Nisanlim eskisi gibi benimlen ilgilenmiyor, beni sevdigini bile cok az soyluyor, eskisi gibi degil cok soguk, onun yuzunden bende monotonlastim artik.
Onu cok seviyorum, ne yapacagimi bilmiyorum
Onu cok seviyorum, ne yapacagimi bilmiyorum
benimle konusma ayrıldık bitti diceksin 2 hafta konusmayacaksın ipleri eline alacaksın kıymete bineceksin başka türlü olmaz
Sizin nasıl regl varsa erkeklerde bazen duygu terslemesi olur ve düzelir. Kendini evliliğe alıştırıyor bir nevi ego yani
Konusup duzeltmek istiyorum, neden boyle davrandigini ogrenmek istiyorum ama kendimden daha cok uzaklastirip sogutmaktan korkuyorum
Konuşmana gerek yok. Sn onu anlat bana ne iş yapar ne eder yaşı kaç?
25 yaşında ve muhasebeci
Sen çalışmıyor musun?
Öğrenciyim
Durum şu aslında kıskançlık ya da sana söylemek isteyipte söyleyemediği birşey bu bu senin tavrın olur okul sonrası hayatın ama ilişkinizle alakalı iki gün sonra sorununu sana ifade eder. Sen ilk başta direk sert çıkarsan sorun büyür ama nabZa göre şerbet verirsen olay kısa sürer istediğin olur...
Nabza göre şerbet derken onun davrandığı gibimi
Hayır senden birşey ister ya da sorunu söylet ters cvb verme istediği cvb ver ona İnan sonrası senin istediğin gibi olur.
benimlen? ahahaha bana bir öğretmenimi hatırlattın. bir zamandan sonra öyle oluyo takma zamana bırak
Cevap
3Cevap
aynısını bende yaşıyorum dile getirsen de boşa öyle bişey yok ben seni çok seviyorum diyolar 😕 sıkılmaya başladım artık
Nişanı takmıs sen ceptesın kanks nıe soylesın ^^
Anlamiyorum bu erkekler nie boyle duygusuz odun
sende sıkılacaksındır sabret
birlikte oldunuz mu
Hayir
en fazla ne oldu
Ne sacma soru, benim sorumlan ne ilgisi var bunun
adam alacağını aldıysa soğuması normal
Cinsel iliskiye girmedik buna izinde vermem zaten!
azı bile yetmiştir ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar