Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılZananında bana çok sorulmuş bir soru ve 21 de evlendim, evlendim ne zaman çocuk yapıyorsun dediler. Çocuklarım var okuyorlar hangi okulda hangi universitede okuyorlar diyorlar. Hala bitmedi bir kız yap ne zaman yapacaksın diyorlar... Yaş 43 ne çocuğu diyorum, sen yaparsın diyorlar. Yani sonu gelmiyor. Bu arada çocuk filan yapmiycam, ben babaanne olucam fakat bu sorularin devami hep olacak...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle insanların gerçekten aklından zoru var diye düşünüyorum Çünkü gerçekten ben başka milletleri bilmiyorum ama bizim toplumda gerçekten şöyle bir anlayış var yaşı işte Biraz büyüdü mü Hemen evlenecek geç kalmayacak bileta bizim toplumda bir evlenme hastalığı vardır ama hiç kimse şu Gerçi bilmiyor ki şu an ülkemiz için konuşacak olursak Tabii ki işsizlikten insanlar kırılıyor ekonomik hiç iyi değil insanlar artık geçinemiyor bile Hele ki işsizlik şu an almış başını gidiyor demiyor ki bu insanlar önce bakayım bir iş buldun mu Çalışıyor musun Nerede çalışıyorsun Yani iş güç olmadan evlenmek nereye azıcık mantık lütfen işte ben toplumumuzun bu huyunu hiç bir zaman sevmiyorum şahsen bana direkt bunu soranlara benim Direk verdiğim cevap iş yok Hani sanki işi sormuş gibi karşı tarafı direk dalga geçiyorum Çünkü aklı başında bir insan değilim gibi böyle bir soruyu sormaz
38 Yorumla- +1 yıl
cahil insanlar bu soruyu sorar
- +1 yıl
@5KIQLÜKARI Ben böyle insanlara gerçekten sordukları zaman diyeceğim Tek sey bir yerde çalışmıyorum şu anda o zaten hemen ne demek istediğimi anlıyor ve geri çekiliyor cahil iste
- +1 yıl
Annem babamdan ayrı 3 çocukla ortada kalmiş biri olarak kuzenime ne zaman evlenecen evlenecegin günü gorecez inşallah diye cahil cahil konuşuyo yaw sen evli mutlu olsan neyse evlilikte ne gördün de başkasina evlen diyosun tanimadiği birisiyke evlensin de haberlere ölüm haberiyle mi çiksin
- +1 yıl
@5KIQLÜKARI ulu onder mustafa kemal ataturkun dedigi gibi cehalet yenilmesi gereken en buyuk dusmandir
- +1 yıl
Toplumda çok fazla çomar var Atatürkün kim olduğunu bilmeyip hakaret eden
- +1 yıl
@5KIQLÜKARI onlar tutulmus insanlar iste bize kafir derler donup bir esas kafirlerin kim olduguna baksinlar din kitap ile insanlari somuren milletin helal kazancina goz diken kul hakki yiyen ve ustune ustluk kadina siddet gosterenler kim esas kafirler bunlar degil mi bizde muslumaniz elhamdulillah allahin yolunda giden insanlariz bana torpilli is verdiler istemedim neden ben kafirmiyim hasa birinin kul hakkina girecegim kuru ekmek yerim allahin yolunda giderim ama kimsenin hakkina goz dikmem ozellikle bunu asla yapmam
- +1 yıl
allah diyenden korkacaksın zaten
- +1 yıl
@5KIQLÜKARI bizde diyoruz ama biz sapkinlik yapmiyoruz mesela allah diyip dedikodu eden allah diyip kadin olduren allah diyip kul hakkina goz dikenlerden degiliz mesela tamam kabul ibadetlerimizi tam yapmiyoruz ama kafirlesen dunyaya da asla uyum saglamiyorum yasim 33 universite mezunuyum ve hicbir yere gelemedim neden cunku kafirlesen duntaya asla uyum saglamadim saglamam da allah goren duyandir kimin ne oldugunu bilir
+1 yılBenim annem su soruyu 26 yaşindaki kuzenlerime diyo kendisi evli olsa neyse diyecem dul kendisi en sonunda dayanamadim bir cevap verim dedim (nedir bu sizin evlilik merakınınız evliliği zorunlu olarak görüyosunuz bir insan zorunlu hissettiği için değil istediği için evlenmeli aksi takdirse sizin içinde bulunduğunuz durumu görüyoruz siz evlendiniz de noldu g*tünüz arşa mı erdi ikiniz de 3 çocukla ortada kaldınız) demiştim ve bir sessizlik oluştu herkes bana bakti ondan sonra yanimda evlilik muhabbeti açmadilar lol
32 Yorumla- +1 yıl
bu taktiği kullan susarlar belki
- +1 yıl
Mantıklı
+1 yılO kadar rezalet ibretlik evlilikler ve sonları varken hala evlilik baskısı yapan zihniyeti anlamıyorum mesela objektif bir yorum yaparsam Türkiye’deki insanlar yani Türkler bu konu da daha patavatsızca davranıyor ama Rusya’da ve Ruslar arasında ne zaman evleneceğini sormak, ne zaman bebek yapacağını sormak özel hayata girdiği için ayıp karşılanıyor ve kimse sormuyor böyle şeyleri
19 Yorumla- +1 yıl
Rusya'ya mı yerleşsek😄
- +1 yıl
Ermenilerle sık sık muhatap olmak zorunda kalacaksın. Rus erkeleri çok deli doludur onlar için her şey kavga sebebi çok fena kavga ederler sonra polisler sık sık Sorguya çeker ben şunu istiyorum deyip bir şeyleri protesto etmeye de kalkamazsın anında içeriye atarlar devlet tarafından sürekli baskı altındasın bu tarz şeyleri kabul ediyorsan yerleş Rusya’ya
- +1 yıl
Ermeniler benimle muhattap olmak zorunda kalır. Rus apaçileri Türk görenekleri kadar erkektir. Deli Deliyi görmeden sopasını saklamaz. Sıkıntı yok daha önce gittim😄
- +1 yıl
Rus apaçileri derken?
- +1 yıl
Evet her şeye kavga çıkarmaya çalışan apaçiler
- +1 yıl
Bunların aynısı Türkiye’de de var bu yüzden hoş bir üslup değil düşüncelerine bir şey demem ama “Apaçi” kelimesi hoş değil ve özür dilemen gerektiğini düşünüyorum çünkü bu bana rahatsızlık verdi
- +1 yıl
Türkiyede de keko var. Üslubum da bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu ülkeye göre söylediğim bir şey değil, hangi ülke olsa söylerim. Var olan şeyleri süslü söyleme huyum yoktur.
- +1 yıl
Peki o zaman demek ki ben yanlış düşündüm tanımadığım içindir 😊
- +1 yıl
Olabilir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
112
Cevap
47Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbilader ben zaten evliyim diyorum sjsjs
ya bir kere çok eski bir tanıdığımız bir esnaf ile karşılaştık sokakta, annem ve ben. Adam bana baktı ve anneme “abla bu evlenirken çok ağlatır seni” dedi. Annemde “ayol ne ağlatacak evlendi zaten” diyo adam şok sjsjs11 Yorumla- +1 yıl
Anne iyiymiş valla shsh
+1 yıl🤣 şimdi tam da düğündeyim. 😊 valla soranlara da kısmet ya acelem yok falan diyorum. Ya da nasılsa her türlü cevap geleceği için dinliyor gibi yapıyorum ama bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor 🤣🙈
28 Yorumla- +1 yıl
Koronoo var koronoo ne düğünü
- +1 yıl
Yaa maske taktim en köşedeyim 🙈🤣
- +1 yıl
Aman dikkat
- +1 yıl
😊 sorun yok bayım 😌
- +1 yıl
Yok ya bu güzellikle kalmazsın bence sen begenmiyorsundur 😊 aman boşver evlenmeyelim deli miyiz
- +1 yıl
Boşver o zaman bazen kimse hak etmiyor değer görmeyi sadece bazıları dışında 😊
+1 yılİçimden çok güzel mahnılar söylüyorum onlara 😂
Ne dediğim bana kalsın içimdeki ses. Ama dışarıdan bakınca söylenenlere çok memnunmuş gibi bir tavır ve hal içinde oluyorum kırmamak için, bir de kendime yakıştırmıyorum karşılık vermeye kırmaya, gül geç taktiği var üzerimde.
"Hahaha ilahi sen..." gibi10 YorumlaAile & Toplum konusunda 463 cevap paylaştı. Şu aralar el birliği ile baş göz etme sevdasında akrabasından arkadaşına ve hatta kurstaki hocalara kadar tüm yakın çevrem..
Kimi arkadaşını söyler, kimi eşinin tarafında falancanın oğlu ile aramı yapmaya çalışır. "Bezdim" diye geziyorum valla.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Küçük kuzenim beni zengin ve yakışıklı birine vermeye ant içmiş gibi yakamdan hiç düşmüyor 😅
Neymiş efendim eniştesi ona çok harçlık verecekmiş nsjıss
Zaten onun dışında bana evlen diye değil, tersine evlenme diye baskı var😎12 Yorumla- +1 yıl
İvlenmee 😄
Kendi işimi kurana kadar öyle bir şeyin mümkünatı yok. Ondan sonra da sevebileceğim biri ile karşılaşırsam düşünebilirim.
15 Yorumla- +1 yıl
@kizil_ask hangisi daha zor. İşi kurabilmek mi? Sevebileceğin birini bulmak mı?
- +1 yıl
@kizil_ask Allah gönlünengöre versin. Tüm dileklerin gerçekleşsin
- +1 yıl
İyi günler
+1 yılKırmızı kar yağınca falan. Aman ne bileyim ya bu mevzular için fazlaca küçüğüm bittabi zamanı gelince evlenirim veya turşumu kendim kurarım sizene yapram öhom kaçtım.
13 Yorumla- +1 yıl
Yaprak turşusu mu conem
- +1 yıl
Keşkeğğsjdkakzna
- +1 yıl
Terligi yersin bak sjsjs
Ne zaman evleniyorsun diye sorulacak yaşta değilim valla ama soranlara daha okulum bitmedi, biterse yüksek lisansım var, doktoram var falan anca 28-29 diyorum onlarda ha diye şaşırıyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Maşallah sjsj
+1 yılDaha öyle sorulara maruz kalmıyorum çünkü eğitim hayatım bitmedi fakat kalsaydim da kendi hayatım kimseyi ilgilendirmez derdim.
21 Yorumla- +1 yıl
Akrabaya bunu demek zor ya
+1 yılDaha henüz sormuyorlar da olayı açan tek kişi babannem uzaktan olmayacak diye her fırsatta dile getiriyor sjxjdjjcck
11 Yorumla- +1 yıl
Babaanne candır 😄
+1 yılKısmet de geç. bir saha sorarlarsa yine aynısını söyle
21 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
30 a kadar düşünmüyorum diyorum. İstemiyorum ya arkadaşlarım falan da soruyor birilerini ayarlamak için amaaan be bıktım iyice hsjsjsn
12 Yorumla- +1 yıl
Evlen kurtul sbsbs
- https://youtu.be/-UBopFkNsGo
Bu şarkıyı söylüyorum nakarat kısmını..10 Yorumla
+1 yılDeve agaca cikinca fjfbn
22 Yorumla- +1 yıl
Ya çıkarsa 😄
- +1 yıl
Bekliyorum 😂
- Aile & Toplum konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılSanane demek lazim zıkkımın kökü yaa evleneceğim zaman haber veririm sizene ne bu sıkıcı sorular 😳😳😳😳😤😤😤😤😤😤
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 460 cevap paylaştı. Evlenmek istemiyorum. evlilik insanı değilim. ben ve köpeğim ömürümüzün sonuna kadar birlikte yaşlanır gideriz mis
10 Yorumla"Yanlışlıkla hamile kalırsam evleneceğim söz" demeye başladıktan sonra bu soruyu sormayı bıraktı akrabalar ahaha.
10 Yorumla
+1 yıl‘Hele bir mezun olalım bir atanalım ona da sıra gelir herhalde ne bu acele’ demek isterdim ama sadece tebessüm edip nasip diyebiliyorum😄
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Biktik o sorudan ya bide kendileriyle karsilastiriyorlar ben senin gibiyken evliydim cocugum vardi falan napalim yani. Nasip daha dusunmuyorum diyorum
10 Yorumla
+1 yılSeneye şaka Maka çok gıcık oluyorum bunlara ya. Senin evde kalmış kızını evlendir önce di. mi ama ben kariyer yapicam belkii
10 Yorumla
+1 yılGenelde böyle sormuyorlar yaa direkt aday getiriyorlar da bir teyze dışında oda her gördüğünde daha evlenemedin mi diye soruyor 🤦🤦
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl7 arkadaşımı evlendirmişliğim var terzi kendi söküğünü dikemez sonuçta. Evlenmiyorum o yüzden djdjkf
10 Yorumla
+1 yılBunu soran kacıncı kısı oldugunu hatırlamıyorum ama ınan evlenmeye suanlık nıyetım yok hatta bunu etrafına yay da soran tanıdık sayısı azalsın dıyorum
10 Yorumlabu yaşta bile soruyorlar jsjs sizene diyorum ufak bir atışma gittiklerinden sonra saatlerce annemin çenesi
10 Yorumla
+1 yılCevap veriyorum ne zaman adam akıllı beni gerçekten tertemiz seven sayan birini bulursam işte o zaman evlenirim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman hazır hissedersem diyorum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana ne zaman zengin koca bulursanız o zaman diyorum artık
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDahaa aday adayı bileee yoook diyorummm... 🤷♀️🤦♂️
10 Yorumla
+1 yılO kadar emek harcadım biraz paramı yemek istiyorum 😅🤣
10 Yorumla
+1 yılDirek kendi hayatının vehametinden vuruyorum. Bu ara sana ne diyorum suratlarına dik dik bakıpp..
10 YorumlaBana bir kiz mi veriyorsunuz da bu soruyu kendinizde sorma hakki buluyosunuz lenn 😅😅😅 diyorum
10 Yorumla
+1 yılTipsizim diyorum. Bu tiple evlenip evlenemeyeceğimi soranlar maldır yani.
10 Yorumlaben kariyer insanıyım evlilik ikinci planda. derim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç soran yok evlenme güzelliğin solar diyolar aksine 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılNe zaman evleniyorsun diye sormuyorlar artık, o safhayı geride bıraktım 😁
10 Yorumla
+1 yılne yapacaksın düğünümde altın mı takacaksın? bunu kaç kişiye söyledim var ya
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı. Çirkefleşiyorum kökünden bitiriyor bu soruları 😜 size de öneririm kızlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Soran yok genellikle herhalde o potansiyeli görmüyorlar bende :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜni bitmedi daha, iş bulmak lazım, birikim yapmak lazım, henüz küçüğüm ben diyorum.
10 Yorumla Bizim akrabalarda takmış bana. Hiçbir zaman diyorum. O taraklarda işim yok diyorum, bu kez de yaşın küçük ileride istersin diyorlar. Yaw kardeşim daha çocukken diyordum o zamandan beri aynı laf büyümedim mi hiç ben. İstemiyorumun neresini anlamıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılKanka bir tanıdık 25 yaşından sonra evlenmeyen evde kalıyor demişti. Ne kadar da sinir bozucu tabi diyemedim sen ondan mı bu kadar acele ettin diye aklıma her geldiğinde kendimi kemiriyorum cevap veremediğim için
11 Yorumla- +1 yıl
Önce yazacaktım
Benden büyük ve bekar birinin ismini söyleyerek diyorum ki "falanca kişi evlendikten sonra"
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şu an bu konuları konuşucak moodda değilim diyorum 😁
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde yokluyorlar. hep. de bekar gezicem diyorum.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. Paşa gönlüm ne zaman isterse
10 Yorumla
+1 yılNişanlı biri olarak çok fazla bu soruyla karşılaşıyorum. Nişanlımla henüz tarihi netlestirmedik. Ne zaman hazır hissedersek diyorum.
10 Yorumla
+1 yılNasip ne zaman ise deyip geçiştiriyorum😂
12 Yorumla- +1 yıl
Yemiyorlar😂
- +1 yıl
😅😅 kendim yiyorum napim
Bu soruları cok soran oluyo 🤦♀️
Bende yarın diyorum ama sizi davet etmedim flan diye dalgaya vuruyorm jsjsjs10 Yorumla
+1 yılNormalde: şuanda düşünüyorum
İçimden: sanane lan sen mi evleniceksin evlensemde karımı gösterceğimi mi zannediyon?
Aynen böyle10 YorumlaCanım isteyince evleneceğim diyorum 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Ben de buna benzer bir şey dedim😄
+1 yıldaha yaşım küçük diyorum jsdjsd
15 Yorumla- +1 yıl
Küçük mü shsh
- +1 yıl
Eveeettt 23 ne ki daha 😀
- +1 yıl
Evde kalmışsin
- +1 yıl
Ne kadar kibar 🤨 lök diye söyleyenden
- +1 yıl
Sfhgd espirik
+1 yılEvlendiyimde davetye vericem merak etme😀diyorum genelde
10 YorumlaDaha gencim üniversite bitsin sonra diye geçiştiriyorum
10 YorumlaSanane derim en sevmediğim laf sanki onların ekmeğini yiyoruz
10 YorumlaEvlenmeyi düşünmüyorum diyorum fkgkkg
14 Yorumla- +1 yıl
Bir zahmet düşünme sjsh
- +1 yıl
Yioo öyle bişi yiook
Ben akrabalarla muhattap olmuyorum
21 Yorumla- +1 yıl
En güzeli 😄
Gelecek yıl sözleniyorum, gerisi kısmet diyorum..
21 YorumlaEvliliginizi severim diyorum😤😤😤
20 Yorumla
+1 yılHayırlı kısmet çıktığında oda bize gelmez hayırlı bişey geldiğini görmedim oyüzden ooooo diyip bırakıyorum
00 YorumlaNasip Kismet 😄 Hayırlısı olsun diyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem