adamı serbest bıraktım gitti başkasını buldu beni bıraktı, yani demem o ki her söyleneni uygulamayın :) acıklı bir tecrübe oldu ama öğrenmiş oldum. Yok muydu yani bunun başka bir yolu, heyecanını kaybetmiş ilişkilerinizde siz ne yapıyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılEğer gerçekten doğru olsaydı heyecan kaybolmazdı. Sonucu acı olsa bile doğru bir test olmuş.
Bu gibi durumlar için önceden hazırlıklı olmalısınız. Benim tavsiyelerim şöyle ;
- İple falan uğraşmayın. Bunlar modası geçmiş teknolojiler. Derisinin altına verici yerleştirin. Önce adamı bayıltın. Sonra derisinin altına onun anlamayacağı şekilde vericiyi yerleştirin. Böylece onu her zaman takip edebilirsiniz. Hazır cerrahiye başlamışken bir de apandistten girerek içine acil durumlarda yok etme tertibatı koyun. Sizi terk mi ediyor, pekiiiii... 3.2.1. BOOOMMM ! Elveda Salih !
- Erkek arkadaşınızı bir daha ki sefere hipnoz yöntemiyle kendinize bağlayın. Sizi terk etmeyi seçeneğini uygularsa... arabasıyla uçurumdan aşağı atma seçeneğini geliştirsin. Aslında düşündüm de daha iyisi aklıma geldi. Eğer sizi terk etmeyi düşünürse kendini öldürmesin, onun yerine travesti olsun. Eminim bu sizi daha çok eğlendirir.
- Çıkmaya başladığınız anda gizli gizli malına mülküne el koyun. Bir baksın ki ev, araba, şirket ve hatta köpeği bile sizin olmuş olsun. Sizden kaçmanın tek yolu Çin Hapishaneleri olursa gitmeyi aklına bile getiremez.
- Annesini rehin alın. Annesini rehin alarak şantaj yapın. Eğer annesi önümüzdeki 40 yılı çıkartamayacak gibiyse, babasını da rehin alın. Hatta kardeşleri, amcaları, nenesi ve sülalesini bile kaçırmaktan çekinmeyin.
- Erkek arkadaşınızla flörtün ilk dönemlerinde kendisine gülümseyen kızları amerikan usulü öldürün ve bunları da ona seyrettirin. "Hayatım ya benimsin, ya kara toprağın. Bu arada akşama ne yemek yapayım sana"
- Erkek arkadaşınız heyecanını kaybederse kendisine kaybettiği elektriği alması için elektrik şoku verin. Kesin çözüm.
Bunlar yardımcı olmazsa yeni fikirlerimi de size sunabilirim.
Başarılar04 Yorumla
Soran+1 yılahhahh çok iyi ya ama bunları uygulayacak herif yok artık hayatım =)))
- +1 yıl
Yahu daha iyi işte. Size dangoz mu yok. Size teklif eden ilk erkeğe evet diyerek deneylere başlıyorsunuz. İlk 10 kişinin günahı olmaz. Onlar deneme sürüşü ve kalibrasyon ayarlarına kurban gitsinler. Bu arada kurban dedim de, kadavraları atmayın onlar bize lazım.
Ülkede 75M insan var. Yarısı "herif". Ohoooo, bir sürü imkan var.
Siz yarın şöyle bir endamınızı gösterin, episi gelir bea. Tıpkı peynire koşan fareler gibi kapana girecekler.
Soran+1 yılayyy yok bebeğim istemem ben ırk olarak hepsinden tiksindim deney için bile kullanamam =)
- +1 yıl
Tamam, ırk olarak Türkleri kenara koyalım. Arap, avrupalı hatta uzakdoğulularla çalışalım. Etnik çeşitliliği arttırarak olaya sosyal bir pencereden bakalım. Hatta oldu olacak araya 2 babun, 3 şempanze ve bir goril ayrıca Ciguli, Atilla Taş, Ajdar ve benzerlerini de dahil edelim. Bu çalışma bize Nobel getirir. Kendinizi 21. yy'ın Madame Curie'si olarak hayal edin.
"bebeğim" ? :))
Yaşımı düşündüm olmadı, konumumu düşündüm dolmadı, boyuma posuma baktım sığmadı.
En İyi Cevaplar
+1 yılMantık Bu Olmalı... )
Boşver Dönseydi Senin'di Zatenn... .)
www.google.com.tr/search01 Yorumla
Soran+1 yılahahahhh =)
:)))) o aklı verenlerin hiç sevgilisi olmamış. Insan hiç sevdiğini bırakır mi. Önce biraz çabalar, konuşur ve baktın olmadı tekrar dener bunları sonra baktın hala olmuyor simsikiiiii sarıl ve yitele ki daha hızlı gitsin dimi :D :D saka bir yana eski sevgilin birini bulmakla kendi karakterini belirlemiş. Emin ol ondan ne ona nede sana hayır gelir. Ne demişler ayran olanın calkalayani çok olurmuş :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılevet b.. un etrfında sinek çok olur dedim gectim bende =)
Soran+1 yılamin, en güzel dilek bu oldu bence , çatlasın köpek =)
Demekki sevmiyormuş hemen gitmiş başkasına.
Boşver kurtulmuşsun karaktersizin birinden.
Öylelerinden hayır gelmez.11 Yorumla
Soran+1 yılbende oyle dedim zaten =)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
42Cevap
+1 yılO zaman hiç sizin olmamış , kurtuldum gözüyle bakabilirsiniz. Ancak dikkat etmekte fayda var
dikkatmizah.com/.../ikinci-bir-sans.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi ya=)
+1 yılbiraz delice gelebilir ama benim uydurdugum ic ses diye bir karakter var sevgilimle sorun oldugunda onada soyledim ic seslerimizi konusturuyoruz mesela omer suanda cok uzgun oraya gitmeni istemiyo o da ama gitmesi lazim zaten annesiyle gitcek gibisinden 3 senedir boyle gidiyo :D
01 Yorumla
Soran+1 yıltuhaf =)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha o denli heyecanın biteceği bir ilişkim olmadı çok uyuz bir karakterim var direk bırakıyorum insanları o yüzden daha o anı tadamadım
14 Yorumla
Soran+1 yılbu daha vahım =)
Cevap sahibi+1 yılevet ama bu dediğim 3 sene önceydi şimdi değiştim ve ciddi bir ilişki için hayatıma katacak biri katmadı hep etten götten adamlar denk geldi malesef
Soran+1 yılinsanların hepsi g.. ten =)
Cevap sahibi+1 yılyok ben değilim :)
+1 yılZaten hiç seninle olmamış güzel kalpli arkadaşım boşver!
İlişkide herşeyi ilk aşamada bitirmeden sindire sindire gitmeyi deniyorum :)
Ha gidecek kişi ipi serbest bıraksan da, sıksan da dolaştırsan da yine de gider.01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle emınım ondan zaten. gitmek istemeyenı de kovuyorsun yine gitmiyor hayat boyle.
Birde bunu deneseydin:
www.vekarikatur.com/.../...C3%B6nerse-senindir.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılevet bu daha güzelmiş ahahahhh ben yanlış şekilde salıvermişim =)
iyi ki demişler seni sevmiş değer vermiş olsaydı götü başı oynamaz hemen gidip birini bulmazdı helvasını yap dağıt sen daha çok mutlu olmalısın böyle bir gereksizden kurtulduğun için
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede gereksiz mal değneğiii
Ucurtmanin ipi koparsa sence sahibine geri donermi? Birde boyle dusunseydin keşke :( senin adına üzüldüm ama olsun senin canın sağolsun :)
08 Yorumla
Soran+1 yılühüüü ühüüü uçurtmam kaçtı =(
Soran+1 yılbir daha davosa gelmem =)
Soran+1 yılyokkk yıldım canımdan bıktım :)
Soran+1 yılgözümsün =)
belli bir vakitten sonra heyecan aramıyoruz sadakat saygı gibi şeylere bakıoz idare ediyoz heyecan arayınca noldunu görmüşün işte hahahah çok güldüm
06 Yorumla
Soran+1 yılbenım acınacak halıme siz gülüyosunuz ne mutlu bana =)
Soran+1 yıl50 sine değil bu mal değneğine verdim ben yıllarımı arkadasım =)
Soran+1 yılgelmesin zaten tıksıntı duyuyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla ilişkide heyecan gittiyse anca uzatmaları oynarsın eninde sonunda yine biter. Zorlamakla olmuyor bazı şeyler...
02 Yorumla
Soran+1 yılkahrolsun bazı şeyler =)
- +1 yıl
Aynen :)
Yeni heyecanlar keşfedin suprizler yapın kendinizi değiştirin ve aynı zamanda sevgilinizden de bunu bekleyin
02 Yorumla
Soran+1 yılartık bişey bekleyecek sevgilim yok, heyecanları yenı sevgilisiyle yaşıyor herif =)))
+1 yılya bırakmasaydın da senle birlikteyken başkasıyla olsa daha mı iyiydi sevmiyormuş demek ki seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılsevmesin mal değneği
Hhahha! kız beni güldürdün gece gece Allah'ta seni güldürsün :DD
O akıl değil ahmaklık, onu diyenler eminler kendilerinden çünkü :D03 Yorumla
Soran+1 yılallah top etsin hepsini 2 senem gitti ziyan oldu, zaten sevgilim olacak mal değneği de dünden razıymmış, nasıl bir şeytan üçgeninin içindyim ben yaa=)))
Soran+1 yıl=))))))))))
Şimdi ipini serbest bırakırsın dolanır dolaşır dağlara taşlara geri dönse bile yolunu bulamaz boşuna beklemeye gerek yok :)
04 Yorumla
Soran+1 yıldaglarda taşlarda kalasıca =)
Soran+1 yılallah getirmeye =)
ipi serbest bırakmak derken yani? bir de ben deneyim :d bakayım benim miymiş :D
02 Yorumla
Soran+1 yıldeneme bile aman diyeyim herif gider bulur bir mahle dilberi, sende benım gibi kalırsın ortada sap gibi =)
+1 yılTatil
Sosyal aktivite
Seks fantazileri
Tarz ve saç değişimi
Kıskandırmak.10 YorumlaBiri diyo ipleri elinde tut biri diyo serbest Burak yanlis şeyler
Hz muhammet sav : kizim sen ali ye eş ol ki ali de sana köle olsun buyurmuştur... Dostm02 Yorumla
Soran+1 yılyanlış aklın kurbanıyım :)
+1 yılateslendir sende kirmizi ya da siyah giyin seksi ol atesli ol
00 Yorumla
+1 yılee ne demişler vantilatörü serbest bırak dönerse serindir, dönmezse hiç serin olmamıştır zaten :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl=)) motorunu soğutmamış adam
- +1 yıl
:d sulayıver bı :D
Heycan mi istiyorsun yanina gelince nerdesin sen de bir tepik at. Bak o heycana sen hatta macera bile olur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke vuraydım =)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen yetmiyosun ki adam başka birine gitmiş ona hiç kimsenin yapmadığı şeyleri yap aklını basından al dicemde zaten gitmiş bidahakine artık :)
04 Yorumla
Soran+1 yılben buyum beğenmeyen cici oğluna almasın =)
- +1 yıl
o zaman gidenin ardından laf yapmicaksın yoluna bakıcaksın cicim :)
Soran+1 yılpıçaklarım seni bak :(
- +1 yıl
emanet var bende sıkarım kafana bak :)
sevgilinin ipini serbest bırakayım derken ilgisiz, alakasız davrandın sanırım ona.
03 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa çok sıkıyorsun bir fırsat ver dedi bende fazlaca verdim fırsat
- +1 yıl
-_-
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılbırakmasaydın ne olacaktı seninle mi olacaktı sanıyorsun? :D öyle olsa başkasını bulmazdı
13 Yorumla
Soran+1 yıl=)) sevgilimin sucu yok kız ayartmış dermişim ahahahhhh =)))
- +1 yıl
halamın bıyıkları olsa amcam olurdu :D
Soran+1 yılzüğürt türk kadını tesellisi =))
canını sıktı mı hatunu salmalı sebebi yoktur da senin için bir şey diyemem kötü olmuş :D
04 Yorumla
Soran+1 yılzavallı ben =)
Soran+1 yılyok almadım =)
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Aaaaa ben demiştim üstüme iyilik sağlık gece gece lanet yedik iyi mi. Senin sevgilin tirtsa benim suçum gunahim ne.
00 Yorumla
+1 yılgidiş o gidiş.. dönüş olmaz artık avcuna adını yaz yala:D
09 Yorumla
Soran+1 yılhıhhhh=)
- +1 yıl
kız olsam kaile almazdım aman sana mı kaldım kerkenez der çayımı içerdim:)
Soran+1 yılbende öyle yaptım zaten hakaret bile etmedim =)
- +1 yıl
öyle yap zaten sana bakmayacak erkek kimmiş şaşarım daha iyilerini bulursun :D
Soran+1 yılerkek ırkından soğudum. bak besle büyüt millete hediye et, cefasını çek sefasını millet sürsün ohhh =)
- +1 yıl
herkes aynı değil şunu bir anlayın mümin kardeşlerim:)
Soran+1 yılanlayamadım maalesef eksik bişey var =)
- +1 yıl
of of geberip gitsekte kurtulsak zaten 100 sonra kimse kalmayacak şu zamandan bir kaç Guinness rekorlar kitabına girecek insandan hariç.. 100 sene sonra yokuz yok takma bence:D
Soran+1 yılinşallah temelli yok olsıcalar =)
+1 yıl"... bıraktım eve dönmedi kayıp ilanı verdim 1 aydır kayıp" :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahahah=)))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinsana ip baglamak mı?
nasıl bir cümle bu ya
Erkek insandır kadında ipini serbest bırakmak?
gaddarca bir deyim.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldönmediğine göre hic senin olmamış napcan kısmet :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 senem ziyan oldu yazık , ben ne doktorlar mühendisler bulurdum o 2 senede ahahahah =)
Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Ahaha :D Bize ders olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen valla =)
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. serbest bırakıyoz bizde bazen donuyolar yine canları sıkılınca
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende aynen senin gibi bıraktım kati oluyodum az daha
00 YorumlaDmekki senin deglmis
21 Yorumla
Soran+1 yıldeğilmiş valla
Gittin dinledin öylemi :D
06 Yorumla
Soran+1 yılevet salak ben=)
Soran+1 yılmallık bende kusura bakma =)
Soran+1 yılbende üzülüyorum =)
SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN..
05 Yorumla
Soran+1 yıl=)))) ölmüyor
Soran+1 yılyok ya allah yolunu açık etsin o da ana evladı bişey diyemem.
Soran+1 yılYapacak bişey yok bende böyle bir safım işte ;)
+1 yılipi Bırakıp bildiğin bir yere bağlıyorum ben.
01 Yorumla
Soran+1 yılheheheh=)
+1 yılhahahah güvercin besler gibi
03 Yorumla
Soran+1 yıl;))) güvercinlere yem verince uçup uçup geliyo geri ama bunun kuş kadar bile beyni yok
- +1 yıl
vushhahah cidden :D
Soran+1 yıl=)))))
+1 yılhakkat napıyorsunuz=? kaç yıldı ki bitti...
010 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene =)
- +1 yıl
noldu nasıl anladın ilk bu arzunun bitmesini...
Soran+1 yılhissettim
- +1 yıl
yaa sonra da bitti he :(
Soran+1 yılya erkekler anlamadığımızı sanır ama biz hissediyoruz herşeyi, ben mesela başkası olduğunu da hissetmiştim na bileyim öyle işte.
- +1 yıl
burcun ne kuzu senein
Soran+1 yıloğlak
- +1 yıl
sonuç bitkisel hayat :)
geçmiş olsun..
oğlak kadını zaten zor güvenir
Soran+1 yılevet hiç bir zaman güvenemiyorum gvenmiş numarası yapıyorm
- +1 yıl
yazık ya.. üzülüyorum bir oğlak a hep...
yani şeyler dene öyle ipini falan uzatma
00 Yorumla
+1 yılDaha iyilerine layıksın :)
04 Yorumla
Soran+1 yılkanka zaten sana yakışmıyodu b.. a benziyodu da de tam olsun =)
- +1 yıl
Olmus bıtmıs nıe uzatıosun, salla :)
Soran+1 yıl=)))
- +1 yıl
hem aklında ayrılmak varmıs. cok sevse bırakır mıydı? akıllı ol mantıklı ol :=)
kanka sen ne bakıyorsun onlara aaaa :S
03 Yorumla
Soran+1 yıl=)) çok malım demi =)
Soran+1 yılahahahhh=))
+1 yılÇok serbest bırak demedik:) birazcık
01 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim meyilli olduğunu mal değneğinin =)
+1 yıl:)) saolasın ablam :=))) öğrendik iyi oldu bak
02 Yorumla
Soran+1 yıltabi bir musibet bin nasıhatten iyidir=)
- +1 yıl
aynenn ama öyle sonuna kadar kovalayıp kaybetmek daha iyi bence
Espri yapasım geldi bu soruyu görünce ya :D
06 Yorumla
Soran+1 yılyap bacım =)
Soran+1 yılhep bu kızlar yuzundennn =)
Soran+1 yılmal değneği ne olacak =)
ipli sevgili nedir yaa:)) gstringmi giyiyodu:))
10 Yorumlahaha kötü olmuş
010 Yorumla
Soran+1 yıldimi=)
Soran+1 yılallahın adaleti şaşmaz emeklerimi görüyor yıllarımı verdim ben, illa ki yiyecek tekmeyi o zaman da sıftına bakan buulamayacak
Soran+1 yılsinirlendim =))) başka kıza tercih edilme meselesi kafama takıldı rekabet falan =)
Soran+1 yılkavga edecek kadar mahle dilberi değilim, saadetler dileyip yoluma devam ettim , düşüremem kendimi =)
Soran+1 yılben gösteririm karakterim bu.
gitti de gitti
06 Yorumla
Soran+1 yıl:)) güzel şarkı
Soran+1 yılçok acıklı=)
Soran+1 yılevett=)
Ohh mis :)
00 Yorumla
+1 yılYenisini bulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılhee sokağın başında dağıtıyomuş kızılay
- +1 yıl
Tüüüü
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle olmaz işte.
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizin ipini serbest bırakın dediler dönerse senindir dediler , bıraktım nalet gelsin bu aklı verenlere ;)))?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler