2 aydır flörtüz ben şehir dışında olduğum için buluşamadık bu yüzden 1 haftadır falan sexting yapıyoruz yaparken de nude istiyor sürekli. Ben de atıyorum ama snapchatten atıyorum ss falan almıyor bana saygı gösteriyor o konuda ama yine de içim rahat etmiyor. Onun istemesi doğal mı yoksa amacı tehtid falan olabilir mi
Güncellemeler
+1 yıl
Snapchatten saniyeli atıyorum ama başka telefondan da çekmez herhalde bildirim gitmesin diye
sana öyle geliyor ama işin aslı öyle değil nasılsa ciddiyiz evlenicez lafı altında her istediğini yaptırabileceğini düşünür bu tip erkekler seninle ciddi düşünen erkek bunları istemez
Tabi ki ilişkiniz varsa seninle görecek ve onun ihtiyacı varsa sen karsilamalisin baskasina gitmesine izin verme seni görsün seninle gidersin ihtiyacini
bunda ilişinin i'si yok kızım çok pişman olacaksınız. Siz yarınn annesisiniz az bir sormluluk duygusu aln ileride böyle gençliğim oldu dememek için hatadan dönün sağlam kişilerle tanışın ilişki kurun böyle hasta şeref yoksunlarıyla değil.
bu ihtiyacı bu şekilde gidermek anormal zaten. yanlış yoldasınız. ileride reel cinsel ilişkiniz normal olamaz. etrafınızda insanlarla da iletişim uramazsınız. İnsanlarda gittikçe utanma hissi yok oluyor. İhtiyaç gidermese sokak ortasında tuvalete gidin o zaman. Bu nasıl bir zihniyet ya...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
sen kafanda bunları kurguluyorsan hey yavrm hey... insanın insana özellikle seviyorum dedigi kadına ya da adama güveni demekki sıfırmış
Daha 2 ay oldu nasıl güvenebilirim?
O zaman atma kardeşim
güvenmiyorsan atma atacaksan da sorgulama
amacı tehdit mi bilemem ama şunu biliyorum ki nude isteyen erkeğin seni gerçekten sevmesini bekleme
İkimiz de ciddi ilişki istiyoruz bu gibi şeyler de heyecan katıyor diye düşünüyorum aslında
sana öyle geliyor ama işin aslı öyle değil nasılsa ciddiyiz evlenicez lafı altında her istediğini yaptırabileceğini düşünür bu tip erkekler
seninle ciddi düşünen erkek bunları istemez
Daha 21 yaşındayız evlilik falan da düşünmüyorum
yine de sen bilirsin biz KS tayfa olarak düşüncelerimizi ilettik
Yarın öbürgün twiterda veya telegramda ifşaolarak görürsün yapma bence bir defa yapmak istedim yapamadım iyikide yapmamışım.
olabilir güven olmaz birdaha atma birkez atarsın ikinciye atmazsın ayrılırsınız tehtid eder görürsün güvenme erkeklere
Bacım, ayrıl.
Gerek yok böyle şeylere. Sonra pişman olacaksın, eşine sakla kendini.
Nude istiyorsa atma ne gereği var seni görmek isteyen başkasına da bakiyordur emin ol...
Niye ben başkası değilim ama onun ilişki yaşadığı biriyim ihtiyacını benimle görmeyip kimle görecek?
Tabi ki ilişkiniz varsa seninle görecek ve onun ihtiyacı varsa sen karsilamalisin baskasina gitmesine izin verme seni görsün seninle gidersin ihtiyacini
Benden başkası olmasın diyorsan güveniyorsan nude at istekli olduğu zamanlarda 😉
Günah kardéşim boşver hiç buluşma ilerisk için tehtit eder ss almaz deme başkasin telefonundan cekio kendine atabilir erkek milleti sonuçta
Allah akıl fikir versin umarım troldür
Troll degil bunlar iliskinin heyecanı
bunda ilişinin i'si yok kızım çok pişman olacaksınız. Siz yarınn annesisiniz az bir sormluluk duygusu aln ileride böyle gençliğim oldu dememek için hatadan dönün sağlam kişilerle tanışın ilişki kurun böyle hasta şeref yoksunlarıyla değil.
İhtiyacını karışlamak istemesi ( karlılıkla) hasta şeref yoksunu olduğunu mu gösterir ki?
Karşılıklı *
bu ihtiyacı bu şekilde gidermek anormal zaten. yanlış yoldasınız. ileride reel cinsel ilişkiniz normal olamaz. etrafınızda insanlarla da iletişim uramazsınız. İnsanlarda gittikçe utanma hissi yok oluyor. İhtiyaç gidermese sokak ortasında tuvalete gidin o zaman. Bu nasıl bir zihniyet ya...
Ayrılma noktasına gel bak bakim neler. oluyor
Galerisinde yok ama?
Resim saklama diyede bisey yok yani
Hayır ss falan alırsa direkt bildirim geliyor ve ben alma dedim almadı hiç
Baska telefondan ceker bu kadar saf olmayin. sonra ifsaniz cikiyo. Ciplak resmini gorup napacak google yaz bir suru resim var
Ooo alırım bir nude 😁😁😁
İstediğin bu mu?
Arkadaşlarına gösteriyordur
Bu nerden çıktı şimdi
Nude istiyorsa sürekli atıyordur oda birilerine
e bir yerden sonra tansiyon yükseliyor tabi 😃😃
tehdit olabilir ilerisi için knka
Değil gönderme
Neden
Yazık edersin kendine yarın ayrılsan pişman olursun
Ayrılırsam diye düşünüp hiç sevgili de olmuyum o zaman
Bence de
Hahah kızım safmisin bu kadar az ordanda alir
Normal
normal değil atma
Güvenme
Neden
Ayrılırsan filan belki sıkıntı çıkaracak?
Ben erkek olduğum halde hiç sesli görüntülü yapmadım.
Sadece yazdım.
Biz de sadece yazı ama arada atıyorum o da galerisine kaydolmuyor ve ss de almıyor
En azından yüzün gözükmesin ve tamamen çıplak olma bence
Yüzüm görünmüyor ve boydan degil bölge olarak attım
Ona bir şey diyemem, şanslıymış. Hiç bunu yapan sevgilim olmadı çünkü :)
Evet
Çeker bencede güvenmiyor san atma
degıl
Neden
Bence çok erken
Doğal
Hormanlardan dolayi dogal ya bence 😊