Sevgilimin geçmişi neden beni bu kadar etkiliyor?

Degerli arkadaşlar sorunuma çözüm arıyorum çok sevdiğim bir kiz var ayni ben ayni benim gibi düşünüyor benim gibi esprili neşeli biri ayrica babasız yetim yani , 6 yaş küçük ben çok seviyorum onu ama engel var onu asamiyorum. Asamadigim konu benden önceki sevgilisiyle yasadiklari yani bunlar birlikteyken kiz bu çocuğa nuudde atmış daha sonra sevgilisi kiza gel sevisem demiş falan kiz olmaz diyince çocuk ozaman bende baska turlu hallederim demiş (yani essccort falan) anladigim kız onu cok sevdigi içinbu çocuğun evine gitmis sonra anlattigi kadariyla kendine dokundurmamis yani bakire ama ciplak olarak durmuşlar öpüşüp birbirlerine dokunmuslar falan filan tabi bunlari ben eski sevgilisinin bana bahsetmesiyle ogrendm sonrasinda sordugumda doğru olanlar pişmanım dedi anlatacaktim dedi falan inanmadim durum bu
Asil sorunum şu aslinda
Bende sutten çıkmış ak kaşık değilim o biliyor benim geçmişimi kabul ediyor ama ben yapamiyorum ilk duydugumda bunlari çok üzüldüm yemek yiyemedim midem almadı kusasim geldi kac gunler yemek yiyemedim sonra bir ara konuşmadım ozaman biraz olsun duzeldim yemek yiyebildim ama dayanamadım ozlemine aradim konusmaya basladik ama yine midem bulandi ve bu olaylari düşündükçe icimde bir kor gibi aci oluyor ve tekrar ayrildim simdi konusmuyoruz ve yemek duzenim duzeldi ama icimde bir acı var hala onu istiyorum ama yediremiyorum kendime ona birinin dokunması beni uzuyor bundan kurtulmak istiyorum yardımcı olursaniz minnettar olurum
Güncellemeler
+1 yıl
__ Boyle bir olay yaşayıp cozebilen var mı ?
Sevgilimin geçmişi neden beni bu kadar etkiliyor?