Bu olayı kadın erkek olarak ayırmayalım elleri veya başka yerlere güzel olan erkek veya kadının Belki her yeri güzel olabilir ama karakteri güzel olmayabilir Ben de zaten burada en önemli şey iç güzelliktir Tabii ki dış güzellikle bir insanın etkilenmesi için gerekli bir unsurdur Bunu asla zaten arka planı atmıyorum ama o güç güzellik denen şey bir gün gidiyor Fakat hiç güzellikler her şey insanda her zaman için kalıcı bir yere sahip oluyor
Bardağın boş tarafı burası galiba. Doğru haklısın
Aynen 😊
El güzelliğini etkileyen en önemli konu kişinin yaptığı iş. Ağır ve el gücüne dayalı çok güzel insan var ama elleri feci. Bence gönlü ve yüzü güzel insanın her yeri güzeldir ;)
Cevap
16Cevap
Ellerimi çok beğenirler. Ne zaman görseler ellerin ne güzel diyorlar. Diyenler de hep kadın. 🤭 Boğa burcu olduğum için ellerim, ayaklarım ve omzumun güzel olduğunu düşünüyorum. Bir astrolog yorumunda da bizim burçta daha çok bu bölgeleri öne çıkarmıştı.
Ayy omuzların da mı güzel 😳
Eeee birazcık öyle işte. 🙂
Ayy😳😳 beyaz tenli msin
Evet ellerim beyaz, parmaklarım kısa naziktir. Kadın elinden daha güzel olduğunu söylerlerdi. Çok da merakta bırakmayayım. 😄
Ayy yeter tamam sus artık 😳seninle birlikte olanlar çok şanslı
Vücudumu değil de yüreğimi, davranışımı beğenseler kafi. Elleri, omuzları promosyon olarak veririm artık. 🤭
Allahım karakterin de güzel drmekki 😳 vay be
Kendimde en çok güvendiğim şey kişiliğimdir. Kokuşmuş insan sürülerinin içinde açan bir güneş olmayı yeğlerim. Yanlışların içinde kaybolmadan doğruyu arayan biri. Ellerim belki çok şey ifade etmez ama vicdanım, yüreğim ya da sadakatim bir kadın için çok şey ifade eder. Bunu bilirim.
Manga karakteri gibisin.. Hayranlıkla okuyorum şu an akdksdk
Teşekkür ederim. Bu arada görseldeki üç elden de daha iyi ellerim olduğunu düşünüyorum. 🤭 Nazar mazar değmese bari çok bahsettik. Yarım kalan bir şiirim vardı. Tam onu yazarken girdik konuya. 😁
Bir kurşun mu döksek napsak
Bir duan yeterli olurdu. 🙏
Hemen ediyorum merak etme. Herkese de gösterme ellerini bence 😳
Var ol. Eldivenlerimi hazırladım bile. 🧤🧤 Güzel sohbetti doğrusu. İyi akşamlar. 😊
Çok lezzetli geldi teşekkürler iyi akşamlar ☺️
Burçların görünüm ya da kişilikle alakası yoktur. Öyle denk gelmiştir sadece. Burcun sadece doğduğun gün, yer ve saatle alakalıdır. Daha saçma çok az yorum okumuştum. Ayrıca, kibirlisin de biraz. Ben şahsen hayranlıkla değil, yüzümü ekşiterek okudum. Mangayla da pek alakası yok.
Bilemedim 🤔 değerlendirmeye sunmadım henüz :P
ama benim elim çoğu kızınkinden güzel, elleri güzel olan kızların da heryeri güzeldir bence sadece erkekler için geçerli değil bu genelleme bana kalırsa :D
Kesinlikle doğru
İlk el güzelmiş he benim elimin erkek versiyonu :D
Yaani tabiki hoşuma gider ama yüz tipi daha önemli benim için
Benimki de klavyeli olan. Ben de ilk yüzüne sonra eline bakıyorum smdkslfö
Jdlwoejslwlwjs
Cidden öyle. Ellerim gayet hoş ve her yerimde güzel😂
Şanslı
Birasss
Bu el güzel değilki ayrıca ne alaka eli güzel olur ayakları çirkin olur gözleri güzel olur burnu çirkin olur ne alaka
Soru bir ironi zaten
Ben erkeğin kalbi güzel olsun kadınınına sahip çıksın onu mutlu etsin her konuda yanında olsun paylaşımları ve desteği güçlü olsun derim 🍀
Bu ellere güzel diyorsan sen fetiş falan olma yaa😀
Haklısın
El önemli ama eli güzel diye de kusursuz olduğunu soylemek yanlış
Standar zayıf ve ince kemikli erkek eli coğu zayıf erkeğin eli bu şekilde damarlrı belirgin. Beyaz tenli olunca da hoş görünüyor sanırım
Güzellik kavramından ne anladığına göre değişir
Mantıklı
Elim güzel her yerim güzel değil
Hayır güzel
Biliyorum ben şşt
Herkesin düşüncesi farklı
Ellerim güzelde xperim yetmiyor 🙂😁
Bende de köpek dişi fetişi var. çok garip bence
Bende de vardı bir ara ama hiç köpek dişi dikkat çeken erkekle karşılaşmadım.
Bu fotodakiler hiç güzel değil yalnız...
Yaa
hayır.
Bu ellerle herşeyi yapabilir bana😂😂😂😄
Ellerim güzel. Kendim değilim
Hayır tabii ki
Fiziginden bellidir
Annem ellerimi ve saçlarımı kıskanıyor genelde.
Görüp karar ver derim
Nerden buldun bu kadar eli 😂
Anlamsiz
Biri el mi dedi🙈💕
Güzeldir
eller mühim :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?