Sevgilim beni hiç bir yere göndermiyor ben ne yapacağım böyle? :(

arkadaslar benım 1.5 yıldır gayet cıddı bı ılıskım var .. 2 hafta önce ailesiyle tanıstırdı çok sevdım onlarda benı tabı ablası ıle daha öncede gorusuyorduk hep alısverıse falan bırlıkte gıderız annesı ablasına bişe örünce banada örer genellıkle süpriz yapar :) sevgilim de çok iyi dürüst güvenilir beni üzmeyen ben ıstemıyorum dıe su ana kadar benı öpmeyen bı ınsan :) 2 aydır bize 17 saat uzakta bi sehirde .. 2 kere geldı 2sınde de süpriz yaptı son geldıgınde ıste benı ailesi kahvaltıya çağırmıstı 3 kere çağırdlar 4.ye gittim oturuyordm ben sevglm burada degıl sanıyordum içeriden bi geldi işte kahvaltı hazır mıııı dıe :)) annesının yanında benı kaldırdı öptü annesı sana süpriz yaptk beğeneden mı kızım dedi :)) herşey çok güzel amaa . mesela arkadaslar dün kız arkadasımla baloya gıdıcektık izin vermedi gitmiyceksn senı o kadar erkegn ıcıne gondermemı bekleme dedı bana ya . birsürü böyle mesaj attı . muglaya gıdıcektık 1 aylıgna arkdsmn ailesi ve ben çok yakın arkdasm ailem bile izin verdi sevgilm yine istemiyorum dedi .. Dısarı cıkmamı bıle ıstemıyor o baska sehıre gıttı gıdelı .. gecen telefonda konusyodk bilgisayrı acıodm tam o sırada bilgisayrn sesi duyulmus ona kapat hemen o bilgisayarı dedı :S hep böyle şeyler yapıyor acayip kıskanç ya tek ablası ıle ve kendı ailemle çıkarken rahat edıyormus bana yoksa evde dur içim rahat etsın baskası ıle göndermek ıcımden gelmıyor ve heryere beraber gidicez bekle ben gelınce bol bol gezeriz dio ama ayda 1 gelıyor oda 3 günlüğüne ben napıcam böyle ya :(
Sevgilim beni hiç bir yere göndermiyor ben ne yapacağım böyle? :(