+1 yılBence böyle bir soru tarzı yani çünkü gerçekten şu an ortada bize karşı zaten bir ayrim var Kendi ırkımız bile artık bize gerçekten Sudan Sebep bahanelerle artık ayrımcılık yapıyor gerek kadınlar gerek erkekler bu çok yanlış bir şeydir insanları ırka göre sınıflandırmak oldukça yanlıştır bir insanla sevgili olabilmenin kolaylığı ya da zorlu bir insanın Türk veya başka bir sahip oluşu ile değil bir insanı gerçekten insan olabilme özelliği taşıması ile doğru orantılıdır yanlış anlama burada kimseyi eleştirmiyorum ama bence o soru tarzı biraz bana yanlış geldi Çünkü karakteristik özelliğini ırkı olmaz bir insan hırsızdır bir insan arsızdır bir insan namussuzdur ama abancı çıkar Çünkü her ırkın iyisi de vardır kötüsü de vardır ve maalesef İkimiz de böyle kafalarda var hani atıyorum bizim popülasyon şu an 83000000 değil mi 83 milyonluk 83 milyonu da aynı olarak görülüyor erkekler şöyledir kadınlar böyledir Bence artık bu düşünceler yıkılmadan Eğer bu düşünceler yıkılmazsa yargılar artacak Dolayısıyla Aşk ilişkileri ve diğer arkadaşlık ilişkilerine de çok kötü derecede zarar verecek
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGard hemen düşüyor sonra aparkat yiyen bir daha maça çıkmak istemiyor ve ardından niye erkekler evlenmek istemiyor oluyor 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok ilginç soru başlığı Türk erkeği yani Türkiye’de yaşadığımızı düşünürsek ilginç geldi yorumlara baktımda kızlar erkekleri gömmüş daha ilginci genel olarak erkeklerde kendilerini gömmüş anlamıyorum sanırsın yorum yapanların hepsinin ailesi yabancı kızlarımızda sonunda kendi milletinden biri ile evlenmeyecek ben katılmıyorum aşağıdaki yorumlara bizim milletimiz gibi millet yok kızımızda erkeğimizde iyi
karşılıklı anlaştıktan sonra sevgili olabilirler neden zor ya da kolay olsun orta yolda anlaşabilirler71 Yorumla
Hayır, artık kimse kimseye kolayca düşmüyor..
16 Yorumla- +1 yıl
Eminsin miyiz miler
- +1 yıl
%10 luk evet zor.%90 değil.
- +1 yıl
Kapatırız arayı o zaman %30 %70 daha kurtarmaz ver elini anlaşak😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılSosyal medya da gördüğüm kadarıyla aklımda bir varsayım var.
Ülkemizde genellikle erkek kullanıcılar cinsellik açısından olaylara yaklaştığı ve seviyesiz muhabbetlere girme çabası içerisinde olduğu için kadın kullanıcılar erkekleri itici bulur.(Kendi görüşüm üzerine söylüyorum bunları tabii ki itici bulmayan da olabilir)
Dolayısıyla kadınlar sosyal hayatlarındaki erkeklerinde o şekilde olduğunu düşünür ve erkeklerden uzak durur.
Durum böyle olunca erkekler, nadiren önlerine çıkan fırsatları değerlendirme çabasına girer.10 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri ile tanışmak, ileri gitmek çok kolay eğer bu anlamda sorduysan evet fazla kolay ama sevgili ve eş olmak zor, hiç kendimizi kandırmayalım zor insanlarız...
Tabi zor derken bu bizim kültürümüzle aile büyüklerimizle birazda ilişkili zorluklar. Fıtrat ve yetiştirlme gereği Türkiye erkekleri bencil yaratıklar arkadaş...
Evde eşine yardım etmek, yemek yapmak gibi ortak paylaşım alanları ile işleri yapsak bile lütuf olarak sunarız...
Yatılı gelen akrabalar bitmez ve bu bizim için son derece önemlidir ayıp olur diye eşini, sevgilini ikinci plana kolaylıkla atarsın bir şey derse de kadın kötü olur.😉
Kıskançlık konusuna hiç girmek istemiyorum ülkede "henüz 3 yaşında bir kardeşin var, seni ondan bile kıskanıyorum." diye şarkılar bile yazılmış zor arkadaş zor Türk erkeği ile sevgili olmak.
Ama ne biz onlarsız ne de onlar biziz olmaz yabancı hayranlığım hiç olmadı bizim kadınlarımızdan başkasıda bizi çekmez zaten. :))10 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri ile sevgili olmak kolay da kaliteli bir Türk erkeği bulup sevgili olmak zor. Zor olan şeyler de kıymetli oluyor.
63 Yorumla- +1 yıl
Erkekler değil kadınlar içinde aynısı geçerli. Muhalefet için değil yorumu beğendiğim için ekledim.. kolay gelsin..
- +1 yıl
@Драгон_Кинг soru erkekler üzerine olduğu için o şekilde yorum yaptım.
İyi geceler. - +1 yıl
😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok yahu çok zorba oluyor bazılarınız. Her şeye karışıyorsunuz. Saç beyazlattırıyorsunuz
62 Yorumla- +1 yıl
Kiiim bizleeer yiiooğ.
Yabancı çok tanıdığım olsa da hiç sevgili olmadık. Onun için farklı ülke erkekleriyle kıyas yapamam yani.
Türk erkekleriyle sevgili olmak kolay. Fakat sürdürmek çok zor. Hemen hemen hepsinin aklı bir tarafına çalışıyor. Ya verirsen ya mutlu olursun ya nude atarsan... 🤣10 YorumlaGerçekten kolay. O kadar sevgili olmaya adapte olmuşlar ki, sanki bütün işleri bu. Oysaki okuluna adapte olsa, çalışmalarına adapte olsa belli bir süre sonra zaten o sevgili olur.
Dün Bakırköy'e gitmiştim. 14 yaşında kız, 15 yaşında erkek sevgili olup el ele tutuşmuşlardı. Hem komik duruyordu, hem de insana "aceleniz ne" dedirtiyorlardı.
Yapmayın. Nefsinizi bu kadar basite indirmeyin. Adınızı çapkına, sadakatsiz insana çıkarmayın.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yarı Yunan yarı Bulgarım fakat sadece Hem Yunan hem de Türk vatandaşıyım bence Türk erkeklerinde sekse düşkünlük var çünkü yokluk var ama mesela ne zman çıksam yurt dışına kadınlar erkeklere çok ılımlı ve iyi davranıyor Türkiyede de tam tersi çoğu kadın erkeklere berbat davranıyor. Bence abazalıktan çabuk düşülüyor önüne gelene bacağa bak kola bak yüze bak falan havalarında. Ama adam gibi adamını bulursan merttir, düşmanın bile olsa bir mert asla ona ihanet etme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Artık kimse kimseyi alttan almıyor üzülen taraf olmak istemiyor bu durum da ilişkinin başlamadan bitmesine neden oluyor bide güven problemi diye birşey var eski ilişkide yaşanan yanlışı yeni ilişkiye tekrar yaşamama korkusu her şeyin daha da kötü olmasına sebebiyet veriyor
10 Yorumla
+1 yılGönül eğlendirecek erkeklerle kolay..
Ciddi düşünen adam kendinden taviz vermez herkese.31 Yorumla- +1 yıl
Yani doğru
+1 yılEskidendi o işler turistler ve mülteciler sağolsun 😀 türk erkekleri değer görmeye başladı yatırım yaptınız yaptınız yoksa kaçan fırsat büyük olur
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahaah😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, güzel. olan hiç birşey kolay değildir. Bazen çok uzun bir zaman alir sevdiginiz insanın güveniniz kazanmak.
Bazen sabır ve emek bir arada gerekir doğru ve güzel bir ilişkiyi olusturabilmek için... devamı için de fedakarlık eklenir.10 Yorumla Kolay diyenin sevgilisi olmamıştır. Zordur elbette. Sırf sevgilim olsun diye birini bulmak kolaydır ama gerçekten hakedecek insanı bulmak, onunla devam edebilmek zordur. Bu her iki cins için de geçerli.
10 Yorumla
+1 yılBence iki taraf icinde artik zorlasti ( sozum abazan olmayanlar icin gecerlidir) Cunku herkes guven problemi yasiyor
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet, az biraz fizik olduktan sonra düşecek erkek çok ama önemli olan; sevmek, sadece cinsellik için birini istememek
40 Yorumla
+1 yılFlört takılmak tabiyki basit sendeki potansiyele bağlı ama ciddi ilişki gerçekten zor bizim erkeklerimiz takılacağı kız elleriyle koyduğu gibi bulurda evleneceğini kırk yıl arasa bulamaz. Sevgi ve sadakat basit olan herşeyi degerlestirir senin elinde canım kardeşim
20 Yorumla
+1 yılÇabuk düşmek değil ama türk erkekleri nedense birbirini tanıma aşamasına süre tanımıyor hemen sevgili aşamasına geçmeye çalışıyorlar
30 Yorumla
+1 yılEvet kolay. Ancak kendileri ciddiyet sevmedikleri için yürütmesi zor. Bu yüzden baştan başlamamak en iyisi 🙄
20 Yorumla
+1 yılSevgili bulmak kolay. Zor olan o ilişkiyi yürütmek. Kırmadan, zarar vermeden.. Yürütemiyorsan da bitirebilmek. Öldürmeden, sövmeden. Asıl meseleler bunlar.
30 YorumlaÇok yakışıklı olup kızlar tarafından g*tü kaldırılanlar hariç evet genelde
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılFlört kolay sevgili olmak zor ciddi ilişki daha da zor
34 Yorumla- +1 yıl
@-esss- hangimiz aldatılmadık🚬
türk erkeğiyle keçiye dağ atlatmaksa türk kadınıyla deveye hendek atlatmak kadar zor. türk kadınları dahada zor erkekleri değil
10 Yorumlazor cunku cogunlugunda maddi problem var malum ekonomi insana gyzel. kararlar aldirmiyor lanetolsun ki
10 Yorumla
+1 yılÇok kolay 2 nude at köpeğin olurlar. Kızlarda öyle iki para kokusu alsınlar onlarda kuyruk gibi olurlar ( sadece genelleme)
10 Yorumla
+1 yılEvet kolay ama zor eğer bir erkek gösterseler ve bunla sevgili ol kolay ama ciddi gelecek hayallerimde olacak insanı bulmak kolay değil
10 YorumlaDeğil... Erkekler de büyük ihtimal türk kadınlarının zor olduğunu düşünüyordur 😂😂
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Zor ya Özgüven yok empati yok ince düşünme yok Ego var özenme yok
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır hiç değil. Çabuk düşenler zaten yerlerde sürünenler. Diğerleri aşkından ölsen dönüp bakmıyo.
20 Yorumla
+1 yılevet bizim erkekler biraz saf. kadın göz kırpsa yetiyor zaten ona
10 YorumlaDunyanin en gecimli erkekleri, en sadik insanlari ya! Biz melegiz 🤗🙈
10 Yorumla
+1 yıl5 parmağın 5i bir değil...
Her türk erkeği de aynı değil10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alınmayın ama çoğu abaza olduklarından kendi istekleriyle geliyorlar
30 Yorumla
+1 yılsevgili olmak kolay dürüst düzgün birini bulmak zor
41 Yorumla- +1 yıl
Mahaşallah, Allah sahibine bağışlasın
+1 yıl1 elde etme açısından diyosan tipin varsa öndesin ama yoksa da ağzının içine girersin olur biter yani kolay
2 iliski icindeykense dediğini önemse, herseyede tamam de ama konusup kızdırmadan istediğini yap bu kadarr10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılAbaza oldukları için evet. Kadınlar fazla aç bırakıyor sanırım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüveni olmayıp egolu çok erkek olduğu için kolay değil
10 Yorumla Kolay da gerçek bir sevgililik olmuyor hepsi cinsellik çıkarı için
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Bu ülkedeki erkeklerle sevgili olmak bu ülkedeki kadınlar için zor.
10 Yorumla
+1 yılEvet, kolay. Bence kadınlarla da kolay.
10 YorumlaEvet en çirkin kızlara bile günde 100 tane mesaj gidiyor.
41 Yorumla
+1 yılÇok kolay basit türk kızları desek daha iyi olur türk kızları daha zor kendilerine dünyanın en yakışıklı erkeginide versen gene beğenmez ler
27 Yorumla- +1 yıl
sizden yakışıklılık isteyen kim
- +1 yıl
Sen niye üstüne alındın ki bu kadar
- +1 yıl
türk kızları benide kapsıyor
- +1 yıl
Ona bakarsan ben genel söyledim her kızda yazabilir evet yine söylüyorum sizler erkeklerin yakışıklı olmasına çok dikkat ediyorsunuz istiyorsunuz ama yinede yaranamiyoruz sizlere iste
- +1 yıl
dürüst saygın sadık korumacı uyum sağlayan zekice konuşan güzel dinleyen anlayışlı erkek 1-0öndedir yakışıklılık 10. plandadır
- +1 yıl
Öyle erkekler de var ama yine begenmiyorsunuz bana masal anlatma sen
- +1 yıl
bak bu kalp meselesi sevince de sevmeyincede laf geçiremessin 2. si bu masal deyil benim için erkek öyle olmalı 3. sü begeniyorum sevgili olmasamda arkadaş oluyorum öylelerle 1kaç saat oturup sadece konuşuyorum hem sohbeti iyi oluyor hem mantıklı konuşuyor ve benim için değerli oluyorlar şimdi diceksinki o senin için diyer kızlara yaranamıyoruz bende sana diyorumki o zaman türk kızları diye genelleme yapmasaydın
Bu kadar abaza varken :D aşırı kolay ama kaliteli adam olsa
00 Yorumla
+1 yılYav çok yapışıyolar bazen gururlu olmalı erkek dediğin
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen keske cinsel yonelimim lezbiyen olsa diyorum
60 Yorumla
+1 yılçabuk düşüyoz ya açız
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılDeğil. Aşırı yorucular. Çok çabuk soğutuyorlar.
51 Yorumla- +1 yıl
Helal :) 👏👏
Çoğu güvenilir değil o yüzden taciz tecavüz olayları artıyor reddedince sinirleniyor bazıları ben eski sevgilimden zor kurtulmuştum tehtid edip duruyordu
10 Yorumla
+1 yılÇoğu mal abaza olmaktan derslerine ailelerine önem vermiyolar
Bu ülkede 3 şey olmayacaksın;
1-Kadın
2-Hayvan
3-Bitki10 YorumlaBen türk değilim ama türk erkekleriyle sevgili olmak daha kolay ola bilir diye düşünüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Nerelisin
- +1 yıl
@Eylülün_başağı azeri
+1 yılDusurmek kolay da sevgili olacak kadar guvenmek zor
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerinin tek sevdiğim yönü
- düşündüm de yokmuş 😂😂16 Yorumla- +1 yıl
Galiba hiç kolay değil
- +1 yıl
Ya herkes aynı olmaz elbette düzgün erkeklerde var ben 2 türk erkeğiyle çıktıktan sonra vazgeçtim tabi o ayrı mesele baskıcı ve sürekli kendini üstün görmek istiyorlar kıskançlık çok var zaten ve sadece cinsellik için sevgili olmak istiyorlar bir çoğu böyle arkadaş çevremdeki türk erkekleride hep böyle ve birçoğu ruslarla sevgililerini aldatıyorlar neden yapıyorsunuz diyincede onlar gecelik sevgilim ömürlük takılma knk sen bunlara gibi çok saçma şeyler söylüyorlar
- +1 yıl
Evet 2 senedir de onunla beraberiz
+1 yılTürkiyede yaşamıyorum ama tanıdım kadarıyla nefes alsın yeter onlara
11 Yorumla- +1 yıl
lafta kalır o söz
İster zor olsun ister kolay olsun Türk erkeğinden başka zaten istemem
10 YorumlaZor böyle öküzlere empati yoksunu kadını yönetmek isteyen son derece egolu durduk yere kavga çıkartan çok kısıtlayan parasını esirgeyen
21 YorumlaAdamına göre değişir.
32 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmak kolay sevgili kalmak zor
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNude yetiyor diyenler var daha ne diyim ki 😂
20 Yorumla Türk ya da yabancı sevgili olmak kolay değil. Bu devirde ilişki yürütmek zor😏
20 YorumlaSevgili olmak kolay, sevgili kalabilmek zor
20 YorumlaZeka ve statuye gore degisir bu.
20 YorumlaGeneli değil, bireyseli ilgilendirir.
20 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne