uyumlu olmaya çalışıyodum ama bana bacım vs diyodu sonra da özür diliyodu. sınavdan sonraki gün kuzenim ve erkek arkadaşı beni biriyle tanıştırdı. ben zaten sevgilimden ayrılacaktım ama o tanıştığım çocuk olayı hızlandırdı. daha sonra ben o gece ondan ayrıldım. bir iki hafta boyunca hiç onu düşünmeden diğer çocukla hikayeler attım, iki hafta boyunca her gün o çocukla beraberdik. bir gün kuzenimin evine hepimiz oturmaya gidicektik kuzenimin annesi falan da var (halam). eski sevgilim bizim eve gelmiş kapıyı çalmış elinde bir zarfla anneme zarfı uzatıp gitmiş. evde babam ve abim de var biz trabzonluyuz biraz deliler o yüzden duysalar beni mahvederler. her neyse daha sonra zarfta uzun bir mektup ve tanıştığım çocukla fotoğraflarımız vardı. ama fotoğraflar zaten anneme gösterdiğim hatta bazılarında halamın olduğu fotoğraflardı. bu yüzden ordan yırttım ama sürekli beni arayıp ya da mesaj atıp tehdit ediyor. eğer engelimi kaldırmazsan seninle sextinglerimizi babana yollarım diyor. ben de korkup ona yalvarıyorum ama her defasında bir daha yapmıcam diyip tekrarlıyo. ben şu anda ona dava açsam her türlü haklı duruma düşerim ama ailem duyarsa bir daha beni bir yere salmazlar annem de bu olayları tam olarak bilmiyor. bilirse kalp krizi geçirir. hastanelik olur. en etkisiz bu olayı nasıl sonlandırabilirim. sürekli kuzenimin sevgilisi ve şu anki sevgilim onu arayıp tehdit ediyo ama bir türlü uslanmıyor. şu anlık bana söz verdi ama güvenemiyorum daha sonra ne yapmalıyım sizce?
Eski sevgilim onunlaolan sextingleri aileme atmakla tehdit ediyor napmalıyım?