Sevgilimi çok seviyorum, ama bazı olgun olmayan saçma davranışlarım yüzünden ilişkimiz kötüye gitti. Normalde birbirimizi çok seviyoruz ama soğuduğunu söyledi.. Aylardır korona dolayısı ile üniversiteler kapandığı için farklı şehirlerdeyiz ve sağlıklı bir iletişimimiz yok, görüşmüyoruz bile. Yüzyüze konuşalım dedi.. Onu değiştiğime nasıl ikna edebilirim sadece bir şans istiyorum. Onu çok seviyorum.
not: lütfen bir erkek için çabalamaya değmez giden gitmiştir vs demeyin. Çabalamak istemesem zaten bu soruyu sormam. Bir şeyleri düzeltmek için bu soruyu soruyorum.
not: lütfen bir erkek için çabalamaya değmez giden gitmiştir vs demeyin. Çabalamak istemesem zaten bu soruyu sormam. Bir şeyleri düzeltmek için bu soruyu soruyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Şöyle bir avantajınız var; yüzyüze görüşme durumu sizin lehinize olacaktır çünkü erkekler uzaktan bir şey hissetmiyorum duygusuna girdikleri zamanlarda kızı aniden karşılarında gördükleri zaman muazzam bir duygu içine girebilirler, bu sıklıkla yaşanan bir durumdur.
Demek oluyor ki siz bu adamı gördüğünüz zaman gayet şık bakımlı ve güzel halinizle ona kendinizi gösterin ve neşeli olun sakın eski konuları açmayın ona cana yakın davranın ve ne kadar özlediğinizi söyleyin. Pozitif enerjiniz onu etki altına alıp size doğru çeker, aranızdaki güzel anıları hatırlatın ve hep yaşadığımız güzel günleri düşünüyorum diyin; şans sizden yana olsun.
Sevgiler
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Adil bey bana yüz yüze olsak da ilişki istemediğini söyledi ben de sürekli ağladım yalvardım ama vazgeçmedi fikrinden.. ayrıldık.