Tam bir temas bağımlısıyım yani erkek arkadaşımda cafe de bile otururken bacağıyla, koluyla, eliyle oynamam gerekiyor. Oynayamazsam kendimi tehlikede tedirgin hissediyorum. Nasıl çözebilirim ve sizce bundan rahatsız oluyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dokunmayı seviyorsun ama böyle bir şey duymamıştım, sanırım yalnız olduğunda böyle bir sorunun yok, sadece erkek arkadaşında, muhtemelen daha sıcak hissetmek istiyorsun , için yanıyor ve ıslanıyorsun da.. öyle mi acaba?
02 Yorumla- +1 yıl
Tam psikolojik olarak girip ıslandığımgerekçesiyle çikman gözlerimi yaşarttı yok bebeğim oyle değil
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence bu çok ciddi bir sorun çünkü sürekli dokunma isteğiniz veya erkek arkadaşınızın eliyle oynamak istemeniz hatta bunun akabinde kendinizi tedirgin hissetmeniz ciddi bir psikolojik sorunun belirtisi aslında. Hatta bunun ben takıntı ve obsesif kompülsif bozukluğa işaret ettiğini düşünüyorum. Fakat bunu yenebilmek yine sizin elinizde. Aklınıza temas bağımlılığını getirmeden hayatınıza devam edebilmeyi, kafanızı başka şeylere yoğunlaştırmaya özen göstermelisiniz. Eğer bu sorunun hiçbir şekilde üstesinden gelemiyorsanız, ya da üstesinden gelemeyeceğine inanıyorsanız alanında uzman bir psikoloğa gidip psikolojik destek almanızı tavsiye ediyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
+1 yılbunu biraz güvensizliğe benzetiyorum. karşında ki ile bir temasta bulununca güvende hissediyorsun ama unutma ki. karşındaki kişiye dokunmasanda o hep yanında. yani dokunman sadece senin içini rahatlatan bir durum. ufak yaşta kaybolma gibi bir durum yaşadın mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Şöyle küçükken anneme karşi da böyleymişim aklı baska yerinde olan bir doktor rehabilitasyon merkezine yatirilmam gerektigini savunup 1 ay orda yatirmış (yaş 4)
- +1 yıl
psikolojik bir durum olabilir. temas halinde olunca kendini daha güvende hissetmen. bu durumu bir psikiyatri ile görüşmek senin için daha sağlıklı olacaktır. fakat dediğim gibi yanında ki kişiler her zaman yanında onlara bir temas sağlamayınca bırakıp gitmeyeceklerdir. o yüzden kendini biraz zorlayarak bu durumdan kurtulabileceğini düşünüyorum.
+1 yılBen de öyleyim yapacak bir şey yok sevgilim de öyle nasılsa aile yanında bile rahat durmuyo illa dokuncak bı şekilde
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
86Cevap
Biz sevgilin değiliz, rahatsız olup olmadığını nerden bilelim?
64 Yorumla- +1 yıl
O da mecburiyetten yapiyor gibi aslında bir yere oturuyoruz bacağını direk kucağıma uzatıyor
- +1 yıl
Başka yerine uzatmasın bacağını dikkat et bacım
- +1 yıl
Yok bacım puplic sevmeyiz sağolasın
Hoşlanıp temas etmek ayrı, tehlikede hissettiğin içinse apayrı bence aşman gereken bir sorun
23 Yorumla- +1 yıl
Cidden düşününce yardım almam gerekiyor bence de çünkü sokakta yuruken de yanimda biris varsa ceketinden, pantolonundan, tişörtünden vb. Şeylerin ucunu tutmadan yürüyemem
- +1 yıl
Yok be çevrem sabırlı bu konuda
+1 yılYine bir temas bağımlısı jshsjsjsj
bacımsu iyi hoş ama fazlası sıkar11 Yorumla- +1 yıl
3 senedir sıkmadı sonrasın da sıkarsa bilemem
Ben olurum bence yavaş yavaş başla ufak şeylerle önce 30 sn sonra 1 dk dayanmaya çalış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılAliskanlik haline gelmis sanirim. Yani tek cozumu kendini tutacaksin ya da kendini tut 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de eşime öyleyim.. koluna, her yerine dokunuyorum.. araba kullanırken mesela elim sürekli orada oluyor 😂 tabii ki çek deyip sırıtsa da çekmiyorum elimi.. aslında zevk aldığımdan değil, alışkanlık yapmışım kendime sanırım o yüzden 😊
21 YorumlaBen bir erkek olarak seviyorum böyle şeyleri pek çok erkeğinde memnun olabileceğini düşünüyorum tabi herşeyin aşırısı fazla abartılı bir şekilde yapıyorsan sorun olabilir
00 YorumlaHiç sanmıyorum. erkekler kız arkadaşlarının sürekli kendisine dokunmasına ve kendileriyle uğraşmalarına bayılıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde bir arkadaşım öyleydi ama o acıtıyordu sürekli cimcikliyordu artık ona öyle alışmıştım ki yapınca iyi hissediyordum
10 Yorumla
+1 yılBende öyleyim ama kendimi durdurabiliyorum ama neden çözmek istiyorsun hep el ele, kol kola olmak güzel ya
10 Yorumla
+1 yılSukuşhi anahtarlıklar var elinde onu sık birine temas etmektense. Yalan yanlış birinin bir tarafını ellersin öttürüverirler yoksa
10 YorumlaYaaa sicak gunlerde Elim cok terler ve elele tutusmak istemem o yuzden ama gelde kizlara anlat 🤦🏻♂️ Tutmayinca atarlanip tripleniyorlar
13 Yorumla- +1 yıl
Aah o el terlemesi 😔 aynı dertten muzdaribim
- +1 yıl
@arzugızım01 🤦🏻♂️ Allah kurtarsin
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çok itici bir huy
Bence kurtulmaya bak.
tek başına çıkınca napıyorsun peki?01 Yorumla- +1 yıl
Tek başıma çıkmaya pek fırsatım kalmıyor
Bir psikolojik danışmana başvurup terapi alaraktan kısa sürede bu bilişsel davranışınızdan kurtulabilirsiniz kalıcı olarak...
00 Yorumla
+1 yılPsigolağa git, erkek arkadaşınla da bu konuyu konuş.
01 Yorumla- +1 yıl
Konustum problem yok dedi
temas edilmekten hoşlanıyorsun sen sanırım dokunmatiksin, sana dokunulmayana kadar sen ne bişey hisedersin nede zevk alırsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çözülmesi gereken bir sorun gerçekten. İnsan her anlamda kendisini güvende hissetmeli. Bu anksiyeteye doğru evrilebilir gibi duruyor
00 Yorumla
+1 yılİyiki başka yerleri ile oynamıyorsun umuma açık yerlerde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Rahatsız olup olmadığını ona söyleyebilirsin 🤔 diğer konuya gelince psikolojik yardım alabilirsin
10 YorumlaBende oyle. Kız arkadas olmasa bile yakın arkadasların sürekli omuzları basuna vs dokunuyorum saka gelan 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kötü bir alışkanlık 👈 Karşındaki kişiler arandığını sanabilir 😁
00 Yorumla
+1 yılAman dikkat et eliyle oynayım derken başka yeriyle oynama milletin :)
021 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim la adam. niye milletle oynayım ben
- +1 yıl
Sen bağımlısı değil misin la bu sevgilin gidip başkası gelince onla da oynuyacan la
- +1 yıl
Arkadaşim olana temas ediyorum tanimadiğim birine neden dokunayim
- +1 yıl
Bende diyirum ki bu sevgilinden ayrilip yeni manita yapinca ona da temas edecen
- +1 yıl
Ee tamama oldu ki ayrildik yeni manitam olunca yabancı mı lan manitam iste
- +1 yıl
Ay neyse
- +1 yıl
Her manitana dokun oynaş
- +1 yıl
- +1 yıl
Bende dikkat et diye uyarıyorum o el başka yerlere gitmesin dyrum sıkıntı olur dyrum
- +1 yıl
Tamam abisi hadi kenarda oynayın
- +1 yıl
Ağzını topla sen eğitimisin de nolmus oynamaya ne kadar da meraklisn
- +1 yıl
Kizlaar karsinizda bir comar var ciddiye almayin bosverin
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. Sosyal ortamlarda (sürekliyse) pek hoş olmaz bence.
00 YorumlaSürekli beni elliyen biri olsa hoşuma gitmezdi hele sevdiğim kalabalık ortamda çok elleşmemeli yakışmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılBen rahatsız olurdum okurken bile sağlıksız duruyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen de surekli eliyle oynuyodum rahatsiz olmazdi hic
00 Yorumla Başkasının temaslarınınizlemesi holuna gidiyormu peki
00 YorumlaHiç hoslanmam öyle surekli dokunan civik insanlardan (sevgilim veya ailemden biri bile olsa).
10 Yorumla
+1 yılGrzkl mısın burayda sorcana ona sorsana. Röhötsöz ölöyör mödör biz ne bilek
03 Yorumla- +1 yıl
@Skyquake ha tamam senden onay aldıysa sorun yok. Ekiekieki
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir nevi taciz bu iyiki kadınsın
12 Yorumla- +1 yıl
Gidip lök diye ellemiyorum ki ya o uzatıyor ya da izin alıyorum
+1 yılBir an önce tedavi olmalısın dışarıda bunu fırsat bilecek abaza çok fazla ve bunu bir daha asla dile getirme kas gevşetiltici ve seratonin içeren antidepresan lar kanımca İyİ gelecek
20 Yorumla
+1 yılDeğişik bir durum. Yanlış anlaşılma durumu çok yüksek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Kötü bir alışkanlık. Ben rahatsız oluyorum mesala bana dokunulmasından
04 Yorumla- +1 yıl
Hahsjzjskxks
- +1 yıl
Güldüm sadece
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende tam tersi temastan nefret ederim dokunulmayı sevmem telepatiyle seks yapılsaydı keşke diyorum hatta arada
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Skyquake aynen
+1 yılBen dokunmakla da kalmıyorum ısırıyorum, nişanlımın kolunu, yanağını, burnunu ısıradım geliyor 😂😂
10 Yorumla
+1 yılben de erkek arkadaşımın kucagına oturma bagımlısıyım. acaba rahatsız oluyor mudur? dssdfssfdfs ahahaha saf saf sormuş :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bebeğim rahatsız olsa adam 3 yıl dayanmaz
- +1 yıl
Dün sordum ona 3 yıl oldu benide bağımlı yaptın diye bir cevap aldımm
- +1 yıl
hocam biraz daha ince troll yapın yapacaksanız
Enerjin sıkışmış olabilir birşey yok yay enerjiyi kendini serbest bırak, korkak olmayı bırak rahat et.. :D
12 Yorumla
+1 yılTemas falan diyince yanlış anladik bacım bu dönemde 😃
20 Yorumla
+1 yılhmm sıkılmıyor musun sürekli o şekil
20 Yorumla
+1 yılbirçok erkeğin rahatsız olacağını düşünmüyorum tabi bu kişiden kişiye de bağlıdır da ama bence erkek arkadaşın rahatsız olmuyosa sıkıntı etme kendine
00 Yorumla
+1 yılBu çözülecek birşey değil ki ne kadar harika bir kadın olduğunuzun farkında mısınız siz?
10 Yorumla
+1 yılPsikoloğa git bu huyun sonu cok kötü
10 Yorumla
+1 yılBunda çözmeni gerektirecek birsey yok. sadece dokunsalsin
00 Yorumlabir arkadaşimda böyleydi , söylemiyodu ama cok belli ediyodu bana
00 Yorumla
+1 yılCiddi bir psikoloji sorundur biliyosun bunu. Çocukluk tramvasina bağlıdır hatta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Bende senin gibiyim alıştım artık
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. çok ilginç. onunla konuş
02 Yorumla- +1 yıl
Konuştum dün rahatsız olsam 3 yıl dayanmazdım dedi
+1 yıleeeeee
adamın bir yerleri kalkmıyor mu02 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahha kanka bacak yani ordan da tahrik olup kalksaydı sevgilim olamazdı.
- +1 yıl
yaramazlık yapmıyor musun
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah kolaylık versin.
10 Yorumla
+1 yılYanlız değilsin merak etme.
00 Yorumlaçözemezsin sen dokunsalsın çünkü
00 Yorumlasadece bacağı eli kolu mu xd
00 Yorumla
+1 yılZannetmiyorum daha çok hoşuna gider elemanın
00 Yorumla
+1 yılBende temas bağımlısıyım
00 Yorumla
+1 yılBu temaslar bir gün başına iş acar haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılRahatsız değil tahrik oluyordur
00 Yorumlaçok ilginç birşey resmen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılBence guzel bir sey 🙂
05 Yorumla- +1 yıl
Ya bir şey diyecem sana sen 5 yıl öncede sitedeydin sanki, duygulandım şu an, pek muhabbet etmedik ama nickini görünce hatırladım
- +1 yıl
@Nightlove9_ ne guzel sevindim buna 🙂 senin nickin neydi
- +1 yıl
Ben bu süre zarfında çok üye olup sildim hesabı hatırlamıyorum pek.
Eskiden site daha güzeldi daha masumdu eğlenceliydi - +1 yıl
@Nightlove9_ bende hatırladım benimde 6 yıldan fazla oldu
- +1 yıl
@Nightlove9_ nickini bilsem kesin hatirlardim
warr öykesi..
ell yeterli mi00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı. Yapmamaya çalış. Evet çok rahatsız edici bir şey
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt